Бой, влизане в насрещното: Отново агресия на пътя

Инцидентът е станал в столичния кв. "Гео Милев"
9 ное 2018 12:15,
43
 

Поредната агресия на пътя. Този път в кв. Гео Милев до сервиза на Мост компютърс. Ситуацията е такава, че редовно образи спрели по една или друга причина потеглят в улицата Владимир Башев в забранено зс движение посока ул. Елисавета Багряна. Останалото можете да видите сами във видеото. Ако родната прокУратура реши да да се разправя, моля да вземе под внимание удъра по страничното огледало от камерата на Мост компютърс в ляво от моята гледна точка на камерата. Хората бяха типичен пример за рубриката Тарикатпарад на Господари на ефира. Питам до кога такива образи ще бъдат съдени за хулиганство и пускане да си веят коня отново. Имам следното предложение - нека такива образи се намери прозорче в милата ни Конституция и да положат обществено полезен труд щом имат наглостта да стоят и да плащат гражданите на Република България! Пожелавам на всеки един да не му се случват подобни ситуации, а ако ви се случат не се правете на тарикати. От другата страна най вероятно нямат акъл и някой ден ще има смъртен случай!

Posted by Пламен Йонов on Wednesday, 7 November 2018

За нов случай на агресия по пътищата сигнализира мъж, станал свидетел на улична разправия в столицата. Кадри от скандала са публикувани във Facebook групата "Видяно в София".

Случката е станала в столичния кв. "Гео Милев", на бул. "Шипченски проход".

"Ситуацията е такава, че образи, спрели по една или друга причина, потеглят в ул. "Владимир Башев", в забранена за движение посока към ул. "Елисавета Багряна". Останалото можете да видите сами във видеото", пише Пламен Йонов.

Той зове да се намери начин подобни нарушители да полагат общественополезен труд, за да изкупят дълга си към обществото. И завършва с пожелание - на никого да не се случва това!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Кервана си върви, кучетата си лаят.Хората продължават да се надяват нещо да се промени но уви тези отгоре са много заети за да погледнат надолу към робите. Хора защо си мислите че нещо ще се промени? Това става всеки ден за последните години и ... пишат, видеота, и нищо.Всеки се оправя кой как може, аз предлагам с 9мм между очите.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До софиянецКого си мислиш, че плашиш бе ***?
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има протест за това видео записите да се разглеждат като неоспоримо доказателство! Стига толерастия!!!
16
4
 
12
 
! Отговори
До гашо преди 5 години
Ейй, гашо, това да не ти е село на Харманли, ***. Ще ти изпадат зъбите за 2 мин в подобна ситуация. Отворко неграмотен, бегай да береш корнишоните на баба и си легай, кавал. Аман от селяни по улиците. Избягал си от село, но селото ме може да избяга от теб никога!
15
3
 
6
 
! Отговори
H преди 5 години
До държава на присъдитеМай се стресна, че ще си от първите хванали лопатите и няма да я пуснеш!
14
11
 
4
 
! Отговори
държава на присъдите преди 5 години
Тия, дето се жалват от агресията на другите, са не по- малко агресивни.И вечно присъди издават- да били полагали общественополезен труд! Всички станали прокурори, следователи, криминалисти, съдии и присъди, присъди, присъди...БГ е държава на присъдите.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те такива дълга към обществото са си го изпълнили - като гласуват за управляващата клика, гарантираща им безнаказност.
12
4
 
14
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Гашо По-леко със заканите, че може да те сполети проблем. Ясно?
11
5
 
29
 
! Отговори
До Гашо преди 5 години
Гашо,първо си неграмотен.,второ се невъзпитан и трето си нахален.За съжаление в България тъпотията и високото самочувствие вървят ръка за ръка и ти си типичен пример за това
10
66
 
10
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Тоз дет снима и той голям ербап. Ам объркали се хората ко толкоз. Щото са с дърта трошка. Ако бяха с някоя баварка или ес класа и килим щеше да им застели че да минат. Аман от снимащи клипчета и воайори. Тоз дан ми излиза срещу мен, че ще му сваля огледалата и броните сас шутове
9
3
 
27
 
! Отговори
др. Куйн -лечителкат преди 5 години
Хубаво е да си имаш едно нелегално внесено нервно--паралитично спрейче ,може и лютив да е ,ама да става за мечка гризли на три метра те прави дармадан . Като го напръскаш обикновено кляка на земята или се държи с квичене за очите и за да не падне пак кляка и тогава му помагаш да си хване пътя с нещо по така за да не те боли ръката и да не си разваляш удоволствието ,,, а то вашето --тръгнали сте из джунглата без да се имонизирате не става така ...
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз бой не видях.
7
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама и този дето е снимал не е постъпил съвсем правилно, няма какво да ги чака още при първият удар по колата се звъни на полицията и се подава сигнал че има физическо нападение. За да може такива мижитурковци да се научат иначе няма!
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат му номера, КАТ да му пише фишче и това е
5
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като искаш нещо в живота трябва да се биеш за него, ние гейовете предлагаме хората да се парфюмират да си турят по една розова врътовръзка и да се раберат като жени в съда срещу пари разбира се и да се цeлуват пред съдията да прекратим агресията на пътя и да има повече гей-паради.
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 3 АнонименХахаха, Слатина и Дружба са наистина джунгла.
3
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писал съм го вече - в бедните панелни коптори Слатина, Дружба, Левски, Младост е пълно със селяни и диваци !
2
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пращайте записа на КАТ и на застрахователите ти. И не се занимавай с тези малоумницu.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удъри, тарикати, образи, Мост компютърс Тарикатпарад веят си коня, а ние си питаме на колко е години писалият тия редове и как е получил диплома ?