Почина жената с положителна проба за коронавирус в София

Тя е имала хронични сърдечни проблеми
Обновена: 11 мар 2020 18:59 | 11 мар 2020 16:47, Александър Попов
292

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

66-годишната жена, която вчера беше хоспитализирана в "Пирогов“ в изключително тежко състояние, с положителна проба за COVID-19, е починала днес в 15.42 часа.
 
Пациентката е имала хронични сърдечни проблеми и предходна сърдечна операция.
Още по темата
Жената е постъпила в „Пирогов“ с тежка двустранна пневмония. Въпреки извършените интензивни реанимационни мероприятия, лекарите не са успели да спасят живота ѝ. Екипът на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ продължава да се бори за живота на 74-годишния мъж.
 
Министерството на здравеопазването изказва дълбоки съболезнования на семейството и близките на починалата жена.
 
Повече информация ще бъде предоставена на брифинга на Националния оперативен щаб в 17 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да я прости жената, са интелектуалните "капацитети" гроб, като пуснат учениците на училище да разнасят заразите..
175
1
 
4
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
До Анонимен 183Да, и лицемерно. Никой не го интересува, ако не е лично застрашен. Дори на благо сърце ще разпространяват вируса, за да не "всяват излишна паника". *** с лопати да ринеш. И това е навсякъде, не само в България. Гледах клип скоро от камери за наблюдение в асансьори в Китай как болни китайци нарочно плюят по таблата за етажите.
174
5
 
9
 
! Отговори
Китайска Проказа преди 4 години
Китайският Комунизъм Убива и никой не го спира!над 1 месец Комунистите на Си Дзинпит криха докато епидемията стане Неконтролируема Пандемия, арестуваха и собственият си лекар, който се опита да каже, а той със жена и дете даде живота си на 34 години. Света мълчи, Брюксел мълчи, НАТО мълчи - това е Морална Криза по-страшна и от Вируса - такъв Свят няма бъдеще!!
173
3
 
5
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Почна се всеки ден ще е новина докато не влезне във вашия дом тогава става страшно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
172
2
 
2
 
! Отговори
до 162 преди 4 години
AGE DEATH RATE 80+ years old - 21.9%
171
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Днес поне трима ми кашляха в лицето"Пиши завещание.
170
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бомбата още не е избухнала, това са само искрите от горенето на фитила.
169
10
 
2
 
! Отговори
горд Французин преди 4 години
Италианските смешници са аут.Държавата им отиде.Те се оказаха неспособни да просъществуват.Сега ще направим от територията им най-големият бежански център в Света.Там ще заселваме всякакви *** от кол и вЪже!
168
6
 
10
 
! Отговори
Дзинпин за Екзекуция преди 4 години
това е Война - но НАТО и Брюксел си мълчат, а почти 1000 европейски живота са вече загубени! Не забравайтe - Китайските комунисти - криха над месец под нареждане на Си Дзинпин, арестуваха и лекаря който се опита да каже на света!!
167
3
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Пука му на Борисов !
166
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да ни успокоявате и да пишете,че всяка година умирали хора от грип,че само възрастни хора били застрашени?! Това звучи цинично и грозно.
165
4
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
При управлението на кое правителство тези *** купиха италианското недоразумение Спартан вместо Ц-130 Херкулес?!Кой ще плати за тази глупост?!Кой взе комисионните?!
164
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 171"данните от Италия сочат, 10149 болни-631 починали!Процентите си ги смятай ти,и не забравяй,че говорим за Италия,ха сега си помисли какво ще се случи във България!"При това не е окончателния резултат защото от тези 10 149 около 9500 продължават да са болни и при тях изхода е неизвестен.
163
1
 
8
 
! Отговори
амиии преди 4 години
До Анонимен 159 Точно обратното , още вчера казаха ,ч жената е в тежко състояние и е интубирана . А за мъжа споменаха , че е имал предишни белодробни проблеми и е постъпил ден по рано в болницата
162
0
 
1
 
! Отговори
zoro преди 4 години
Сайта e worldometers.info/coronavirus/
161
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искате да сте по-спокойни - изключете телевизията.Страхът и паниката са по-страшни от всякакви вируси.Сега от нерви ще почнат да *** от инфаркти и инсулти.
160
7
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
След като имаме информация за смътността (2-3%), която причинява вируса и имаме един починал то броя на заразените е в момента е около 30-40 човека.
159
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен173Смъртността при испанския грип е била два пъти по-малка казват...
158
1
 
2
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
До до СлънчарскиИма си статистики, има си данни. Къде прочете да съм писал нещо за паника. Писал съм да се държите по-отговорно със ситуацията. Но явно както при някои щрауси и хората така си заравят главата в пясъка и си викат колко им е хубаво с *** на слънце.
157
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера казаха, че е в стабилно състояние, за един ден вирусът е разрушил целия и бял дроб. Това звучи кошмарно за действието на тоя вирус. Китайците казват, че последствията върху белия дроб на преболедувалите ще останат за цял живот, една част от белодробната тъкан се заменя с фиброзна и тези хора до края на живота си ще имат задух или нужда от обдишване.