Фандъкова не се притеснява от надпревара с Манолова

"Важно е да се знае кой стои зад всеки кандидат"
Обновена: 27 авг 2019 16:14 | 27 авг 2019 16:12, Веселина Йорданова
44
Фандъкова не се притеснява от надпревара с Манолова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова не коментира дали отново ще е кандидатът на ГЕРБ за местния вот наесен.

"Когато съм готова с решението дали да се кандидатирам за нов мандат, ще го обявя максимално публично и ще ви поканя всички", каза Фандъкова в отговор на въпрос на пресконференция за представянето на програмата за 2020 г. на фондация "София - европейска столица на спорта".

Още по темата
На въпрос дали по-рано днес при подписването на споразумението между ГЕРБ и СДС е присъствала в качеството на кандидат за кмет Фандъкова заяви: "Бях там в качеството си на зам.-председател на ГЕРБ".

Попитана дали се притеснява от социологически проучвания, които дават преднина на евентуална кандидатура на омбудсмана Мая Манолова, Фандъкова отвърна: "Единственото нещо, което ме притеснява, е това, което правим, да се случи по най-добрия начин", предаде "24 часа".

Столичният кмет напомни, че предизборната кампания предстои и предстои да се обявяват още кандидати.

"Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания. Сега искаме да представим това, което сме направили, а то никак не е малко, и да покажем новите ни проекти и идеи. Всяка политическа сила сама решава по какъв начин да представи своите идеи. Но е много важно да се знае кой стои зад всеки един от кандидатите. Това е честното и почтено поведение към гражданите", заяви още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте за БКП 1 не за БКП2. Така ще дойдат повечко руснаци и ще подобрят столицата, а с нея и страната. Те са диви и прости, гнусни дори, варвари, но реално българите са по-варвари, по-разрушителни, вандали и крадци, което няма нужда от доказателства, всеки божи ден го виждате със собствените си очи. Така че избора между 2 злини е по-малкото зло.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма и защо да се притеснява след като се очакват "подли избори"!
39
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Боже!...Селянията на тая й лъха от всякъде..За неин късмет,а и за късмет на мало Умника от село Банкя,"софиянци" НЕ са това,което БЯХА СОФИЯНЦИ!!!!!Сбирщайна от секакъв вид и паланка,нахлуващ в София,няма как да различи "пепелта от диаманта"....съжалявам,"софиянци",но аз познавам и помня София от преди 50 години!ИСТИНСКИТЕ софиянци бяха горди,възпитани и достойни люде.Ако зависеше от тях,НИКОГА такива селски подметки като тая нямаше да яхне града!!..Но,"Глас селски,глас Божи"..
38
5
 
5
 
! Отговори
akud преди 4 години
евентуалната победа на мая галева от сънищата на *** ако предположим. че се сбъдне и ако се сбъдне и супер проекта фолцваген. някой дава ли си сметка *** как ще направи всичко на пух и прах от рушвети и изнудвания за кеш?а няма да ме учуди да развали всичко по кремълска заръка
37
2
 
4
 
! Отговори
Модерното преди 4 години
А спи ли спокойно???Какво направи за стари квартали като Модерно предградие??? Защо там се инвестира толкова малко от бюджета на София.Имаше изказвания за канализация, а тук се прави по 50 метра на година? Това ли е модерна София?
36
0
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До АнонименГербер, пише се НЕДОРАЗУМЕНИЕ, а не НЕДУРАЗУМЕНИЕ;))) Нивото на герберите е плашещо;)))
35
2
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
ГЕРБ са комунисти ,бе ! Собственикът на ГЕРБ ми разтриваше ушите !!!
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както и се вее косата да я залиби чиляк.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете са ми еднакво противни, няма да гласувам за нито една от тях.
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ СА НЕ ПО-МАЛКО КОМУНИСТИ ОТ БСП. ТЕХНИЯТ ВОЖД Е ЧЛЕН НА БКП!!!
31
1
 
9
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Ние знаем кой стои зад Фъндъкова!
30
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази учителка по руски от самоковските села направи много поразии в София. НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
29
11
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Мая си умира от страх от загубата, която ще сложи край на кариерата и... - и ще намери прилична, извинителна причина да не се кандидатира...
28
1
 
9
 
! Отговори
ами преди 4 години
"важно да се знае кой стои зад всеки един от кандидатите". Значи отсега мога да кажа какво ще е мотото на предизборната кампания на герб:гласувайте ЗА демокрацията,за Европа,иначе рискувате да ви управляват "лошите комунисти",т.е. пак всичко ще се върти от сплашване на народа,че ония като дойдат ще спрат всичко,защото са крадливи и по добре да изберете нас,сщо много крадем,ама нямаме история,че сме наследници на комунистите.В действителност пък при тях има повече комунисти в сравнение с бсп
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички над определена възраст сме били комсомолци, някои-комунисти такова беше времето, ще си идем по реда, още не ни е дошло времето.Младите днес не струват колкото комсомолците, защото нямат идеали.Коя е причината?- глобалното консуматорско общество, за което не са виновни комунистите, а всеобщата човешка алчност.
26
2
 
18
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Интересно ! Учителката-комунистка по руски език Фандъкова срещу комунистката Манолова !!! И всичко това 30 години ,,демокрация ,, ! Продължавате ли да мислите ,че комунизЪма си е отишъл ???
25
6
 
5
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Ами тогава защо се ослушваш като герберско прасе в тикви? И не се кандидатираш
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всеки друг - различен от Графиня Игнатиева.
23
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турбо мега наглярка.Нямам думи.
22
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И все пак Фандъкова първа и единствена от герберастите надигна глас срещу Цецо. Може би с Томи Дончев.