ВМРО за "София прайд": "Уродливо явление"

Не било парад, а пародия, обясни Атанас Стоянов
Обновена: 6 юни 2018 22:18 | 6 юни 2018 21:09, Петя Славова
39

"Няма как да кажем нещо добро за това уродливо явление, което вече се е превърнало в прецедент за столицата ни. За нас, патриотите, това не е парад. Това е пародия. За България има един парад и той е в Деня на храбростта и празника на Българската армия", отсече в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от "Обединени патриоти" Атанас Стоянов.

В сигнал до министъра на вътрешните работи Валентин Радев общинският съветник от ВМРО – Българско национално движение в Столичния общински съвет (СОС) Карлос Контрера настоява МВР да забрани провеждането на "София прайд" на 9 юни.

Още по темата

В него Контрера пише, че съгласуването на провеждането на гей парада е допуснато при нарушаване на Закона за събранията, митингите и манифестациите, Закона за общинската собственост и Закона за МВР. И е недопустимо да се правят контролно-пропускателни пунктове, да се пречи на гражданите часове преди гей парада да преминават през парка.

"София прайд" е не само вреден, но и пагубен за обществото ни. Става въпрос за ценности между джендър идеологията и чисто човешките ни изконни консервативни християнски ценности и добродетели, които са ни съхранили и до днес", подчерта Стоянов.

Пред Bulgaria ON AIR той посочи, че практиките да се блокират цели улици и тротоари са недопустими и постави въпроса за охраната на парада от полицейски органи, както и сумата, която ще бъде платена с парите на данъкоплатците за разходи по пазенето на мероприятието.

Депутатът от "Обединени патриоти" коментира още темата за рестарта на проекта АЕЦ "Белене", на който енергийната комисия даде "зелена светлина".

До 31 октомври министърът на енергетиката Теменужка Петкова трябва да възобнови действията по търсенето на инвеститор, но без да се дават държавни гаранции за изграждането на проекта

Темата за АЕЦ "Белене" стана отново актуална, след като от Българската академия на науките изготвиха по поръчка на БЕХ доклад за изготвяне на Национална стратегия в областта на енергетиката с фокус върху електроенергетиката.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
чичо Стоян преди 5 години
Ако един организъм толерира вирусите,колко време ще оцелее...Ако една държава толерира евро-атлантическите ценности,накъде се е запътила...Ако едно дете усвои от 4-годишно сексуалните практики като висша форма на социална адаптация и достижения ,вместо архаичните християнски ценности,в какво по-точно се очаква да се ***......и защо патриотите не организират контра-прайд точно сега ,когато цивилизованите европейци ще могат да констатират моралния упадък на ***...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
smrad i vonq si e
10
7
 
33
 
! Отговори
Вал преди 5 години
Разберете кой ги финансира, спрете им кранчето и край с грозните паради.
9
8
 
27
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
Да...... сборище на пропаднали.
8
23
 
10
 
! Отговори
Bobi преди 5 години
То и това измислено националистко недоразумение е уродливо явление, но кво да се прави.. Да не би да е нормално всяка седмица да се блокират улици от пияни и агресивни запалянковци на цскато и левскито? Айде без излишни драми.
7
10
 
15
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
До 11 Анонименкакъв злобен джендар ! Ей , ще пукнеш от злоба бе и ще испуснеш прайда.
6
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА СЕ НАПРАВИ И ПАРАД НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
12
 
39
 
! Отговори
BatBulgar преди 5 години
Никой нормален човек няма да парадира с това, че е обратен. Това е тежка форма на безбожие, безочие и безвкусица към живота. Нема душата да е в Рая и *** да ти е в гъзо... НЕМА НАЧИН ПРОСТО. ТОва са болни хора, които имат нужда от лечение...
4
6
 
24
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Май някои медии добре са захлебили покрай ЛГБТ организациите?
3
9
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Господа от ВМРО, гей парадът е евроатлантическо явление.Рожба на евроатлантизма, който вие подкрепяте в днешното правителство.Или сте против евроатлантизма и всичките му уродливи явления, или сте за него.Средно положение няма !
2
13
 
9
 
! Отговори
M.A. преди 5 години
Единствените *** са така наречените "Патриоти", които изпълзяват от корумпираните си барлоги покрай такива събития да си правят евтин пр...
1
18
 
3
 
! Отговори
АМАн от терор преди 5 години
НАнася страшни бели на Балканите .с обсебени от извънземни перверзници мъже и жени проникват исключитлено опасни създания. едни от тях са тн ХОМОФОБИ имат огромни размери.Атентата в Сарафово е направен от проникнал хомофоб.Обсебващи поени със спец наркотици вкл дигитално обсебени мъже и жени извънземни терористи се виждат перфектно на снимани вече паради вкл в Други столици..