Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София

Официален кандидат обаче няма да има преди юни
Обновена: 2 дек 2018 11:12 | 2 дек 2018 07:30, Красимир Ангелов
88
Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София
Снимка: Булфото

БСП обсъжда няколко имена за кандидат-кмет на София на изборите през есента на следващата 2019 година, като сред тях е и това на омбудсмана Мая Манолова, призна в събота лидерът на градската организация на партията в столицата Калоян Паргов.

Още по темата
Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Кои обаче са другите спрягани имена, освен Манолова? Шефът на парламентарната икономическа комисия Петър Кънев и евродепутатът Петър Курумбашев са сред имената, които неофициално се коментират в БСП, съобщава "24 часа". Самият Паргов също по всяка вероятност ще бъде сред номинираните.

Мая Манолова и Елена Йончева са единствените, за които се говореше, че се обсъждат, макар и неофициално. Макар и да отказва коментар по темата, омбудсманът е сменила адресната си регистрация от Кюстендил с такава в софийския квартал “Лозенец”, където живее от няколко години, твърди изданието.

И все пак от столетницата първо ще изчакат резултатите от евровота през май и едва тогава ще се спрат окончателно на своя кандидат за София. Калоян Паргов обаче вече обяви, че предвид рейтинга на Йорданка Фандъкова имената, които се обсъждат, се съизмерват с нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ... 51Другарю ти миришеш от километър на червен каскет. Който те е учил на пропаганда в полза на БСП получава двойка. Майчето освен да говори като латерна нищо не е направила , ако правителството не е съгласно. Борисов води разговор с смелите майки без да участва нервно болната Манолова.
50
15
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
не съм от бсп, но ако тя е кандидат ще гласувам не с 2, а с 3 ръце за нея. Безспорно най- добрият омбудсман до този момент, който наистина прави нещо за хората и си върши работата, а не като онзи предишния с ченето, където само по предавания ходеше. Фандъкова е добра жена, но за 10 години като кмет- София е презастроена ***, където една трамвайна линия в центъра не може да изглежда дори добре , какво остава за кварталите и да не говоря за места като бусманци, където е като след война- поне ул
49
7
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ДНЕС-а толерира само БСП-арски ***,както винаги,другите ги трие,само че не вярвам софиянци да са толкова наивни,че да си изберат кмет от БСП.
48
1
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Краси, изучавайки множествено число в мъжки род. 3-4 кандидата или 3-4-*** кандидати, но не и 3-4 кандидати.Какво се крие зад тази новина? Защото предният път зад новините за вътрешно-партийните проблеми на ДПС, скрихте факта, че пасивният любовник на Пепи, Глинка, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре.
47
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дреме ми 31Другарю червен каскет , много си зле с пропагандата. Софиянски нали беше кореняк Софиянец и какво направи нищо но от сърце. Промяна се прави за по добро , а с БСП идва само зло. Ти като сменяш жената бабичка на 79 години ли ще искаш .
46
11
 
9
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Той ,и Баце учстваше в КТБ,ама що не го споменавате,или греша?!
45
11
 
8
 
! Отговори
Розата преди 5 години
КОЙ СЪД-НА БОЙКО БОРИСОВ.?КАТО НЕ Е ИСТИНА ЩО ПЕЧАТНИЦАТА Я ПАЗЕХА ОНИЯ С АВТОМАТИТЕ И КАЧУЛКИТЕ?!И В ДР.ПЕЧАТНИЦИ СЕ ПРАВЯТ ТИЯ ДАЛАВЕРИ.ЩОМ ПИША,ЗНАЧИ ЗНАМ.ВИДЯЛА СЪМ.И СЪМ ГИ СНИМАЛА ЗА СЕБЕ СИ.ТАКА ЧЕ,НЕ СТЕ ВЕЩИ ПО ВЪПРОСА.ПОДДАВАТЕ СЕ НА ЦВЪКИ НА ГЛУПОСТИТЕ.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РозатаТолкова подготвена, че подготвено участваше във фалита на КТБ.
43
8
 
10
 
! Отговори
Геолог преди 5 години
Абслютно за съм нея - нека да забрани добива на природен газ на територията на България, както сама каза. Може да забрани ако иска и добива на всякакви полезни изкопаеми, защото видиш ли на хората рога ще им порастнат. Най добре е да се превърнем в един пазар в който всеки си вняса петокачествената стока. Не подкерепям и не лобирам за никой - за съжаление няма кой да застане и да защити интересите на Българите, просто няма.
42
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аферата" от Костинброд беше ваша измислица на БСП. Съдът напълно отхвърли вашите внушения за някакви фалшификации.
41
14
 
15
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Имам питане:що не напишете нещо за редник Киро,за Златев,Горанов,ами си чешете езиците с Мая?! За разлика от тях,Манолова е на светлинни години ,и в изказа,и във визията и севижда,че е подготвена.То не е само да се гелосаш и да си развеваш костюмите нагоре-надолу,требва и АКЪЛ.Мая има за разлика от тях.
40
11
 
10
 
! Отговори
441115 преди 5 години
Следващият,който ще прави компания на Иванчева ще е Влади Горанов от Долни Дъбник-протежето на Венци Върбанов.
39
15
 
12
 
! Отговори
Розата преди 5 години
МАЯ МАНОЛОВА-ШЕФ НА ДАНС и целия ГРОБ в ЗАТВОРА.
38
12
 
17
 
! Отговори
Безумно е преди 5 години
да се споменава дори Манолова: какви са и законодателните промени в НК, какво направи с поста си за цените на тока-дрънкане, реклама си прави без спиране. Приказването и е нахално и на диалект. Да оставим как обслужи Галеви и Бойко, за да я сложи за омбусман, да си седи там и да кудкудяка.Тя ли да смени Фънда, тя е по-проста и от нея.
37
17
 
15
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Костинброд и Йордан Бончев стояха зад Цецко-мозъкът на операцията с бюлетините.Нещо бъркате Манолова с тая афера.Печатницата обслужва Баце и Гроб.Не пишете глупости като не сте наясно.
36
9
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Нема да стане ! БСП изпрати Манолова в девета глуха ! Докато Нинович е начело ,Манолова винаги ще е в дублиращия отбор ! Иначе жената я бива да върши работа...
35
10
 
9
 
! Отговори
Иф преди 5 години
Мая да стане шеф на ДАНС и тогава Боко,Цецко и компания ще са при Иванчева.
34
9
 
13
 
! Отговори
Мислете! преди 5 години
Истерията само и само кмета да не е от БСП, издигна за кметове такива, меко казано некадърници, като: Янчулев, Мафиянски, Борисов и Фандъкова. Осъзнайте се - гласувайте за някой, който си заслужава и не изпадайте в истерия, както на предишните избори.
33
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България има нужда от промяна, вкл. и София, но ГЕРБ не е промяната. ГЕРБ са за запазване на престъпното статукво. Все ми едно за кой друг трябва да гласувам, само да не е от ГЕРБ или Сините - те превърнаха София от хубав град, в подобие на някакъв малък грозен град.
32
14
 
16
 
! Отговори
Крис преди 5 години
Мая е способна да обедини всички Българи! Никога не съм гласувал за партията и ,но днес бих го направил заради самата нея!