Девет нанизани коли, шестима ранени и един виновник с джип – пиян!

Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба
Обновена: 15 юни 2018 09:02 | 15 юни 2018 09:00,
153

Снимка: Булфото

9 коли се сблъскаха снощи около 20 часа на столичния бул. "Иван Гешов".

Шестима души са ранени. Сред тях има и семейство с 12-годишно дете.

Още по темата

По първоначална информация катастрофата е причинена от джип, а шофьорът е бил пиян. Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба.

Свидетели твърдят пред "Фокус", че виновникът за ПТП-то е карал с бясна скорост.

Повече от 2 часа районът бе отцепен от полиция, а задръстванията бяха колосални.

Пострадалите майка, баща и дете са хоспитализирани в "Пирогов". Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите.

На още трима души им е била оказана медицинска помощ на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е турският ТИР в историята?
44
0
 
16
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Анонимен 41То закони, че има има, ама никой не ги прилага.
43
4
 
36
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Съгришихме селяни прости, съгришихме, помислехме че сме нещо повече от другите народи и може да се самоорганизираме и да живеем демократично и богато, и всеки да има права и задължения в държавата ни!Обаче всеко набляга на правата, но никой не набляга на задълженията и отговорностите!Не закона е виновен, а нашия селски манталитет,така лекичко по перваза да се измъкваме от закона, хем да направим нещо по-бързо, по евтино, незаконно!Спестяваш разходи и време, ставаме по велики от немеца!Хю!ЦРУ
42
2
 
40
 
! Отговори
застраховай в боко-3 преди 5 години
Анархията е пълна. Боколандия е държава пред закриване. Пълна с мутри и неграмотници, управлявана от една обикновена мутра и мафиотската му структурка ГЕРБ.
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко пияни шофьори има в затвора а другари милиционери
40
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29"Управлението на моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта от над 1,2 промила ще се наказва с от една до три години затвор и с глоба до двеста хиляди лева"Кво викаш нямало закони ? 3 год затвор и 200к глоба ? Я раздавай на всеки пиян и да видим скоро дали някой се качии пил. Как се плащат 200 000 ?
39
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от наглеци с джипове!
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Знаещкой ти мисли за поддръжката, пълно е с евтини джиповекупуват ги, карат ги докато светне някоя лампа и ги продаваттака е и с всички 10+ лимузини
37
1
 
19
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Все си задавам един въпрос и не мога да си отговоря!Защо в Сингапур имаме почти нулево разпространение на наркотици и е една от страните с най-висок стандарт и икономическо развитие???Някой знае ли???Агент Бени Маккоули!ЦРУ!!!
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29Сз да съм садия и като ти лепна 5 години на най-висока инстанция ти си приказвай после в затвора дали няма закони :))) Съдията може да нанася удари и по морални въпроси и не можеш да го спреш. Оправданието от законите са манипулации.
35
2
 
15
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
До pff "ти в 1996-та ли живееш все още? Сега "джиповете" са по-евтини от повечето автомобили" - абе колега, защо ни правиш на баламурници? Нещо за подръжката да кажеш? Консумативи? Разход на гориво? Не ми се прави на отворен, ако обичаш!
34
10
 
5
 
! Отговори
Надъхан преди 5 години
Виновни са мигрантите, както и участниците в прайда!
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИли е бил московски, или някой от нашенските му ташакoкрепители!
32
1
 
20
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Той и премиера се прави на шофьор състезател, обича да сяда зад волана на джиповете и да кара бързо в кортеж с охрана!!!Не нарушил закона, но дава лош пример!!!Всеки в тази страна носи отговорност за войната по пътищата!!!Агент Ричи Стоун!ЦРУ!!!
31
5
 
7
 
! Отговори
Патриот-майтапчия преди 5 години
Виновни са бежанците!
30
1
 
15
 
! Отговори
65 преди 5 години
Във ,,Фактипрочетох най _голямата простотия. Дават снимка от катастрофата с коментар ,,...причините не са изяснени. И после...причинена е от шофьор на джип ,видимо пиян.*** и коментара.
29
1
 
15
 
! Отговори
Мосю Густав преди 5 години
Право в очи, Василев! Браво!
28
4
 
16
 
! Отговори
юрист със стаж преди 5 години
Пък вие се сърдете после на полицията и съда. Полицията и съда - ЗАКОНИ НЕ ПИШАТ. Могат само да ги изпълняват - така както са написани. И го правят. А че разултатът е трагичен - питайте тези, които приемат законите в тази страна. Жокер - 240 са на брой.
27
5
 
40
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Селяни прости, да ви кажа една истина, която никой няма да ви каже никога!!!В 99,99% ние българите сме с манталитет на дребни селски тарикати!!Винаги в своите действия , дали е на работа, дали е между съседите си, дали е на улицата, ние не мислим, че със воите действия ще нанесем вреда на други хора, които нямат вина, или просто така ни е угодно, да не носим отговорност и съвестта да бъде нашия съдник!!!Селяни прости , вие сте валат!!!Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анархията крепи мутрокрацията.