София на 6 място по мръсен въздух към момента

Номер едно в негативната класация е Дака
12 яну 2020 13:18, Александър Попов
60
София на 6 място по мръсен въздух към момента

И днес въздухът над София е замърсен. Според данните на световния сайт airvisual.com сутринта столицата ни бе на 15-о място по замърсяване на въздуха в света, а към 13:10 часа позицията вече е шеста.

Най-замърсен е въздухът в районите на "Младост", "Надежда", "Павлово" и "Хиподрума".

Пред нас в класацията за най-мръсен въздух са Шанхай (5 място) и Сараево в Босна и Херцеговина.

Най-замърсеният въздух в момента дишат в Дака, Бангладеш, следван от столицата на обхванатата от пожари Австралия - Канбера, на трето място е Уланбатор, Монголия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: софиямръсен въздух
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
5
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
София е жестоко увреждана от милион автомобили с включени фарове денем и нощем.НАд софия се наблюдава деструкция на биосферната охрана.Задействана е древна защита срещу подобни тежки геофизични увреждания вкл от нови скенери на автомобили холограмни оръжия на предни стъкл аи от дигитално холограмна и видеo терористична техника.Колкото по мrъсен е контактния слой въздух толкова по слаби са уврежданията от скенерите на автомобилите вкл лед ,ксенон, халогенnи и лазер
3
3
 
53
 
! Отговори
Анонименч преди 4 години
Няма вода, мръсен въздух, високи данъци ами за това гласувахте и това си избрахте. Един път да настъпиш мотиката простено, втори път хайде забравил си ама трети път вече е глупост. ГЕРБ ГЕНОЦИД до дупка.
2
6
 
28
 
! Отговори
Жълтите павета преди 4 години
Пълна манипулация. Явно управяващи се сдобиха с ВЕЦ и ел.разпреселителна мрежа и сега за да си увеличат приходите ще ни карат да се откажем от дървата и въглищата. Да минем на климатици. Хубаво, но заплатите няма да се увеличат двойно, а сметката за ток ще се увеличи.
1
14
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
ТАКА Е *** ГОРЯТ *** НА ИТАЛИЯ ВЗЕЛИ ГО НА АКОРТ