Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София

Официален кандидат обаче няма да има преди юни
Обновена: 2 дек 2018 11:12 | 2 дек 2018 07:30, Красимир Ангелов
88
Петър и Петър конкуренти на Мая за номинацията на БСП за София
Снимка: Булфото

БСП обсъжда няколко имена за кандидат-кмет на София на изборите през есента на следващата 2019 година, като сред тях е и това на омбудсмана Мая Манолова, призна в събота лидерът на градската организация на партията в столицата Калоян Паргов.

Още по темата
Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП.

Кои обаче са другите спрягани имена, освен Манолова? Шефът на парламентарната икономическа комисия Петър Кънев и евродепутатът Петър Курумбашев са сред имената, които неофициално се коментират в БСП, съобщава "24 часа". Самият Паргов също по всяка вероятност ще бъде сред номинираните.

Мая Манолова и Елена Йончева са единствените, за които се говореше, че се обсъждат, макар и неофициално. Макар и да отказва коментар по темата, омбудсманът е сменила адресната си регистрация от Кюстендил с такава в софийския квартал “Лозенец”, където живее от няколко години, твърди изданието.

И все пак от столетницата първо ще изчакат резултатите от евровота през май и едва тогава ще се спрат окончателно на своя кандидат за София. Калоян Паргов обаче вече обяви, че предвид рейтинга на Йорданка Фандъкова имената, които се обсъждат, се съизмерват с нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
27
 
30
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
А софиянци дали са готови да понесат поредния червен експеримент.Спират уличните музиканти в София ,вероятно за да се чува кречеталото Манолова.
10
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От едната хранилка на другата.Българска работа.
9
24
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сестрата на братя Галеви ще става кметица :D Само БСП могат да предлогат толкова компроментиран кандидат.
8
28
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Манолова досега не е разрешила нито един проблем, тя е едно безполезно крачетало.
7
26
 
8
 
! Отговори
Фен на БСП преди 5 години
Според мен др. Антон Кутев е най подходящ за този пост.
6
30
 
24
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Манолова поне доказа, че може да решава проблеми за разлика от картофената която непрекъснато ги създава.
5
21
 
24
 
! Отговори
С такива специалисти преди 5 години
Общината е затънала в некомпетентност. Където да е ремонтирала и реновирала - Дондуков, Витошка, Гурко, навсякъде недомислия и странни решения.
4
26
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По - добре Манолова, отколкото фандъка, която следизборно вдигна цената на билета на 1.60, въведе хомосексуалната бус лента п бул България, даде зелена светлина за горене на отпадъци в центъра на столицата, куп некачествени и мега скъпи ремонти с изтървани срокове, неяснота, кражби!
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо винаги за кметският пост на София БСП предлага неизбираем кандидат.Колко е истинският брой на хората,които имат право на глас в София.Ако знаем това,което крият управляващите ще разберем колко точно софиянци са гласували за Фъндъкова.В София живеят една трета от българите,но повечето от тях гласуват за кметският наместник в родното си село.Имащите право на глас не ги е@/e кой ще стане кмет и оставят изборът на Цветан Генчев.
2
21
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП нямат никакви кадри и се чудят какво да правят. Факта, че др. Нинова иска да е Премиер е достойно за съжаление, защото това е обида към избирателите.
1
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безумието продължава...