Украсата пред НДК издържа 2 дни

Дори предпазните кабели не са попречили на крадците
4 дек 2019 10:45, Ния Христова
72
Украсата пред НДК издържа 2 дни
Снимка: Булфото

Два дни след поставянето на коледната украса в София, част от нея, както и табелки с послания на дарителите, бяха откраднати, съобщава Нова телевизия.

На 1 декември коледната украса в центъра на София грейна. 35 дръвчета бяха поставени пред НДК като идеята е след 15 януари да бъдат засадени.

"Вчера сутринта дойдохме тук и установихме, че табелите ги няма. Те са много красиви, направени от хубав материал и дизайнерски. От тях се разбира кой е дарил елхата и на тях има коледни и новогодишни табели", обясни организаторът на инициативата - актрисата Деси Тенекеджиева.

Всички части на украсата по дръвчетата са били свързани с кабели, но дори това не е попречило на вандалите.

В района има камери за наблюдение, които са заснели крадеца. От охранителната фирма са видели извършителят, който е младо момче, добави Деси Тенекеджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евала бат Боико всички Българиги отвори на гяволък.Жалко за Българиа.наистинаНяма такава Мизерна Държава.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.номер1.
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 25"при Тодор Живков нямаше коледна украса... Нямаше Коледа... "Коледна украса имаше и коледни елхи, просто се казваха новогодишни и бяха за Нова Година. И подаръци имаше. Повечето хора у дома си отбелязваха Бъдни вечер и празнуваха Коледа. Никой не им е пречил. Зимната ваканцията беше дълга, три седмици, какво значение има как точно се е казвала, или че Дядо Коледа е бил Дядо Мраз. По-важното е, че децата учеха и знаеха!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пр0рок"идва времето, когато Народите на Европа, ще разглобят Вавилонската Кула!"Вавилонската кула никога не била достроена. Поне това пише в Библията. Заради появата на различни езици по време на строежа
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"От охранителната фирма са видели извършителят, който е младо момче, добави Деси Тенекеджиева."НЕГО са видели, извършителЯ! ИзвършителЯТ е ТОЙ, не него!Научете го вече това членуване, какъв пример давате
47
1
 
1
 
! Отговори
Дарител на елха преди 4 години
Отивам да си прибера елхата, щом името ми го няма на нея за чий суджук съм я подарил?
46
0
 
11
 
! Отговори
б-ски гр-нин преди 4 години
СНИМКА НА КРАДЕЦА
45
1
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Дайте да погледнем малко положително на новината с доза черен хумор и ирония. Нека добавим в заглавието ЦЕЛИ и то ще звучи така: "Украсата пред НДК издържа ЦЕЛИ 2 дни". Повтарям цели 2 дни, защото можеше и още на първия ден да е открадната и да я няма. (:
44
6
 
10
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Бате МечоТрябва вие да се изнесете,за да не разваляте генофонда,който все още е останал.И не се обръщайте към мен на ти .Не сте ми равен като произход,образование,възпитание,култура,социален кръг и т.н. С лАумпени не обсъждам.Специално за вас "Вы мне не ровня".
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадецът бил "младо момче"... Даа, разбира се. Млад ци...нин е по-право да се каже.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бате МечоТърсим промяна на нежлагоприятните неави и редуцирабе ба бежеланите елементи в обществото би, за една по-чиста и свята република :)
41
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 41Мълчи уееееее! В Библията било пишело ... То там пише, че ако 5 годишния то държи тон, трябва го прецапаме с камъни на площада ....
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не допускаме за миг дори, че можем и ние да сме грешни.Аз бе съм откраднал *** табела! Когато поставян лапмички на стената и елфа някой я краде. Когато ги имам на камера, не ги арестуват, въпреки че им имам и имената. Когато успят да го арестуват, даже и условна не им дават ... я ин набий по 2 години в затвора, па да видите, ние тогава, ахааааа!
39
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Явно е изпил социала.
38
1
 
8
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименНе знам какно имахтее предвид с трите звездички, но от нашия таван някой от майсторите на покриви, всички от малцинствето-*** произход, ми задигнаха ботушите, голяма част от играчките за елхата и разни други неща, а живеем в центъра, което изобщо не му попречи на деянието.
37
5
 
20
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 43Искам да бъда правилно разбран:Не сме уникални в нищо!Нито сме най-пропадналата нация на света, нито пък сме "истински арийци", не произхождаме от древните египтяни или Шумер (за разлика от бракята македонци).Никъде не е идеално.И в Дания има нещо гнило, защото редовно режат главата на статуята на Малката Русалка в Копенхаген, или пък я оскверняват по друг начин.Задигнали бастуна на статуята на Пенчо Славейков - не е краят на света.Но трябва да стараем да бъдем по-добри!
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Английските хулигани май спазват ислямските правила да няма изображения на богове.Това е част от културата. По същия начин махат главата на статуетката на Ролс-ройс автомобилите за Близкия Изток и ислямските страни.
35
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изчистил е този бoкклук, който наричат "украса". НДК няма нужда от украса, защото е строен модерно през социализма.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудо голямо. Тук в Англия хулигани ежегодно режат главата на статуята на Дева Мария като сложат коледната украса ама не съм видял така да си кълнат националността заради някакъв инцидент.
33
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас ! и сега не се разбира кой е дарил елхата ! - направо Трагедия , че някой/я новобогаташ/ка , селяндурка,чалгарка дето се мисли вече за софиянка няма да и видят името !В Библията пише ,че се дарява Анонимно ,инак не е дарение ,а показност/фръцня/!