Украсата пред НДК издържа 2 дни

Дори предпазните кабели не са попречили на крадците
4 дек 2019 10:45, Ния Христова
72
Украсата пред НДК издържа 2 дни
Снимка: Булфото

Два дни след поставянето на коледната украса в София, част от нея, както и табелки с послания на дарителите, бяха откраднати, съобщава Нова телевизия.

На 1 декември коледната украса в центъра на София грейна. 35 дръвчета бяха поставени пред НДК като идеята е след 15 януари да бъдат засадени.

"Вчера сутринта дойдохме тук и установихме, че табелите ги няма. Те са много красиви, направени от хубав материал и дизайнерски. От тях се разбира кой е дарил елхата и на тях има коледни и новогодишни табели", обясни организаторът на инициативата - актрисата Деси Тенекеджиева.

Всички части на украсата по дръвчетата са били свързани с кабели, но дори това не е попречило на вандалите.

В района има камери за наблюдение, които са заснели крадеца. От охранителната фирма са видели извършителят, който е младо момче, добави Деси Тенекеджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имаме толкова много полиция, че никой не е видял как група хора отмъкват коледната украса....но пък днеска един снайперист бе залегнал зад триногата на околовръстното, че няма пари за 13-та заплата.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Турция е с 5% християнско население!"То и в салам "Кучешка радост" има 5% месо, ама...
30
3
 
7
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 37Ами и аз това искам да кажа. Но това дава ли ни повод да се гордеем че сме българи?Не че по света има идеални хора и идеален народ.Но човек като обикаля и пътешества, гледа, вижда, и после го е срам, че някъде е по-хубаво. А най-лошото е, че за това все търсим някой друг да ни е виновен, тоест, не допускаме за миг дори, че можем и ние да сме грешни.Питайте поповете от която и да е черква, и те ще ви потвърдят, че всички сме грешни, дори поповете.
29
8
 
15
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 35Докато пaтлaджани крадат табели, то в същото време чисти българи "арийци" крадат банкови сметки с клонирани кредитни карти - пластики.Честно, срам ме е да се нарека българин, когато чета поредната новина за заловена банда българи източвали кредитните карти на богати западняци!За това се иска мозък, един пaтлaджaн не е способен на такава кражба!Те разбиват банкоматите с кирки, а не с лаптоп, софтуер и пластики!Казвам го, защото ако обичаме България трябва да си казваме истината!
28
3
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
Че кой нормален човек ще си оскверни компютъра да напише това
27
3
 
11
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
НЕбългарска "работа"
26
4
 
21
 
! Отговори
човек преди 4 години
Според информацията която знам досега, мога да си направя един извод: Че в България живеят някакъв странен вид талибани джихадисти. Няма как иначе да си обясним факта, че в християнска България на някой му е дошло наум да посяга на празнични християнски символи.Достатъчно е да напишете в youtube да речем "Christmas in Turkey" или "Christmas in Istanbul", и ще видите много видео клипове как турците са си украсили столицата за Коледа и Нова Година с елхи и др. Турция е с 5% християнско население!
25
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В стилЪ на бсп-дпс е, дано поне не правят aтентати!!!
24
4
 
19
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
До до 25// Хайде не лъжете.Простено ви е да не знаете ,ако се от провинцията.Имаше винаги елхи и то не една .Имаше пред министерският съвет, имаше в началото на Парка на Свободата ,до езерото,което е превърнато сега в помийна яма,имаше даже на кръговото на 4-ти километър,там където сега е естакадата,още преди нейното построяване,имаше пред кино Изток,имаше на пазарчето Ситняково и на още десетки места
23
5
 
11
 
! Отговори
пр0рок преди 4 години
идва времето, когато Народите на Европа, ще разглобят Вавилонската Кула!
22
16
 
14
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
Нека бъдем реалисти: По времето на комунизма, при Тодор Живков, преди 1989 г. изобщо нямаше коледна украса. Нещо повече - нямаше Коледа!Имаше само Нова Година и Дядо Мраз. А децата имахме зимна ваканция която беше през януари, защото коледна ваканция нямаше!Това беше преди "демокрацията".
21
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадецът е бил страстен почитател и избирател на президент Румен Радев веотто, отговорен за разпада, разграбването и унищожаването на България!
20
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадецът е или от избирателите на ГЕРБ от маалите или е активен партиец на ГЕРБ, който прилага на практика това, което е тпично за ГЕРБ.
19
2
 
25
 
! Отговори
НДК преди 4 години
Една история за това, как един крадец създава усещане за цяла нация.
18
15
 
24
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Украсата пред НДК издържа 2 дни"Нека бъдем реалисти,това ,че украсата в центъра на столицата на територията България е издържала цели 2 дни е направо рекорд.Все пак берем плодовете на неолибералният и демократичет преход,които до един са горчиви
17
5
 
27
 
! Отговори
az преди 4 години
милиони за видеонаблюдение и сигурност :) и в крайна сметка сме на ниво Зимбвабве. Да живее вожда и кметицата, вдигнете цената на нещо и ще избием и тая кражба
16
6
 
24
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
Жица, Жица, пълна паница!
15
6
 
29
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Простолюдието още не сте дорасли за такива украси и изобщо за неща, които се считат за нормални от нас, нормалните хора. Сложили ви там украса, да е хубаво, да е празнично, а вие вместо да се кефите, отивате да крадете коледната украса. После пак ли ще искате СМЯНА НА СИСТЕМАТА и оставки бе, гьотферени? Само кражби, далавери и тарикатлъци на дребно мислите. Затова живеете като скотове.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимка преди 4 години
Що тия кабели не са ги направили с ток - да го тресне и да му падне ръката, да видим как ще сегне да открадне другия път, без ръка... доста ще се измъчи хахахаха
13
6
 
16
 
! Отговори
Додо преди 4 години
По-скоро крадецът е от "десните" избиратели на ГЕРБ.