Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
9
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
До АнонименПростофайниците от дЕсното винаги сте били скарани с цифрите :) Направо закръгляй - Сталин 60 милиона, Мао 500 милиона, в България - 2 милиона... :Чети историята бре - това даже и комунистите го причнават. То вярно, че на партийни събрания такива неща не се говорят ама трябва да се чете. Чети бре, то сляпото окато прави - както са казвали българите през париода на Възраждането.*** то от комунист Путинофил да очакваш да мисли е оксиморон - ако знаеш какво означава тази думичка.
77
2
 
10
 
! Отговори
Праведния преди 4 години
До Анонимен 108За кое не съм прав, че съпруга на Иванка Тръмп, тоест Джеръд Кушнер е еврейн ли?Явно си се объркал жестоко ***.
76
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя от горното видео не ми изглежда на типичен ариец, повече ми прилича на *** от Столипиново.
75
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 103 преди 4 години
Не си следил медиите, пич.Фандъкова направи изявление, че и тази година за пореден път не е дала разрешение за провеждането на Луковмарш и това нейно изявление беше в отговор на призив на организацията "Шалом", която заклеймяваше участниците в Луковмарш като поддръжници на антисемитизма, нацизма, расизма.Заваляха коментари, които питаха защо понятието антисемитизъм е изведено на преден план и не се включва то в другите изброени понятия - расизъм, нацизъм?Но може и руснаците да са настояли.
74
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
вън филите и фобите от Родината ни,агентите на ЦРУ,ГРУ и всички чуждопоклонници вън от Родината ни..Бог да Пази Бълтария
73
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 4 години
браво на Браво...обичаш да мразиш,чествайте...Петко войвода бе,ама прочети добре биографията му...за кого и за какво се е борил и...кой.."погреба България" и него...ей така обективно без да си пушил провери,бъде здрав и Бог да пази България
72
4
 
5
 
! Отговори
Историк преди 4 години
Е и...какво следва след вашите дълбоки размисли!?САЩ са под влиянието на еврейте,Иванка е омъжена за еврейн който е съветник на Тръмп.Нещо ако разбирате изобщо от политика и въобще за живота се обадете.
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата година пак имаше контра-шествие от противници на Луковмарш. Някои от тях се бяха наметнали с платнища с цветовете на дъгата, та да се знае кои са противници на Луковмарш.Изглежда са им направили забележка заради подигравките и тази година някои от тях носеха само шапки с цветовете на дъгата, като този горе на снимката.
70
4
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 4 години
Синедрионът и организация "Шалом" най-после надвиха и забраниха на българските патриоти да почетат паметта на един български национален герой чрез шествие в столицата на България!Това се случи през 21-и век, в свръхдемократичния и толерантен Европейски съюз, където може да се д/пиш по улиците, за да изпълниш ритуала на онази религия, която зове последователите си да колят християни! Но не може да организираш в собствената си родина мирно шествие в памет на национален герой!Браво, кметице!
69
3
 
2
 
! Отговори
Историк преди 4 години
До Анонимен 96Как разбра че руските власти са го забранили.До колкото знам Бойко е от 10г. на власт, все пак се пише на демократ.
68
9
 
4
 
! Отговори
Леле, мале! преди 4 години
До Анонимен 91КОЙТО ПУСКА РУСКИ САМОЛЕТИ Е ПРЕДАТЕЛ!-----А лани като пуснаха един американски шпионски самолет, голям "Орион" или С-130, не помня вече, да шпионира около Крим! Руснаците го подгониха и публикуваха траекторията му - от Сицилия през България!Тези, дето го пуснаха предатели ли са?По-скоро - не, защото господарите не питат слугинките откъде да минат!
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Германия мяма български храни, плодове, зеленчуци. Дори и българско вино не можеш да откриеш в големите вериги...*** имам колкото ИС искаш. Защо са им тъмна ли българските?
66
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ба хти забравям че ми блокират ип-то.Както и да е, България навремето западните медии са я наричали "прусаците на Балканите" и има защо, може да питате турците, гърците и най вече сърбите.Сърбите ги омаловажавам, защото винаги са яли бой от нас.Нацизма който е имало в България е побългарен, все пак много ясно съзнаваме кога ни мачкат.
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мръсното МайчеПростофайниците от дЕсното винаги сте били скарани с цифрите :) Направо закръгляй - Сталин 60 милиона, Мао 500 милиона, в България - 2 милиона... :D
64
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тодар ПравешкиЩеше ама друг път. Австрия и Германия щяха да си ги поделят.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно ли е, че Корнелия Нинова е внесла проектозакон за легализация на физическото насилие над лица със болшевишко самосъзнание?
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая па какви мерки иска да се предприемали? Някой имаш книгата на Адолф Хитлер? Че тя не е забранена *** душата ... Нали сме свободна Европа? Нали за това уж махнахме нацизма и фашизма! Не ги махнахме, за да може от другата крайна ост да ни налага същите забрани!
61
7
 
19
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
А защо позволяват на Путиноидните комуноиди да правят шествия и събирания во главе със "прецедента" Мишок Великий?Та нима комунистите са по добри от фашистите? Е - да по добри са във избиването на хората. Примери: Мао Цзе Дун - над 30 милиона, Сталин - над 30 милиона, Пол Пот и Йенг Съри над 20 милиона в Лаос и Камбоджа. Пред такива "корифей" нашичките комуноиди са като чираци - само 300 000 души след 9 ти септември.Та не разбрах кои са по добрите. Поне ген. луков е бил българофил.
60
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма никаква разлика между Болшевиките и Националсоциалистите.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея от видеро ме плашат също толкова, колито и разните неонацисти и прочие ...