Столицата под съботна обсада: "София Прайд" шества!

Няма да се допускат пияни и хора, носещи забранени предмети
8 юни 2018 12:00,
172
Столицата под съботна обсада: "София Прайд" шества!
Снимка: visualhunt.com

Полицията предприема засилени мерки за сигурност заради предстоящото шествие "София Прайд" в събота, предаде БНР.

Още по темата

Ще бъдат изградени буферни зони и няма да бъдат допускани хора, носещи забранени предмети или в нетрезво състояние. 

От столичната полиция обясниха още, че е възможно да бъде спирано движението поетапно заради придвижването на шествията, които ще бъдат общо четири.

Под надслов "Различни хора, равни права" ще се проведе тази година София Прайд.

Организаторите изтъкват, че София Прайд е възможност да хората с различна сексуална ориентация да комуникира с обществото по теми, които засягат ЛГБТИ хората.

Тази година София Прайд поставя фокус върху темата за любовта – съкровената любов, споделената и несподелената любов, любовта като дълг, любовта към децата, любовта към родителите, любовта към самите нас, любовта, която плаши, и любовта, която ни дава сили, любовта, която законът зачита, и любовта, която остава извън закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
5
 
! Отговори
gvalchanov преди 5 години
ПОЛЕТО ПЛАЧЕ ЗА РАБОТНА РЪКА .
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея защо не ходят да си правят прайда в гората, на полето....Защо трябва да се блокира столицата и целия град с нормални хора да търпят това безобразие.Защо кмета разрешава?Ако ги подкрепя толкова да си ги вземе у тях .
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до Анонимен 91Разбира се, че не са най-дискриминираните.Опитай се да направиш кариера в света на изкуството, науката и някои други области, в които не се изисква физически труд, но има възможност да се получава заплата и хонорари дори и да не си много натоварен със служебни задачи. Тогава ще се увериш, че във всяка една подобна институция има поне по няколко човека ЛГБТИ, чиято кариера се развива най-безпроблемно.Крепят се един друг и се толерират, като си съдействат. Това е факт.
88
0
 
11
 
! Отговори
123 преди 5 години
Това е пълен абсурд! Освен, че е нелепо допълнително създава стрес за хората, които искат просто нормално да се придвижват и си вършат работата в съботния ден!Абсолютно незачитане на правата ни като граждани, които трябва да бъдат блокирани заради егоизма на прайда!Кой ще ни обезщети за претърпените вреди от това?
87
0
 
6
 
! Отговори
до Анонимен 91 преди 5 години
До Анонименкой твърди, че лгбти хората са НАЙ-дискриминирани? аз никъде не съм чувал подобно твърдение от техни представители.
86
4
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
както и да го погледнеш-това е еврейска измислица с цел ликвидиране на морала и нациата ни.И не само нашата нация и морал.Четете идеите и целите на ционистите и ще се ориентирате,Това са официални документи .Четете
85
2
 
15
 
! Отговори
Гневен Българин преди 5 години
Каква е тая демонстрация . Къде са агитките , къде са Българските организации. Прайда да си го честват в Америка в България няма място за хора с психични отклонения . Това ако се случи в другите Славянски държави , болниците ще са пълни
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гай Ричи ще присъства ли, барем.
83
2
 
26
 
! Отговори
Фабио преди 5 години
Аз също съм гей и въпреки това не съм привърженик на т.нар. Pride. Този формат може да е полезен там от където произхожда, но в България това е просто несъвместимо с традициите и културата на хората. Поради това тази инициатива провокира и генерира от самото начало в голямата си част негативни емоции и е по-скоро вредна отколкото да е полезна в каквато и да било насока.
82
4
 
20
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 5 години
До Знаещ Напълно съм съгласен.Не ме интересува кой с кого и какво прави,но аз,честен и многогодишен данъкоплатец считам за гавра с моя труд и средства да се плаща охраната на шепа забавляващи се някакви същества!Още повече заради тях да се усложнява и без това сложната пътна обстановка.
81
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много други групи в България в неравностойно положение са подложени на истинска дискриминация. Не мисля, че ЛГБТИ общността е най-дискриминирана.
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АликзандърТи да не си Сашо Тончев от ИИИ?Той е същият многознайник като теб, много от употребените от теб изрази съвпадат с онези, които той обичайно използва, но не вършеше работа и за пет пари, та се наложи да напусне. Преди това десетилетия наред е бил на заплата, без да върши нищо. Не знам как се уреждате така, и все с претенции за много знания и интелигентност, но за работа да не ви търси човек!
79
3
 
22
 
! Отговори
Съотношението? преди 5 години
От десетина дена се говори, че 1 300 полицаи ще бъдат събрани, за да охраняват този парад.Интересно ще е да научим колко на брой ще са участниците в самия парад? Поне приблизително.Да не се окаже, че за охраната на един ЛТБТИ са били ангажирани по 10-12 полицаи? Толкова ли са ценни тези, бе?!
78
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сами да си плащат охраната!Докога ще ни товарят с разходи по глезотиите на кого ли не?
77
3
 
25
 
! Отговори
123 преди 5 години
До АликзандърКалта, която хвърлят хората по вас, сте я омесили вие. Дръжте се като достойни за уважение човешки същества и ще видите разликата. Ще ти дам пример за един колега, който непрекъснато говореше за секс и разни извращения с всички колежки. Всичките си имат приятели и не ги интересуваха неговите простотии. Накрая му направиха картичка-колаж с изрязан бански костюм с космати гърди и неговата глава, а около него яко мадами. От тогава не смее да каже нищо. Вече не му беше забавно
76
26
 
9
 
! Отговори
Аликзандър преди 5 години
Един ден в годината се събираме да се забавляваме и това става фундаментален проблем на обществото. Като че ли нямате друго за оправяне, а сте тръгнали с нас да се занимавате. Истината е, че повечето от вас не можете да живеете без да изливате злоба и омраза по някого. Все някой друг ви е виновен, че сте неудачници в живота си. Дали ще е ГЕРБ, БСП, Тръмп, Путин НАТО, ЕС, за вас няма значение. Важното е да има от какво да се жалвате и по кого да хвърляте кал.
75
2
 
26
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Защо най-важното да е отношението към педераните за оценката на едно общество?! Защо да не е отношението към културата, езика, или пенсионерите... а точно към педераните?! Абе, кой така лесно Ви промива мозъчетата, това най-много ме интересува?!
74
3
 
28
 
! Отговори
123 преди 5 години
България е спасила евреите, храни индитата и пази хората с различна сексуална ориентация! Искам да попитам има ли подобна политика спрямо децата, възрастните хора, мъжете, които хранят семейството си, жените, които гледат и обгрижват децата ни - българите, които правят възможно съществуването на България като страна с богата култура, традиции и ценности?
73
4
 
15
 
! Отговори
TestAuthor преди 5 години
До АнонименАбсолютно си прав, ние сме общество и ги толерираме. Но те искат да ни ограничават правата и да ни поругават ценностната система. Според теб кой иска да наложи тоталитарно общество - те или ние?
72
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ясен тест за едно общество и за отделния човек е отношението към малцинствата,най-вече хомосексуалното. В тоталитарните общества са ги съдили, убивали и тн. Такива като т. н националисти/набедени/ са си чисти фашисти и комунисти. Редно е да се преследват решително от закона. И не ги одобрявам хомитата, но съм толерантен към тях.