Пускат допълнителни автобуси за Задушница в София

Полицията ще дежури около гробищните паркове
14 юни 2019 19:00,
4
Пускат допълнителни автобуси за Задушница в София
Снимка: архив "Булфото"

Столичната община ще осигури допълнителни курсове на градския транспорт за Задушница, съобщиха от общината.

Разкриват се временни автобусни линии: 83-А с маршрут: от Зоопарка по маршрута на автобусна линия 83 до бул. "Ломско шосе", наляво по ул. "Бели Дунав" и по ул. "Хан Кубрат" по маршрута, двупосочно. Автобусна линия 108-А с маршрут: от ж.к. "Люлин - 5" по стария маршрут на автобусна линия 108 (в посока ул. "Бели Дунав" - от бул. "Сливница" по ул. "Адам Мицкевич") до ул. "Бели Дунав", по ул. "Хан Кубрат", по ул. "Христо Силянов", по бул. "Ломско шосе", по ул. "Бели Дунав" и по ул. "Хан Кубрат" по маршрута, двупосочно.

Автобусна линия 18-А с маршрут: автостанция "Орландовци" - гробищен парк "Малашевски гробища" по маршрута на автобусна линия 18. автобусна линия 79-А (по променен маршрут във връзка с ремонта по ул. "Каменоделска"): надлез "Надежда", ул. "История Славянобългарска", двупосочно по ул. "Заводска" и ул. "Индустриална", ул. "Константин Стоилов", бул. "Ген. Данаил Николаев", по моста "Чавдар", бул. "Владимир Вазов", ул. "Тодорини кукли", ул. "Река Велека" и по бул. "Владимир Вазов" по маршрута, двупосочно.

Автобусна линия 86-А с маршрут: АТ "Малашевци", ул. "Резбарска", пл. "Сточна гара", бул. "Сливница", обратен завой на ул. "Опълченска" и по маршрута, двупосочно. Автобусна линия 90-А с маршрут: автостанция "Изток", бул. "Ботевградско шосе", ул. "Александър Екзарх", ул. "Река Велека", ул. "Васил Кънчев" до гробищен парк "Малашевски гробища". Автобусни линии 79 и 309 ще се движат по променения маршрут във връзка с ремонта по ул. "Каменоделска".

Екипите на "Пътна полиция" при СДВР ще контролират движението и ще насочват автомобилите за паркиране около гробищните комплекси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Защо не съобщават, преди 4 години
че в Центр. соф. гробища сега се влиза и излиза с автомобил само от едно място - през арката откъм бул. "История славянобългарска"? Така ще е, докаторемонтират "Каменоделска". И на влизане, и на излизане има големи задръствания. Днес се чакаше по половин час и в двете "тапи" - на влизане и на излизане. Утре ще е по-голям ад.В дните на Задушниците с автомобил в този гробищен парк влизат само хора, които имат документ за инвалидност.Редно е да бъдат предупредени, че ще се измъчат в задръстването
2
10
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "зад ушница"? Нещо за поставяне зад ушите или някой ще бъде задушен?
1
1
 
0
 
! Отговори
Ф преди 4 години
За автобуси 63 и 64 не се споменава нищо. Ще се движат в голям интервал от време и ще са от малките автобусчета, както обикновено