Пуснаха "Цар Освободител", протестиращите се разотиват

Полицейското присъствие остава засилено
Обновена: 16 сеп 2018 17:58 | 16 сеп 2018 17:39,
412

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нормално се осъществява движението по "Цар Освободител", след като близо 5 часа булевардът бе блокиран от протестиращи граждани с искане за незабавно оттегляне на правителството и промяна на политическата система.
Още по темата

Част от протестиращите се разотиват, като полицейското присъствие остава засилено, предава "Фокус".

Други се преместиха зад сградата на парламента, за да подкрепят майките на деца с увреждания. От четири месеца те са разположили палатков лагер и нощуват там като настояват за Закон за личната помощ и Закон за хората с увреждания.

По време на демонстрацията се изостри недоволството на протестиращите срещу медиите. Те нападнаха оператор на национална телевизия, но след намеса на полицията не се стигна до ексцесии.

Протестиращите скандираха "Мафия","Оставка" и "Българи, юнаци", пяха химна на България и други патриотични песни. На протеста се забеляза и присъствието на Николай Колев - Босия.

Очаква се утре от 12.00 до 17.30 часа отново да се състои протест пред парламента, а след това до 18.00 часа да се проведе шествие до Министерски съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ПО-ЛОШО ОТ БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ И АКО НЕ БЯХМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД ДА СМЕ ПЛАМНАЛИ ПО-ЗЛЕ И ОТ ПРИ ВИДЕНОВ!!!ВСИЧКИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ СА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ ЧИСТИ!
317
3
 
11
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До до ванката /352/Ха! Толкова си неграмотен и ***, че надали изобщо знаеш какво е русофил, но папагалски го повтаряш заради спуснатите опорни точки за ***. А ако се имаш за представителна извадка на нацията, то наистина опростачването е факт и друго освен презрение и омраза, не заслужавате.
316
8
 
18
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Сопи трябва да има не да пей ми, и да викаме...А полицайте дето ги пазят..Не си виждат насраните *** , потънали във борчови, и кредити ,и на най смешни заплати. И живеят под его че аз съм полицай......Мдоооого сте далече от полицай..Ама нали имате кредити до ушите ще пази, защото сте длъжни за кредитите......Карате най смешните коли, нямате права никакви, ама никакви...,Пазете ги тези комунисти..Ама децата ви няма кой да ги пази след години ЗАПОМНЕТЕ ТОВА......Последствията няма да ги описва
315
9
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До алоу хейтърите. Ами не, не харесваме кой знае колко Борисов (а и винаги е добре да искаме повече), но и не искаме да дойде по-лошо. Защото и това сме го правили няколко пъти.
314
10
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Хи-хи, снимка 2 кърти. 80-годишен емигрант протестира яко за смяна на системата. Добре го допълват и на снимки 7 и 9.
313
2
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Другарите герберунгели опитват да си вдигнат рейтинга.Може би са гледали от Ердоган,но са пропуснали факта,че ние нямаме армия.Та пиесата пак няма да се получи.
312
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимендо 347 Ако малко имаш мозък, ще видиш - източена и фалирана КТБ; огромно увеличаване на дълга; никакви нови инвестиции, никаква икономика; фалиращ туризъм и т.н., все в тоя дух "успехи", освен личните им успехи за забогатяване.
311
12
 
8
 
! Отговори
до ванката преди 5 години
Русофил си и в червата та чак мразиш българите *** на лечение
310
5
 
10
 
! Отговори
Мда преди 5 години
робът е свикнал да бъде млатен и реагира гневно на всяки опит за промяна, била тя и в негов интерес. Менталното робство е много по-тежко от физическото.
309
6
 
12
 
! Отговори
12538 преди 5 години
Роба си е роб до край.
308
7
 
10
 
! Отговори
az преди 5 години
Оставка!!!
307
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкай боко кърлежите защото идват да пият кръв като юпитата.. на царчето.
306
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека Бойко си довърши мандата. Шенген, еврозона, 1500лв средна заплата - без оправдания тоя път!
305
3
 
14
 
! Отговори
пенсионер 75 г. преди 5 години
Аз ходих на протеста но нямаше кебапчета и останах гладен. Мошеници----
304
13
 
14
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Тоя филм сме го гледали, подскачали и пр. Не сме забравили как бяхме употребени, неколкократно при това. Не вярвам на никого и не ми пука отдавна за скапаната държава, за опростачения народ и за ненаситните политици! Да се затрива и изчезва племето - колкото по-бързо, толкова по-добре.
303
2
 
11
 
! Отговори
ЕЙ ГОВЕДО, преди 5 години
КАТО НЕ ИСКАШ МНЕНИЕТО МИ, ЗАЩО ИЗОБЩО Е ТОЯ ЦИРК С ФОРУМА! С ТАЯ ЦЕНЗУРА МИ ОСАКАТЯВАШ МНЕНИЕТО! ЩОМ НЕ СЪМ ВАЖЕН, ХУБАВО, ЩЕ ИЗЛЯЗА ОТ ПЛАТЕНИЯ ТИ САЙТ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗА! АЙ СЕКТИР!
302
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладни за хляб няма само за херца
301
8
 
14
 
! Отговори
До 323 Пламен Василе преди 5 години
Там сме!Само кажи че не разбрах как свалянето на правителството ще помогне за увеличаване на заплатите и пенсиите и оздравяване на болните. Опита ми от всички предишни протести от 1988 до сега показва че всъщност става по-лошо. Особеноно когато наивни глyпaци излъгани от хитри манипулатори протестират не срещу тоя дето им дава заплатите.
300
2
 
11
 
! Отговори
типичен скот преди 5 години
аз тамън ядох, световен глад не съществува
299
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ренета Инджова: Борисов владее всички иширети да манипулира масите