1702 лв. за парно... Сметките – камъкът на раздора за баба Тодорка и внукът й

Внукът й Атанас си признава: Отношенията между тях са влошени
Обновена: 23 окт 2019 08:57 | 23 окт 2019 08:57,
250

В семейство Йовеви разбирателство от години няма. В техния дом от години живеят трима души - баба Тодорка, внукът й Атанас и приятелката му.

82-годишната жена обаче се оплаква, че младите не плащат сметки и настоява те да се изнесат час по-скоро.

Баба Тодорка дала 1702 лв. преди няколко месеца за последния отоплителен сезон. Платила и 700 лева за вода.

Още по темата

Внукът й Атанас казва, че многократно е плащал натрупани стари задължения. Направил го за последно през март тази година, когато конфликтът между двамата се засилил.

Баба Тодорка и внукът ѝ си говорят рядко, а когато го правят, се карат. Атанас признава пред Bulgaria ON AIR, че разбирателство между тях няма.

Все пак той посочва, че докато е живял в апартамента на баба си е направил ремонти - в кухнята и банята, за да има удобства за всички. За ремонтите е плащал само той.

Атанас и приятелката му вече се изнасят в ново жилище, а от яд той дори демонтира някои от уредите които е купил. Заканва се, че ако трябва, ще откърти и плочките от банята. 

А баба Тодорка остава сама в своя апартамент. Скарана със сина и внука си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен батко ми е ай ти и ми разправя че взимал 6 000 лв.Не знам колко е вярно, но ми стига че на месец ми дава по 2 000 лв, защото аз още не работя.
31
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабата да ги лиши от наследство, а внукът да я отрови с мишемор! И повече не ни занимавайте с глупости, писна ми да се изяснявате тука кой е прив и кой е крав!
30
3
 
25
 
! Отговори
хъм преди 4 години
До ИТ-то със 6-те хиляди. А семейство имаш ли? И колко са ИТ-тата спрямо цялото население? 1-2%?
29
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има "препъни-камък". Подводни камъни също има. Възможно е да има подводен препъни камък с раздорно-ябълчно действие.
28
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е ясно кой е крив и кой е прав в случая. Решението е просто и е само за в бъдеще - в жилището остава собственика му, а който не собственик се изнася другаде и всеки си плаща харчовете.
27
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета заглавието.Няма"камък на раздора", има "ябълка на раздора".Има "крайъгълен камък", но не й измисленият от вас "камък на раздора".Това са понятия от Библията, отразявайки определени неща обощено.Не пишете чули-недочули и не измисляйте понятия, като не ги знаете, не ги употребявайте като лични измишльотини.
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Има начин - да се откажат от наследството! Ама не им се ще да се отказват, нали?
25
3
 
29
 
! Отговори
скот преди 4 години
дребнав *** е този внук!Бил плащал. Ясно ми е как плащат. Щом са отишли при бабата не е от много пари! Такива ги пращам на трудови лагери и не ми мига окото!Такива скотове пребиват бабите и дедовците си, а и родителите си за пари!
24
2
 
28
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
ИТ-тата в София на държавна служба са с 600-800 лева заплата, примерно в НАП.И аз съм в ИТ сектора, но не познавам ИТ-та, получаващи бруто над 5 хиляди лева, а за нето 6000, като лъжеш, да не говорим. А аз познавам доста народ по различни ИТ фирми.
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се изгонят на палатка пред палата на Фандъкова в Манастирски ливади.Тя е шеф на Топлофикация.
22
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пенсията на бабата е 460 лв, а внукът взима 1200, познавам ги. И приятелката му работи, но не я знам тя колко зима. Живеех доста време на долния етаж под тях. Тогава бяха прекрасно и задружно семейство, печаха пред блока чушки и слагаха "печи-гмечи", бабата плетеше търлъци, а внукът си сменяше накладките и каретата на ладата, пак пред блока, но демокрацията им е ба майката. И Костов, Костов ги съсипа. Да живее Леденото хоро в Калофер!
21
4
 
29
 
! Отговори
До някой преди 4 години
Наем не са плащали, решили готованите и сметките да не си плащат... Какво значи веднъж не платили - цял отоплителен сезон, 1700 лв. И водата също не платили! Марш навън, по-добре чужди хора да прибере, може по-човечни да са с нея и по-почтени! Неблагодарник внукът, че и гадже натресъл на баба си....
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ги е срам, вместо да си намерят работа, по цял ден лентяйстват и изпиват скромната пенсия на бабичката.Такива са децата на ДемокраДцията.
19
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неблагодарници и родоотстъпници - синът и внукът! Живеем в ада отдавна...
18
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз например съм Ай Ти и взимам чисто около 6 хиляди лева.За мен хиляда лева парно са нищо.
17
11
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Това са Евроценности все пак!! Искахте ги и ги получихте!! Поради мизерия и бедност-семействата се разпаднаха и всеки стана вълк за другият- Без пари и подслон животът е безпощаден - Но все пак има банани за всички -да живее СДС!
16
4
 
32
 
! Отговори
ДО МЕН преди 4 години
До МенИ защо да е проклета жената, че им платила сметките на двама млади и прави готовани ли!? Да се стегнат и да работят! нАЕМ ИМ Е СПЕСТИЛА, КАКВО КАТО Е НАЛЕПИЛ ПЛОЧКИ ......
15
9
 
29
 
! Отговори
Edna преди 4 години
До Анонимен 12Да излязат на квартира, като им е толкова заядлива бабата! Заядлива, че им платила парното и водата!?
14
20
 
15
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Има такива проклети бабетки, дето си мислят, че всички са им длъжни. Уважението е водещо, а не принудата в такива ситуации. Така че това, дето е направил внукът е правилно - щом не ме щеш, прав ти път. Това, с плочките де, е малко пресилено.
13
27
 
12
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Според мен внукът е прав, че бабиерата ги гони, защото иска да даде жилището под наем. Човекът е ремонтирал кухнята и банята, ама продължава да и се пречка. Веднъж се наложило да плати сметки и вече - рев до небето. Интересно като я тръшне инсулта кой ще иде да се грижи за нея? Пълно е с изперкали възрастни хора, които са се вкопчили в някой имот, сякаш ще го носят в гроба.