Украсата пред НДК издържа 2 дни

Дори предпазните кабели не са попречили на крадците
4 дек 2019 10:45, Ния Христова
72
Украсата пред НДК издържа 2 дни
Снимка: Булфото

Два дни след поставянето на коледната украса в София, част от нея, както и табелки с послания на дарителите, бяха откраднати, съобщава Нова телевизия.

На 1 декември коледната украса в центъра на София грейна. 35 дръвчета бяха поставени пред НДК като идеята е след 15 януари да бъдат засадени.

"Вчера сутринта дойдохме тук и установихме, че табелите ги няма. Те са много красиви, направени от хубав материал и дизайнерски. От тях се разбира кой е дарил елхата и на тях има коледни и новогодишни табели", обясни организаторът на инициативата - актрисата Деси Тенекеджиева.

Всички части на украсата по дръвчетата са били свързани с кабели, но дори това не е попречило на вандалите.

В района има камери за наблюдение, които са заснели крадеца. От охранителната фирма са видели извършителят, който е младо момче, добави Деси Тенекеджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цял свят хората се радват на коледната си украса, само в *** я крадат и рушат.Отдавна е ясно че онзи професор с 80-те процента се оказа прав, слава Богу че до 15-20 години от това нещо наречено Република България няма да е останало почти нищо...
11
2
 
17
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
това не е кражба, а е Социална Помощ, айде 2 000 000 000 милиарда бюджет на Столична Община да има за Украси!!
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Костов и Борисов са виновни!
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Диагнозаа Фъндъка - в самоков
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ми прилича повече на пазар за елхи а не на украся
7
5
 
21
 
! Отговори
Слава на ГРОБ преди 4 години
Това се дължи на сериозно високата средна заплата в държавата.
6
18
 
12
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Крадецът е върл почитател на Мая Манолова - той е заявил , че е по-добре София да тъне в мрак , отколкото да е светло,празнично и сестра Галева да си ходи в Кюстендил. Сестра Галева лично е връчила грамота за лоялност на крадеца. Има в ход мобилизиране на бойните отряди на БСП за всяване на хаос в държавата...отново !!!
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТАЯ ЙОРДАНКА НЯМА ГРАМ ВЪОБРАЖЕНИЕ - ДА НАЕМЕ ХОРА ТОГАВА ЗА ТАЯ РАБОТА ДА НАПРАВЯТ СОФИЯ ТАКА УКРАСЕНА ЧЕ ДА АХВАТ ХОРАТА А НЕ КАТО НЯКОЙ ДОЛНОПРОБЕН КИТАЙСКИ КВАРТАЛ СЕГА СЕДИ !!!
4
3
 
23
 
! Отговори
Буревестников преди 4 години
..... Ха ха ха ха ха .... Що това НЕ се случи в Западна Европа ?!?! ... И там има доста от нашите "*** приятели" от Махалите , които са там по ... "БИЗНЕС" ...?!?! ... Щото дори и ТЕ знаят , че там има НАИСТИНА ЗАКОНИ И ПРАВОСЪДИЕ !!!!! ... За разлика от една друга "територия" .... Тук им трябва "ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ" за гласуване ... За да има Български Хелзинкски комитет... Да могат да реват по всички поръчкови медии с крокодилски сълзи за ... "ИНТЕГРИРАНЕ" ... Айде ... ИНТЕГРИРАЙТЕ ! Чакам!:)
3
1
 
14
 
! Отговори
Becker преди 4 години
Искаме и ние да го видим
2
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЯ ПА ЕДНА УКРАСА!!! ВИЖТЕ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ КАКВО ПРАВЯТ - А ТУК Е СТОЛИЦА ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА Е ПО - ЯКО
1
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като хванат крадеца ще го питат: "Момче, защо открадна празничната украса?"Отговор: "Щото на тати му липсва Комунизма и ме прати да крадна да си припомни какво беше едно време"