Фандъкова не се притеснява от надпревара с Манолова

"Важно е да се знае кой стои зад всеки кандидат"
Обновена: 27 авг 2019 16:14 | 27 авг 2019 16:12, Веселина Йорданова
44
Фандъкова не се притеснява от надпревара с Манолова
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Столичният кмет Йорданка Фандъкова не коментира дали отново ще е кандидатът на ГЕРБ за местния вот наесен.

"Когато съм готова с решението дали да се кандидатирам за нов мандат, ще го обявя максимално публично и ще ви поканя всички", каза Фандъкова в отговор на въпрос на пресконференция за представянето на програмата за 2020 г. на фондация "София - европейска столица на спорта".

Още по темата
На въпрос дали по-рано днес при подписването на споразумението между ГЕРБ и СДС е присъствала в качеството на кандидат за кмет Фандъкова заяви: "Бях там в качеството си на зам.-председател на ГЕРБ".

Попитана дали се притеснява от социологически проучвания, които дават преднина на евентуална кандидатура на омбудсмана Мая Манолова, Фандъкова отвърна: "Единственото нещо, което ме притеснява, е това, което правим, да се случи по най-добрия начин", предаде "24 часа".

Столичният кмет напомни, че предизборната кампания предстои и предстои да се обявяват още кандидати.

"Това е сериозно състезание, а аз не се притеснявам от състезания. Сега искаме да представим това, което сме направили, а то никак не е малко, и да покажем новите ни проекти и идеи. Всяка политическа сила сама решава по какъв начин да представи своите идеи. Но е много важно да се знае кой стои зад всеки един от кандидатите. Това е честното и почтено поведение към гражданите", заяви още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скрийте го този фандък, че съсипа София.