Девет нанизани коли, шестима ранени и един виновник с джип – пиян!

Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба
Обновена: 15 юни 2018 09:02 | 15 юни 2018 09:00,
153

Снимка: Булфото

9 коли се сблъскаха снощи около 20 часа на столичния бул. "Иван Гешов".

Шестима души са ранени. Сред тях има и семейство с 12-годишно дете.

Още по темата

По първоначална информация катастрофата е причинена от джип, а шофьорът е бил пиян. Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба.

Свидетели твърдят пред "Фокус", че виновникът за ПТП-то е карал с бясна скорост.

Повече от 2 часа районът бе отцепен от полиция, а задръстванията бяха колосални.

Пострадалите майка, баща и дете са хоспитализирани в "Пирогов". Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите.

На още трима души им е била оказана медицинска помощ на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
26
 
! Отговори
Юрист със стаж преди 5 години
Законът е създдаден така, че всеки може да прави каквото си иска и да му се разминава. Под благовидния претекст за гарантиране на гражанските и човешки права и защита от "полицейски произвол". Всички иначе много се кефите като падат наказанията в съда, ама после - що улиците са пълни с *** ?Ето ви го случая: Водачът МОЖЕ да откаже проба с дрегер. Заведен е за кръвна проба, ама законоустановена процедура по която да се изземе кръвна проба ПРИНУДИТЕЛНО - НЯМА !!! Щом няма проба - не е пил
24
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като че ли имам чувството че милицията покровителства тези пияници зад волана на колата все взеха да се увеличават тези катастрофи с пияници а уж санкциите били много жестоки какво става всеки ден пиян или дрогиран кара като на Формула 1
23
16
 
6
 
! Отговори
pff преди 5 години
До Соцялно слаб депутат"Е като е с джип е някой големец" ти в 1996-та ли живееш все още? Сега "джиповете" са по-евтини от повечето автомобили
22
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР и съда освен да искат постоянно пари, кога ще почнат да работят здраво и качествено ? Само си прехвърлят топката. Накрая нищо. В САЩ тоя снощи го арестуват ...Днес го съдят ...утре е в затвора . Това правят там. Тука гражданите работещи на тези постове кога ?
21
0
 
39
 
! Отговори
До кога? преди 5 години
Затвор за този ненормалник и отнемане на книжката докато е жив!
20
5
 
33
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Когато олигарха е пр.остак, когата премиера е мутра и пр.остак, когато прокурора е поръчков и омазан и обвързан със свински черва с олигарха и премиера, тогава селяни прости отивате и пиете една студена водица или излизате за подмяна на некадърния п.росташки елит!!!А другият вариант, който в момента се осъществява е евакуация на младите българи и ц.иганизация!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!
19
5
 
25
 
! Отговори
Вината преди 5 години
на причинилия катастрофата не искам да коментирам - ясно е, че е за затвор. Но това съоръжение, пробив или както и да го наречем е БЕЗУМНО! Не само, че не улеснява движението, напротив - светофарът на "Гешов" и "България" стана истински ад, в пробива се кара с много висока скорост, а виражите са под всякаква критика. Малко са катастрофите, дори!
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бясна скорост. Висока скорост. Несъобразена скорост. Бясна скорост. Бясна бясна колко да е бясна.
17
3
 
37
 
! Отговори
123 преди 5 години
Проблемът в случая не е в пътя. А в задкормилното устройство. А този най-вероятно е някой гроб-аджия, щом и инициали няма даже.
16
11
 
38
 
! Отговори
ГРОБ преди 5 години
Спомняте ли си когато Пожарникаря ряза лентичката на това безумно кръстовище? Тогава му обясняваха че е построено зле и ще стават катастрофи ама той не разбираше, само се хвалеше как е усвоил едни големи пари.
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускайте го бе, и тоя обещава че няма да прави така повече и също така че съжалява!
14
0
 
27
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
Дайте го на народа!!... който ще се свие сдухан в ъгъла
13
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Норвегия дават до 6 месеца лек режим на пияните шофьори. В Българи не им дават нищо, но за регистрацията, вече ще може да лежиш до година в затвора.Аз не твърдя, че съм умен, ама това ми звучи изключително глупаво.
12
1
 
30
 
! Отговори
123 преди 5 години
Искате да му се знае името и как ще стане, те парите не миришат. Дали не е някой "важен", а как си мислите.
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пияндурника едва ли ще бъде с присъда, все пак ще си плати човека на който трябва. Не бих се учудил, ако 8-те коли са виновни, а този с джипа е жертвата. Трябвало е поне да му теглят един бой! Това да му е обица на ухото, тъй като най-вероятно ще се размине с присъдата.
10
0
 
90
 
! Отговори
факт преди 5 години
Поне жертвите да бяха му ударили по един хубав бой че с нашата съдебна система справедливост няма да получат и явно не му е за първи път.
9
4
 
58
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Черен джип е винаги с предимство!
8
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по нашите закони - условна.
7
2
 
72
 
! Отговори
Хипотеза преди 5 години
Горе долу цял един ден от катастрофата, така и не се разбра КОЙ е шофьора на джипа?Дали защото е от "нашите" ребята, се крие тази информация?Даже и инициали няма...Да не е някой от "добре облечените ДС "бизнесмени"" ?
6
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съда, прокуратурата, адвокати и вещи лица вече се облизват!