Девет нанизани коли, шестима ранени и един виновник с джип – пиян!

Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба
Обновена: 15 юни 2018 09:02 | 15 юни 2018 09:00,
153

Снимка: Булфото

9 коли се сблъскаха снощи около 20 часа на столичния бул. "Иван Гешов".

Шестима души са ранени. Сред тях има и семейство с 12-годишно дете.

Още по темата

По първоначална информация катастрофата е причинена от джип, а шофьорът е бил пиян. Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба.

Свидетели твърдят пред "Фокус", че виновникът за ПТП-то е карал с бясна скорост.

Повече от 2 часа районът бе отцепен от полиция, а задръстванията бяха колосални.

Пострадалите майка, баща и дете са хоспитализирани в "Пирогов". Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите.

На още трима души им е била оказана медицинска помощ на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
За такива директно затвор за опит за умишлено убийство на повече от един човек
104
2
 
18
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Поредният български ***,който няма да получи адекватно наказание за този опит за убийство на много хора...
103
6
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 5 години
Днес не ми хареса дюнера с промоция безплатно айрян. Оставка на кмета, както и на цялото правителство!!!
102
0
 
8
 
! Отговори
Атанас преди 5 години
Вече живем със всички пороци в ежедневието, приемаме ги като нормално явление, а това, по думите на баба Ванга, е началото на Краят!
101
4
 
10
 
! Отговори
ако е пиян дрогиран преди 5 години
Трябва да има закон,който е хванат пиян или дрогиран и е предизвикал верижна катастрофа с жертви да си продава колата на 2ра употреба. Няма значение дали е джип, фолксваген, рено или лада. Разноските по щетите да са си на този който е предизвикал инцидента.Да карат виновника пак да минава шофьорски курс и ако го е изкарал след 1 година да има право да кара кола. Помните ли оная кифла със скъпия джип дето 10 коли помля?Пуснаха я и тя пак в затвора за друго нещо. Някои хора наистина нямат съвест.
100
0
 
8
 
! Отговори
Папагали преди 5 години
Бях писал за "независима журналистика" , че се погазва първият основоположник на демокрацията, а именно свободата на словото.За пръв път някой си позволява лукса да изтрие коментар който критикува псевдо журналисти.Проблема е че и вие имате деца, но сте прекалено тесногръди за да погледнете по далеч от носа си.Успех във кариерате ви:)))
99
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорите на другите осем коли с разрешена скорост ли са шофирали или както обикновено с поне 15-20 км/ч над разрешената скорост? Ако бяха спазили правилата, щяха ли всичките да се нанижат една в друга? Този, че е виновен, виновен е, а другите?!
98
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив хората с пари ги боли, плащат глоба взимат парите от каското и са на нова кола, а комплексарите за които говориш, че едвам са събрали пари са най_нещастни *** карат като луди с коли за по 15 хилки на лизинг и се мислят, *** са най богатите и готини на върха, а са смешници втора ръка или 6та от италия
97
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност най-опасно карат тези с трошките за под 1000 лева, защото им е все тая дали ще си ударят колата или не. Като я ударят я хвърлят и купуват нова трошка. По съвсем друг начин е при шофьорите на по-скъпи коли, които много повече внимават да не станат участници в ПТП. Повечето от тях едва са успяли да си купят по-скъпата кола и не могат да си позволят катастрофи. Джипове станаха достъпни колкото и другите коли и не са критерии за човекът, който ги шофира.
96
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствено жалко за "готиното" 12 годишно аЛди на газчица на лизинг срещу 15%лихва и първоначална вноска 1 нива на баба и регистрирано като товарно за 11лв данък. Иначе оставете ги тези семейства те са си виновни, според закона на джунглата само тарикатите оцеляват и имат право да карат
95
1
 
15
 
! Отговори
До 96 преди 5 години
Свръхвисоките наказания в закона, вкл. и глобите, никъде по света не са спрели нарушителите. Само в България тази лъжа е издигната в култ от КАТ и останалите от 80-те процента и нарушенията и катастрофите се увеличават, което е и очакваното.
94
1
 
13
 
! Отговори
Един от всички преди 5 години
Високите глоби не променят съзнанието на подобен тип водач след употреба на алкохол да седне зад волана, както и други неща свързани с ПТП по пътищата.Алкохола се продава,защото никой няма интерес той да изчезне. Явно ще въртим още дълго време тези филми и ще си просим санкции и затягане на контрола защото сме заспали *** овце.
93
1
 
28
 
! Отговори
До 94 преди 5 години
КАТ го няма никъде. Най-много КАТ да застане на някой безопасен участък на пътя, където и с 200 км/ч да шофираш е безопасно, но ограничението е 40-50 км/ч и да си изпълнят бързо плана за глобите.
92
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 92кат е в храстите, полицая излиза рязко на пътя, за да те спре и създава опасна ситуация за движещите се
91
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
контрола тук е обърнат на рекет, би трябвало катаджия да има право да те спира и преджобва, само ако има повод за това, както виждаме този тормоз не работи като контрол, обикновения гражданин се чувства по скоро като престъпник, защото законите не работят срещу престъпниците, и всеки път се оправдават с акции, а нещата не се подобряват
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да стане такава катастрофа, всичките тези коли са били с превишена скорост. В резултат на масовото нарушаване на правилата, е станала и катастрофата. Това, че от пияния шофьор е започнала катастрофата, не оневинява останалите шофьори. Въпросът тук е къде е КАТ и защо не налага спазването на правилата, както закона изисква от КАТ, за да няма такива катастрофи?
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Половината коли по пътищата вече станаха джипове, заради "хубавите" ни пътища. Джигът вече не струва повече от другите коли, разходът на гориво е почти същия и т.н. Повечето хора с джипове са хора като всички останали, но някои още живеят в 1992 година и до края на живота си ще асоциират джип с богаташ-престъпник.
88
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как се кара по пътищата и улиците, зависи единствено от контрола на държавата, както е навсякъде по света. Просто е, но след като повечето сте от 80-те процента, никога няма да го разберете.
87
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всички знаем, че пияния с джипа ще го пуснат, ще си подмени кръвната проба със сигурност!
86
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
важното е полицията да стои скрита по храстите и да преджобва хората, които си позволят да минат покрай скривалището им, работа да свършат не ги търси