Полицията нащрек заради "Луковмарш": Ще има само поклонение

По-рано днес пък се проведе антифашистко шествие
22 фев 2020 19:34,
278

Традиционно в края на месец февруари се проведе "Луковмарш" въпреки забраната на Столичната община.

Симпатизантите спазиха обещанието си, а именно всички да бъдат единствено на поклонение пред къщата на генерал Христо Луков. Те са категорични, че тази година шествие няма да се провежда.

През целия ден полицейското присъствие в столицата беше засилено заради "Луковмарш" и антишествието което се проведе по-рано през деня, предава Bulgaria ON AIR.

Антишествието мина през централни улици и завърши пред Столичната община.

Участниците в демонстрацията се събраха на площад "Бански". Протестът беше организиран от "Антифашистко действие - България" под наслов "Без нацисти по улиците ни!" и "Хора, бдете". Шествието е насочено срещу прояви на неонацизъм в България. В шествието се включиха и десетки младежи от различни европейски държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До Праведния: Последно, Праведния ли си, или Историк, че нещо май пишеш с повече от един Ник и ги обърка?! Такива писания, че съм АйТи никога не е имало. Факт е, че едва се справям с пускане на компютър, рестартиране и имейл. Друго нито мога, нито имам желание да науча. Ако си юклия, дай линк за това, което ми приписваш. Днесa има търсачка и дори аз се справям с нея.
97
10
 
2
 
! Отговори
Праведния преди 4 години
До ДодоАз поне си признавам че съм ***, но за вас просто нямам думи...Между впрочем какво стана с писанията ви че сте ИТ-та който взимат минимум 15 000 лв. хахахах.Иначе сте прав че съм се объркал за евреите, но все пак не съм запознат с тях, както вие като бай *** се опитвате да ме поправите.Все пак силата не ми е в писането и отдавам безсилието ви на пълна безпомощност.
96
7
 
8
 
! Отговори
До 141 Ангел преди 4 години
Лъжеш. В Холандия преди ВСВ е имало 140 хиляди евреи, от тях оцеляват 30 хиляди. Сега холандските железници изплащат обезщетения за това, че са извозили 102 хиляди евреи до нацистките лагери.
95
6
 
25
 
! Отговори
Отвратена преди 4 години
Почти цялата ГЕРБ-ерска гнойна клика се изреди да се изгаври с паметта на Великия Генерал Луков! Цвета Каралaйнянчева дори цял пост отдели за това! Явно усеща, че Бойко потъва и скоро ще остане без сладката си предателска длъжност, затова напира като свинkя на лаjnо да се подмазва на евреите, за да си осигури някоя спокойна, платена службица в Синагогата на Сатаната - Брюксел след това! ГЕРБ са новите комунисти, родомразци и отцеругатели! Бог ще ги накаже!
94
9
 
9
 
! Отговори
Някой си3 преди 4 години
Луковмаш-2020 Се оказа една малка, безмълвна сбирщина(все пак почела) . Уплашена, тиха, споглеждаща се настрани, почти без жени. Половината от нея чужденци доста по-смели. Даже знамената не посмяхме да разгънеме както трябва. Но пък жандармерията и МВР-20 пъти в повече. Какво значи репресивен апарад...! Най накрая убиха българщината. Ген. Луков за какво умря?
93
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнгелА може би ако беше Луковмарш, под патрон(д)аша на "Нощните вълци", проблем нямаше да има?
92
5
 
18
 
! Отговори
Йоданка Фанадъкова преди 4 години
По заповед на мойте господари ционистите забранихме Луков марш, за вас софиянци и за вашите деца, е разрешен нашия гей парад - Прайд, запомнете го !!!
91
7
 
4
 
! Отговори
Праведния преди 4 години
До АнгелПредполагам че си фен на мутрата.Дори да е чел само Винету, знае че сме единствения народ спасил еврейте си.Все пак разбирам, неприятни са като държане и се имат за богоизбрани.Но въпреки това е недопустимо наркоманчета като срещата на България-Англия да злепоставят родината ни по най грозния начин.
90
3
 
8
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ангеле...*** не ми дреме на кой господар служиш...ЦРУ...ФСБ..Мосад и там всякакви господари,жертва на фалшивата мутро-демокрация е Народа ни...бъдещето на децата ни,Народа ни живее лошо,умира бавно и мъчително,майки изоставят невръстните си деца за да робуват из чужбините за малко пари...господарите ти мутри крадат и толкова са преяли,че започнаха да се вземат на сериозно...безсмъртни...идваме за вас,нема правда нема мир,Бог да пази България
89
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До ПраведнияНещо авторски права на ника си да си запазил?И между другото, наблегни малко и на граматиката!
88
7
 
4
 
! Отговори
РМС преди 4 години
Тоя марш повече ми напоня за делото на Виолета Якова
87
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
призовавам правоприлагащите органи и институции в Родината ни да наложат върховенството на Конституцията и Закона...да защитят интересите на Народа и Децата ни...безкомпромисно...или ще го направим ние...Бог да пази България...фили и фоби напуснете Родината ни и обслужващите ги еничари също
86
2
 
11
 
! Отговори
пф преди 4 години
До АнонименЧудя се срещу кого ще бъдат насочени руските ракети?!
85
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 4 години
абе деца...не четете...не познавате Историята на Народа ни...ползват ви...емоционални и незрели сте,разединяват ни...и ни съсипват Държавата...вашето бъдеще и нашето минало съсипват...Бог да пази България
84
1
 
3
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Прочетете позицията на Андрей Ковачев, евродепутат, по темата.Изключително разумна, балансирана и смислена позиция!
83
1
 
11
 
! Отговори
Героите не умират, преди 4 години
герберасти, не се гаси туй що не гасне ! Сроро идва и вашия край национални предатели !!!
82
0
 
14
 
! Отговори
ББ преди 4 години
"Свалете Знамената!! Минава Генерал Вазов...Победителя при Дойран"...и аз бих го чествал...проверете в гугъл за каква победа става дума
81
3
 
12
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Тоя със ***.да.лската шапка и рошавата нар.команка са също толкова опасни както и Айхман и Химлер. Комуноидите са същите палачи както споменатите "герои" от WWII.Защо на тях им позволяват да ни тровят със ши.б***ната си идеология а българския патриот Луков да е забранет?
80
0
 
10
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Няма разрешение и за антишествието но мина през целия град, че и полицията ги пазеше. Това се вика двоен стандарт. Забранявайте всичко или никое, не е редно едно неразрешено шествие да се проведе а другото да не се проведе.
79
3
 
8
 
! Отговори
Защо бе, джанъм преди 4 години
Тази година т.нар. антифашистко шествие беше много компактно. Участниците бяха с качулки или с шапки, въпреки топлото време. Част от тях бяха закрили долната половина на лицето си, повечето вървяха с наведени глави.Откъм лявата страна по дължината на колоната на шестващите, беше опънато дълго платно с надпис. От другата страна също бе опънато такова платно. И цялото шествие беше срамежливо закрито като зад завеси.Защо ли?