Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците

Ще се прави и проверка на поведението на ватмана
22 фев 2020 16:45,
113
Камери заснели инцидента с обраното момче, ще се търсят крадците
Снимка: Нова тв

Камери в автобус от Столичния градски транспорт са записали инцидента, при който момче беше брутално нападнато и обрано в обществения транспорт вчера.

"Записите се свалят и се проверяват от екип на Първо районно управление на МВР. Изискала съм от директора на “Столичен автотранспорт” веднага да започне и вътрешна проверка на поведението на водача на автобуса", увери столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Още по темата

Момчето днес разказа пред Нова тв, че е бил нападнат, защото е носел спортен екип на клуб ЦСКА.

"Прибирах се от залата на "Локомотив" (София), когато ме нападнаха на спирката на Подуяне. Бях с екип на ЦСКА, при което единият от нападателите ме удари, съблякоха ме и ми казаха "Махай го, идвай с нас и ще те набием". Единият ме удари, след това аз останах само по долнище. Те разбиха вратата и избягаха", посочи пострадалото момче.

"Може би са левскари, защото ме питаха дали съм от ЦСКА. Аз казах: "Да, от ЦСКА съм". Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено", каза още пострадалото дете.

Директорът на Столичния автотранспорт Слав Монов даде повече подробности за случилото се в автобуса. „Инцидентът се е случил в петък вечерта, малко след 19 часа. Нашият водач е чул, че има конфликт и според него всичко се е случило в рамките на 30 сек. Автобусът е спрял на червен светофар, като през това време вратата е насилствено отворена и въпросните лица се отправят в неизвестна посока”, каза Монов.

„Водачът е чул, че има шум и, че възниква някакъв конфликт, но не е имал време за реакция. Въпросното момче, след инцидента, е пътувало до шофьора, докато слезе на спирката си”, добавя той.

„Инцидентът се е случил в един от 400-те нови автобуса, там има камери. Днес технически лица ще свалят записите и ще ги предадат на МВР”, заключи Слав Монов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
едно време за келешлък им смениха имената на Витоша и Средец ама е време да се закрива този позор
40
4
 
30
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ЛевскиЗащо да не може да се разхожда 14 годишен хлапак с екипа на ЦСКА, това да не ти е Северна Корея.
39
13
 
1
 
! Отговори
До 24 преди 4 години
Повечето от тези хора са жени и старци. За жените е ясно, че нищо не могат, но за старците... Те би трябвало да са служили в казармата при комунистите. Защо седят и мълчат? Така са ги учили другарите.В Русия, руснаците ежедневно ги бият грузианци.
38
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да го закриват тоя отбор на Божков само срами името и феновете му на Макаренко
37
18
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Всичко за мен е симулация. Иска известност и за тва се души там по камерите гол. Нищо чудно и книга да иска да напише после.
36
15
 
6
 
! Отговори
Левски преди 4 години
До БългаринДруго се опитвах да Ви обясня. Не съм запален фен на Левски от има-няма 10 години. Просто трябва да има някакво уважение при навлизане в друга територия.Не може в Подуяне да се разхождаш с екип на ЦСКА и да ти свърши благо деня.Момчето джудистче доколкото разбрах.Надценило се е - нормално,дете е... но сега ще знае какво трябва да прави и да не прави
35
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Жалко поведение..Хора които живота им зависи от клубовете.Това им е целта на живота, тъй като навремето съм бил охранител, знам за какво става на въпрос.Вдигат врява до небесата, обаче появат ли се големите момчета и са по кротки от овцете на полето.
34
1
 
3
 
! Отговори
Не от Царя преди 4 години
Пропуснла си и Симеончо, НДСВ. Той има огромен дял също ;)))
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До В.УзуновГерой сте Вие, г-н Узунов, величав виртуален герой!И сте и милионер, нали? Във всеки джоб по сто милиона, като в десния парите са до анцуга на момчето?
32
1
 
14
 
! Отговори
До кога преди 4 години
А полиция има ли в тая държава,или пазят само *** и нарко търговци?!
31
3
 
18
 
! Отговори
Жалко поведение.. преди 4 години
..., добре, че детето поне не е пострадало физически!Ако някой се пита защо футболни клубове не бива да се наричат на имената на национални герои - ето я причината, поведението на т.н. "фенове" на Левски. Това поведение е арогантно, безмозъчно поругание на морала, проповядван от Апостола!
30
2
 
11
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
До: В.Узунов ... ... И тебе те грабят, *** си много ***, за да го осъзнаеш. И между другото със сигурност си ограбен в Краткосрочната и Дългосточната памет, въобще на втори етаж нема никой...
29
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ЛевскиЕ и, като носи екип на ЦСКА дай да го ограбим и унижим, може и няколко шамара да е отнесъл заради какво...Изпави се пред една Батка имащ опит в боевете и тогава говори, но да посягаш на 14 годишно си е срам за тебе.
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взели му анцуга с цел унижение.. взели са му го преди всичко за да си купят лепило. На тези ако им предложиш няколко грама кокаин са готови да сменят отбор, държава, да убият родителите си. Бедни мишки, нямат пари за дрога и ограбват хората. За такива е имало трудововъзпитателни лагери ама демокрацията ги забрани.
27
4
 
12
 
! Отговори
Валерката Симеонов преди 4 години
След търкането на билетчета ще забраним и футбулниоте прояви. Всяка групичка с интерес футбол ще се третира като организирана престъпна група. Точка.
26
23
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Много ми е интересно мен що ме не грабят а все някви такива кат този. Заслужава си жалката съдба. Един неудачник.
25
1
 
4
 
! Отговори
Ах, тези ватамни... преди 4 години
..на автобусииии.....;)
24
3
 
15
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Ей ама големи му/хльовци сте Българите. Цял автобус седи и гледа, оф/це.
23
0
 
6
 
! Отговори
Ами,така е! преди 4 години
ВАТМАН Е ДРУГО НЕЩО ....................-ТОВА ГДЕТО СЕ ДВИЖИ ПО РЕЛСИТЕ,КОИТО КАТО ДОЙДЕТЕ В СОФИЯ,НЯКОИ ГИ ПРЕСКАЧАт!!!
22
21
 
6
 
! Отговори
Левски преди 4 години
Наистина гадно,че е дете. Но нека малко помислим - нормално ли е,да минаваш през Подуяне с екип на ЦСКА? Мен като дете в Центъра на София са ме нападали 2 пъти,че съм с тениска на Челси (следователно съм от Левски).Отбелязвам - В ТОП-ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ,НА ВИТОШКА!Не в Борисовата градина! Там никога не съм си позволявал да ходя със сини мотиви! Момчето си вика "ела вълчо - изяж ме" и като дошъл Вълчо - ревем. Омразата между тези два отбора е огромна и случката е съвсем логична.Жалкото е,че е дете.