"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
15
 
1
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 1 година
Браво на СО, подкрепям! До 1 година ще приемем ИК (от вътрешен човек знам) и най-накрая правата ми на представител на третия пол ще бъдат защитени.
112
1
 
7
 
! Отговори
Lan преди 1 година
112,
не всички актове са валидни за всички страни - както дипломата ти и шофьорската ти книжка са невалидни в някои страни, така и актът за граждански брак може да е невалиден. А по твоята логика съм напълно съгласна - придаваме ги на страната, която си ги е бракувала!
111
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!".......а ако не е грешка ? ако ни подготвят ?
110
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня ден ми връчват анкета в детската градина по прогама "Заедно можем" за включване на деца в неравностнойно положение- да съм подпишел и да предал. Викам нищо не подписвам докато не се запозная с целия текст по програмата, отделно от съкратената версия в листа какво намирам в сайта:

"...създаване на условия за успешна социализация на децата от етническите малцинства и/или от маргинализирани групи и от семейства, търсещи или получили МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА."

Забелязвате ли какво ни пробутват?
109
0
 
2
 
! Отговори
112 преди 1 година
неграмотен си, пишеш глупости, нямаме такова двустранно с македония. Единствено САЩ има с Бг пидобно споразумение и пак не е императивно..
108
1
 
4
 
! Отговори
до гнус преди 1 година
прав си, може ли да сключиш брак в САЩ и БГ съд да те разведе, друг път ...та дори и да не е САЩ а нейде ЕС
107
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До гнус

Има си международни закони и ако македонски престъпник се укрие в България ние сме длъжни да го предадем на Македония въпреки че според нашия закон е невинен.
106
3
 
2
 
! Отговори
Lan преди 1 година
104,
чакай да позная, ти си от онези дето "Под Игото" ги затъпява...ми добре се е получло. Все се надявам, че голямата част от младите не ги кефи да са затъпели...
105
0
 
16
 
! Отговори
гнус преди 1 година
До Анонимен 99
ама вие джендърите сте много нахални , ама много
А като сключат брак в чужбина да си стоят там , никой не иска тук такива
Как бракаът ще им е законен ,нали си имаме наше законодателство ??? Ако в чужбина е изддена смъртна присъда , български съд може ли да я изпълни
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербавите продажници не се спират пред нищо. Народът каза "не", а те се опитват да ти го пробутват под масата.
103
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Lan

Ние нямаме закони.
102
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тцтцтцт

Аз съм за промяната и мисля че 90 процента от младите сме.
101
1
 
15
 
! Отговори
Lan преди 1 година
99
бракът, сключен в чужбина, не е редно да е зконен в България. По същата логика - онези с по многото жени може да искат формуляр от пет страници, в които да попълнят всичките майки. Нашата страна си е според нашите закони. На който не му изнася - да ходи в държава с подходящи закони.
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аман от либерализъм, някой да застане срещу тези простотии - веднага получава гласа ми
99
2
 
15
 
! Отговори
тцтцтцт преди 1 година
До Анонимен 94
В България хомосексуални двойки не могат да сключват брак , не може да осиновяват деца .Докато има мислещи хора , това няма да се промени
98
5
 
1
 
! Отговори
Xомосеkcyално сuднu преди 1 година
Здравейте. Аз съм просто един лузър който скита на 4 км от операта по посока моста харбър бридж и живея в кашона под моста и това е моя ,,публичен дом,, който обслужвам местните. Често ми късат химена но какво да правя,трябва доларчета за да си купя мечтаната Тойота Хайлукс
97
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Lan

Те може да са сключили брак в чужбина, което прави брака законен и има дава правото да си осиновят дете.
96
0
 
16
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Прочете за "Прозорецът на Овертон" .

Винги се започва с нещо уж малко , уж незначително , и после се надгражда , надгражда ...
95
1
 
12
 
! Отговори
Lan преди 1 година
94
Според българския закон - хомосексуалните родители НЯМАТ право да осиновят дете, нито да сключват брак. Т.е. ти разглеждаш хипотетичен вариант, който е НЕЗАКОНЕН в България!
94
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До нормален

Българина масово се хваща да една дума и прави от мухата слон.