Апартаментът на Горанов – не на Домусчиев, на кръстника му е!

Финансист №1: Проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи
Обновена: 23 ное 2018 15:36 | 23 ное 2018 15:00, Камелия Цветанова
316
Апартаментът на Горанов – не на Домусчиев, на кръстника му е!
Снимка: Булфото

Апартаментът от180 квадрата в луксозен комплекс, който ползвал финансовият министър Владислав Горанов не бил на бизнесмен, а на негов близък роднина - кръстник.

Това обясни самият министър, след като КОНПИ започна проверка на имуществото му.

Според него проверката е най-нормалното нещо, което може да се случи при положение, че има съмнение за нещо неродно, но лично той не бил притеснен по никакъв начин от това.

"Поводът за проверката е моята декларация, аз съм декларирал факти и обстоятелства, които могат да се проверят, както и ползването на този имот с ясното съзнание, че не представлява конфликт на интереси", обясни той.

Още по темата

"Този апартамент е предоставен през 2012 г. от близък мой роднина, кръстник на двете ми деца и на мен, познавам го от 20 години", допълни Горанов.

По думите му не плаща наем, защото апартаментът му е предоставен за безвъзмездно ползване.

Горанов призна, че е изненадан, че чак сега става въпрос за жилището, след като за никого не било тайна, че от 2012 г. живее там.

"Ако имах някакви притеснения, нямаше да го декларирам, но аз нямам такива", отсече той и заподозря, че явно се гони политическа интрига в случая.

А на въпрос защо не си е купил жилище министърът отсече : "Позволете ми да си управлявам бита както намеря за добре".

Той отрече и тиражираните в някои медии информации, че апартаментът е на бизнесмена и шеф на КРИБ Кирил Домусчиев и ги определи като спекулации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крал-крал не доклал
30
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко, ако го хванат, че е крал милиарди ще каже, са му подарък от изгубения му полубрат Бил Гейтс.
29
2
 
30
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Който стане шеф на КРИП все дава апартаменти под наем на фин министъри на държавата ни , хм,коя ли е тази страна -навярно от третият свят е тази държава=само там може таквиз работи да се случват ?!А У НАС -НЕ,ние сме от ЕС!
28
2
 
26
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 5 години
Апартаментът е мене - Дон Корлеоне
27
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безвъзмездно, срещу доглеждане... Добър човек е Горанов, ха-аххааа.
26
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не гледайте в чуждото откраднато. Всеки сам да си напълни канчето, без да го хванат. Способни хора са си напълнили канчето отнякъде. Не ги закачайте.
25
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледаш го един такъв свитичък като ученичка,нежничък,мънка под носа си а виж го и той как граби с мафията!
24
3
 
23
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
И освен това г-н Горанов има летящи слонове които гнездят по поречието на р. Струма, също така вълците са горски животни, те са хищници, зимата ловуват на глутници, а лятото отлитат на юг..... Мерси ! ;)))
23
2
 
43
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Тъпите и нагли гербаджии не осъзнават , че с тази безгранична наглост ще накарат хората да ги накажат като гласуват за червените , въпреки , че ги мразят !!!!!!
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даваха един филм "Октопод" със същите проблеми в държавата. Само един инспектор Катани се бореше с мафията. Банка "Антинари" съответства на КТБ, правосъдните им системи бяха безпомощни или корумпирани. Край властта и държавните поръчки вирееха олигарсите мафиоти.
21
40
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите пак гледат в чуждото канче и се занимават с интриги.
20
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според статия в Дневник кръстникът се казва Иван Сариев и е "високопоставен масон и Велик командир на една от ложите в България". Има и любопитна снимка как Горанов поздравява Цацаров с масонско ръкостискане, т.нар. "лъвска лапa". Много интересно положение на пръстите, сега гледах снимката.
19
2
 
49
 
! Отговори
Ал Кохол преди 5 години
Във всяка нормална държава, този щеше да си подаде оставката.Там за една екскурзия платена от други лица министрите си подават оставките, а тук си живее 6 години безвъзмездно.Кръстник ли е, друго ли е .. едва ли е толкова важно. Ще каже, че няма нищо незаконно, но МОРАЛНО ли е? При условие, че има цели три апартамента, но за Горанов са му малки за размера.А този кръстник, как е купил това апартаментче? Какви са му доходите?
18
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разбира се,че е резонен въпросът защо не си купил жилище т.е. защо да си купува след като може да си го купи по мошенически начин или по същество това жилище може да си е негово срещу съответната услуга.Съмненията за нечестност не отпадат ,а се потвърждават.Това е смехория...финансов министър не може да си купи жилище поради несправяне с битовите си проблеми и семейния бюджет... а тръгнал да оправя държавния бюджет...ами партийните ти другари биха могли да му купят жилище от парт.субсидия...
17
3
 
37
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
А къщата в полите на Витоша за 1 000 000 ? ??? А???
16
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как така за никого НЕ Е било ТАЙНА къде живеел, щом Гл.Прокурор и Цв. Цв. казаха, че не го знаят къде живее?!Много ловко се изплъзва.
15
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грабители!Кожодери!Фашисти!
14
4
 
47
 
! Отговори
герб мафия преди 5 години
Ако не на кръстника, ще е на балдъзката.
13
2
 
53
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Алооо , 80те процента , още ли спите и не са ви ясни нещата....??!!
12
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горанов е богопомазан и нито плаща наем, нито данъци за жилището си. Като е за безвъзмездно ползване, защо не му го прехвърли, както е редно? Аааааа ясно...