Въпреки извинението: Стотици на протест срещу Симеонов

Шествието на майките стигна до сградата на НФСБ
24 окт 2018 19:56, Красимир Ангелов
76
Въпреки извинението: Стотици на протест срещу Симеонов
Снимка: БТА

Протестът с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов продължава и тази вечер в София.

Майките на деца с увреждания и граждани не приемат сутрешното извинение на Симеонов и го определят като поредната гавра както с хората с увреждания, така и с цялото общество.

Още по темата
"Това извинение беше направено под натиск, без никаква искреност и час, след като е заявил, че няма да се извинява, коментира Весела Одажиева, представител на протестиращите майки.

Тя допълни, че протестиращите не са искали извинение, а искат оставката, защото са наясно, че един човек, който се изразява по този начин, няма как да се извини искрено и да осъзнае своите думи.

Протестиращите се събраха пред сградата на МС, а по-късно поеха и на шествие, което достигна до централата на НФСБ, която се намира на улица "Раковска" в столицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
протест имаше срещу цените на тока. протест имаше и заради назначаването на пеевски от дпс. това е една смешка. не съм фен на симеонов и ми е все тая дали ще се маха. Но...... това не е протест. факт.
36
9
 
12
 
! Отговори
. преди 5 години
Тези хора нямат какво да губят поради тази причина и ще победят. Бойко и Валери го разбраха това още първия ден и започнаха всячески да ги заглушават и оплюват. Никога не съм виждал управляващи в България така да се гърчат. Осъзнаха че срещу себе си имат непобедим противник. Аз също утре ще отида и ще почна да ги подкрепям.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
риба, ама цаца. цаца, ама риба. стотици, ама десет. десет, ама майки. поне като се пишат глупости, слагайте и фалшиви снимки, да повярва някой на историята за огромния протест.
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как Бойко да уволни Симеонов, като НФСБ има само един член и няма с кого да го смени? А го е махнал, а се счупила коалицията!
33
12
 
9
 
! Отговори
Цеко преди 5 години
Аз съм против, да се дават от моите осигуровки, и данъци на въпросните майки, и бащи! Ако този тормоз продължава ще престана да плащам на държавата!
32
13
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Айде стига де, не разбраха ли най-после, че думите му са интепретирани погрешно.
31
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
двама мъже пирати знаменосци (с черните знамена), 8-9 жени, още няколко мъже, 50% полицаи пазят боята на сградата (вероятно от яйца), 4 дядовци и 10 сеирджии с телефони и камери снимат. че то за овчиците в странджа бяха по-масови протестите, аджеба :)
30
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност НПО и не само плащат на площададжийките,как се живее месеци наред на улицата със сви/рка...в устата!Ние НОРМАЛНИТЕ да не пасем трева?Каква е тая анархия тука,кой се сети,на площада и иска оставки и само при Борисов.Нека дойде КУКУндрела пък ще видите тогава кой ще ви обръща внимание патки такива.
29
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какви майки, то само чичковци на снимката:). и половината са полицаи и журналисти...стотици майки на протест :):)
28
10
 
13
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Номер 25 е прав. Хубаво е че все още има хора, които се изправят срещу несправедливостта и тъмните сили. Трябва да ги подкрепим.
27
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките ще бъдат използвани за да бъде махнат Валери Симеонов.
26
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега вие които праскате минусите на коментари в които се осъжда поведението на квачките на площада и платената медийна истерична подкрепа за тях,къде сте, на топло нали,иначе морално сте с тях защото не вярвам да "оценявате"на ветровития площад ГИДИ ЛИЦЕМЕРИ такива.
25
7
 
2
 
! Отговори
До 22 , 21 преди 5 години
Кво ви плащат от НПОто за тиа драсканици ?
24
11
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Тези хора са гордост. Радвам се че все още има силни и добри хора.
23
12
 
8
 
! Отговори
Айде! преди 5 години
И аз вече искам Бойко да подаде оставка, да дойде Корнела, пък тогава ще видите кон боб яде ли.Бактън вече от тия! Разглезиха ни герберите. Да дойдат БСП-то и ДПС-то, да ни припомнят що ги гонихме последните няколко пъти, щото някои хора са позабравили!
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съчувствахме на тези жени.После тук-там започнах да чувам сатирично определение - че се държали като недолюбени (променям последната дума, защото другата, която употребяваха по адрес на тези лица, е нецензурна).След това тези "протестиращи" станаха досадни, защото вече бяха получили каквото искат, но пак ревяха.Сега вече са противни, защото срещу заплащане служат като маша на една личност, много по-неприятна в сравнение с 90% от политиците, подвизавали се в България през последните 30 години.
21
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете ги да повикат на жълтите павета, за да се почувстват веднъж и те значими.
20
14
 
13
 
! Отговори
ист( преди 5 години
Когато депутат от БСП нарече българите де..били, тези майки не реагираха, защото или са де...били, или БСП не им нареди да протестират.Не е нормално 100 жени да свалят министър. Утре други ще се направят да убидени, и ще искат главата на друг министър. Майките показаха че нямат милост за болните си деца.Партиен протест. Искат главата на Симеонов, за да падне власта.
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял народ не го разбрал,а?Както казват лицемерите на ефира КО РЬЕЧИ??КОЙ НАРОД защото гледам българите не подкрепят майките,нито са по площадите,,нито в коментарите личи някаква голяма подкрепа ТА КОЙ НАРОД??НА ЧЕРВЕНАТА БУЗА ПРОКОПИЕВ,ДПС,БКП,СЛАВУН И ЛИЦЕМЕРИТЕ НА ЕФИРА??Вчера при Чешмеджиева ли беше тая в Референдум се оказа че почти половината българи НЕ ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ,та кой народ психират тия по БТВ и Нова??Дълбоката провинция с извинение.На тях обаче им е трудно да дойдат в София.СОРИ!
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15Ако всички разсъждаваха като теб, тогава щеше да ядеш...