"Факултета" притихна, напрежението бе потушено

Близо час полицаи и медиатори убеждаваха хората да се приберат
Обновена: 17 апр 2020 15:58 | 17 апр 2020 15:15, Петя Славова
186

Потушено е напрежението в квартал "Факултета". Напрежението в столичния квартал "Факултета" ескалира по-рано днес заради наложената карантина. Към този час обстановката в квартала вече е спокойна. Не така изглеждаше кварталът по обяд. Бяха се събрали десетки жители на квартала, които изразиха недоволството си заради наложените карантинни мерки. "Филиповци" и "Факултета" от вчера са под блокада и с КПП-та заради високия процент на заразени с коронавирус.
"Едните ги пускат да празнуват, а другите да мизеруват", каза човек от квартала.
Още по темата

От СДВР обясниха, че страстите са ескалирали, след като вчера е дошла патрулка по сигнал за домашно насилие. Кметът на "Красна поляна" поясни, че за случая е сезирана и прокуратурата.

"Жител на кв. "Факултета" е помолил за съдействие колегите от отдел "Жандармерия", тъй като е станал обект на домашно насилие. Колегите отиват на място, за да окажат съдействие, оказва се, че извършителят е с ограничителна заповед. Гражданите на "Факултета" са възприели по свой собствен начин действията на нашите служители", обясни директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

Само за два дни във "Факултета" и "Филиповци" са направени над 160 проби за коронавирус, 10 от тях са положителни, информира репортер на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
2
 
! Отговори
Фейк Нюз преди 4 години
В тези квартали се знае за кого гласуват.Гласовете се осигуряват от "медиатори" и местните тартори.Те са в комбина. Те раздават пачките. Те няма да допуснат "напрежение"."Мерките" там са за сплашване на Българите.
145
0
 
5
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
"Напрежението бе потушено" . *** много напрегнати нещо! Много филмират в този квартал! Ами хората , които са в частична самоизолация повече от месец за благото на всички какво да кажат а!!!!
144
0
 
9
 
! Отговори
БлизоЧасГи увещавали преди 4 години
А моят дядо разказваше как във времената преди 1945 г. ром не смеел да иде по на изток от площад "Възраждане" в София и как моментално хуквал да бяга, когато види стражар. Без да е направил каквото и да е и без стражарят да му казва каквото и да било.А днес цял час ги увещават да благоволят да изпълнят само едно единствено от нарежданията на правителството във връзка с извънредното положение.
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,ганьовските мисири.,,?Стига си хейтвал бе юрдечко безродна
142
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да спре купуването на гласове трябва да се въведе имуществен и образователен ценз
141
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братята ромеи са по мъже от ганьовските мисири.
140
0
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До TOВА Е БЪЛГАРИЯ1ви вариант / онова което се наблюдава/ : деца/хора/ отглегдани от вълчица2ри вариант: вълци отглеждани от хорапп. ще стане това което пишеш ако не се промени тенденцията!
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия половината са без маски,по снимката която се вижда и по нова е явно,защо не се глобяват ?
138
4
 
11
 
! Отговори
чичо преди 4 години
До Анонимен 125Стига с нагнетявал непрекъснато като гербераст с празни приказки!То се вижда кой щъка непрекъснато по магистралите с джипката,охрана и един бус с ***!Вчера за малко да разстрелям телевизора!Вместо да чуем нещо позитивно,как ще нормализираме положението,то пак трупове,морги,чували....Вчера беше тотално оси...не от 8часа като се почна ЩАБ,МВР,експерти,извънредно Боко по всички ТВ и за капак в 23.30 извчнредно съобщение!Ако бях включил ютията сигурно щеше да каже корона вирус!
137
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
те избраха Данчето, проронвам сълза за тях
136
0
 
1
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До Овце ЖалкиАх лисицо?!
135
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е ред на прокуратурата: по бързата процедура: глоби и условно! Няма само да да ги храним по арестите.
134
5
 
11
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До 134 АнонименГЕРБ на каква вълна са?? Налагане и терор над населението, м? София е с мръсен въздух, няма кислород!
133
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова още ли не отишла да подкрепи бъдещите избиратели на БСП? Все пак гетото и червените са на една вълна - Оставка,оставка...
132
4
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До 131 АнонименББорисов се Опитва да управлява процеси! Но единствено което познава евентуално е да ходи след събития и евентуално / дали не е само теоретично без практично запознат/ да гаси пожари? В случая само се разпалва огъня, а не се потушава!!!
131
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За пръв път съм на страната на патлиджаните.
130
8
 
18
 
! Отговори
Чудя се преди 4 години
Софиянци стойте си вкъщи. А па Бате ви Бойко си се шляе с един куп охрана нагоре-надолу, като на всичкото отгоре шофира джипа, щото му доставя удоволствие. Инспектирал бил не знам какво си на обекта. Ми не могат ли да му пратят снимка по мейла, вместо да си прави разходки. Пазел ни бил. Още малко и ще поиска на фирма ИПОН да плащаме, че ни пазел....
129
6
 
6
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Едните ги пускат да празнуват, а другите да мизеруват...............Мизируват онези дето не празнуват! ? Каква житейска философия, да си щастлив и доволен а не тревожен?!
128
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е за революция.Некадърните крадци обслужват електората и тормозят местното население.Оставят го постепенно без поминък и пари и това ще ескалира въпреки лъжите и масова пропаганда .Както се видя пандемия няма , няма и да има.Но има едни крадливи и нечистоплътни мародери които ни управляват и тъпчат .
127
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е време да им се покаже рязко от къде изгярва слънцето на римляните, и да разберат какво означава РЕД, че май забравиха последните години..