Нов шок! Така изглежда градинката пред "Седмочисленици"!

Видът на настилката взриви Facebook
Обновена: 4 окт 2018 10:34 | 4 окт 2018 07:08, Елка Василева
184
Нов шок! Така изглежда градинката пред "Седмочисленици"!
Снимка: Facebook / Карина Караньотова

След като видяхме част от много лошо ремонтираната софийска улица "Граф Игнатиев", се появиха снимки на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Настилката, приличаща на такава от кухня или баня, предизвика гневни коментари във Facebook.

 

 

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
40
 
! Отговори
традиция преди 5 години
До МенМоже и да е било село,със селски традиции,но за 20г.,благодарение на достатъчно умни градоначалници,получили образование на запад и милеещи за града си,София става един красив град!Разходи се из централната част на града и разгледай все още запазените сгради от периода след освобождението!Няма такава красота-къщи от италиански,австрийски архитекти,от български учили на запад!И да-това е традиция!А не този мутренски барок,този кич,който ни се налага последните години от всякакви първенюта
156
6
 
38
 
! Отговори
Ясно е преди 5 години
Просто уникална безвкусица типично за Земелрок плод на корупцията на архитектите при обществените поръчки.
155
9
 
40
 
! Отговори
Плочките преди 5 години
Чета тук някакви дебати и полемики около плочките в градинката.Харесаха ми от пръв поглед. Става по-хубаво от преди - асфалт.Ясно е, че 100 човека ще дадат 100 мнения. Не може да се харесат на всички, а и не е това целта. Това е "моята" градинка, защото доста години живях на ъгъла на Граф Игнатив и 6-ти септември и учех в 6-то училище. Мнението ми е, че всичко става много добре!!!
154
7
 
38
 
! Отговори
До 139 преди 5 години
"Това ако е мрамор, значи зимата ще има много потрошени крайници. На мраморна настилка се пързаля фантастично! Това беше и един от мотивите за смяна на настилката пред НДК." Ами не е мрамор. Откъде го измислихте??? Първо. Плочките са хубави. Трябва да коментирате комплексно, когато всичко е готово. Това е само началото. Плюете копчето на балтона.Второ. Плочите са бетонови, много и здрави и устойчиви.Трето. Плочите са с противохлъзгащо покритие.Няма какво да се обяснява на червени злобари
153
6
 
34
 
! Отговори
с басейна ми харесва преди 5 години
Ами да сложат и басейна от картинката. С басейна повече ми харесва. Без това за църквата все им трябва светена вода... Ето от къде ще я гребат. Само дядо поп да не си пере гащите в басейна де...
152
1
 
38
 
! Отговори
До 152 преди 5 години
Личи си от дълбокомисленото ти изказване. Затова, спри да плюеш и стига си завиждал! Полезен съвет за всички, които се смятат за българи.
151
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
селяните станаха граждани-столичани и са вече със сериозни претенции
150
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много *** народ се разхожда из улиците ,по Тодор Живков-во време нямаше такива бродещи по пътя НЛО-та
149
7
 
48
 
! Отговори
Софиян Провансов преди 5 години
Това творение си има автор : арх. Иво Пантелеев. Това е могъл, това измислил. Проблема е, че е някакъв си зам. председател на камарата, отдавна на софрата на общината и още много негови "творби" ще се наложи да преглътнем. Добрата новина е, че това няма да издържи повече от пет - десет години и отново ще трябва да се подменя, така че.... За изпълнителите на "проекта"....., просто Валю Златев от Правец.
148
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е не, тва вече изби рибата отвсякъде. Но, какво ли няма да видим още... в тази ера.
147
6
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като оставим некадърното изпълнение, проектантът явно не е пътувал по на запад от Калотина, за да избере такива плочки, които напомнят за обществен басейн от късния соц. А чиновниците от комисията, избрала проекта, със сигурност не знаят нищо за естетиката на стара София... Столичани в повече!
146
28
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се вече ама какво е шокиращото???В истерията заради ремонта на графа всякакви антигербери сега ще лаят като побеснели и "ще взривяват социалните медии".КАКВО Е ШОКИРАЩОТО??Много си е добре настилката,а тоя *** да ходи ако иска и в Трън,там настилката е шарена.За Витошка защо била шарена,сега пък била сивобяла.я марш.
145
4
 
54
 
! Отговори
До 145 Веското преди 5 години
Веселине Веселине как само си пролича че си от Загора. Наречи ме профит но префвиждам че даже не си ходил в Европа да видиш какво е нормален и красив площад.Нищо де, стой си в Загора, там е най-добре
144
2
 
58
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
Не е важно работата да свършена качествено , а е важно парите да бъдат усвоени от правилните фирми свързани с точните хора от политическата камарила.Предполагам ,че рез зимата тази градинка ще се превърне в лобно място на много хора.Ще бъде осигурен един постоянен поток към "Пирогов" на пациенти със счупени крайници,сътресения на мозъка , а и близката църква няма да стой без работа.Ако хората имат някаква доблест трябва да съдят общината и Фъндъкова за проявено малоумие в най-тежък вид=
143
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо между банята на Версаче и салона на гарата. Колкото по-голяма става София,толкова по-голям става размахът на безвкусицата и простотията.
142
28
 
39
 
! Отговори
Веселин преди 5 години
На мене пък ми харесват тези плочки,я елате да видите нашият гранит в Ст.Загора ,на нищо не прилича.Вие какво искате ,по мокет и паркет да ходите...хахахах винаги от 5 човека ,ще има поне 6 мнения.
141
23
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вън ГЕРБ от властта!Гласувай си за Корнелия и сменяй властта, така се прави! Не сме 9-ти септември.
140
19
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Стига ревахте!!!Вие им обяснявате, ама те си имат вътрешни причини да хейтят. Нали някой трябва да им е виновен, за мизерията в собствения им живот.
139
27
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от мрънкалници, идеално си изглежда! У ваше село да не е по-хубаво?
138
4
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия плочки как ще им отиват нЕколко изкуствени палми ... Утепало се е!