Обвиняват и майката на Кристиан за катастрофата

Продължават разпитите на спътниците му в джипа
92
Обвиняват и майката на Кристиан за катастрофата
Колите пред СДВР. Снимка: БГНЕС

Майката на Кристиан Николов, който помете и уби с джип журналиста Милен Цветков, ще получи обвинение малко по-късно днес, пише "24 часа".

Още по темата


Малко по-рано Десислава Пешева беше отведена от сградата на 3-то Районно управление, където прекара нощта в столичната дирекция на МВР. Още не е ясно дали прокуратурата ще иска тя да остане в ареста за 72 часа, както синът й Кристиан.

Джипът, с който той удари на червен светофар колата на Милен Цветков, е собственост на управляваната от Пешева фирма "Винпром -Карнобат". След катастрофата Икономическа полиция започна проверка на произхода на средствата, с които е закупен автомобилът.

Все още се разпитват Георги Иванов, син на депутата Лъчезар Иванов и приятелката на Кристиан Симона Цветкова. Вероятно двамата ще останат само свидетели по делото и ще бъдат освободени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Псевдоюрист преди 4 години
До някоя_сиТотални глупости, никаква вина не дели, камо ли по равно. Синчето отговаря изцяло за убийството, майката ще бъде привлечена към отговорност за съвсем други престъпления от икономически и данъчен характер, може и злоупотреба с евросредства.
81
1
 
1
 
! Отговори
Съвременна техника преди 4 години
До АнонименТези коли със сигурност имат автопилот.И от както се появиха се случиха доста странни катастрофи по цял свят.Коли които забавят и изведнъж тръгват рязко напред или внезапно завиват без причина .Като дистанционно управляеми модели . Хакването на такава кола не е много лесно , но е възможно.Доста неудобни хора си отидоха по този начин.
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сина на олигархиня със сина на гербаджия,. Знае се политиците и олигарсите са оплетени като свински черва. Каква ирония на съдбата. Милен Цветков мразеше и изобличаваше свинските черва, подиграваше се на новобогаташкия им псевдовкус, на джукестите им приятелки манекенки,които неведнъж е иронизирал в предаванията си. Подвикваше на депутатите "Как може" като на го,*** , каквито са всъщност. И ето , едно наркоманско гомно родено от свинските черва го уби.
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Кристиян пък толкова да ми прилича на бойко борисов...
78
0
 
2
 
! Отговори
Хурков преди 4 години
Само условно ще бъде. Кви разпити бе, квото и да те питат отговора е не си спомням.
77
1
 
5
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Това момче баща няма ли?
76
3
 
5
 
! Отговори
Бай Ганьо/депутат / преди 4 години
Айде стига сте писали и философствали тука, диванни борци за справедливост. На масата с ракийка няа стане вашата, мишоци... След 3 три дни ще забравите всичко.....
75
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко е тъпо с тия тестове които отчитат 72 часа назад, не е справедливо
74
0
 
1
 
! Отговори
тралала преди 4 години
до 62 На 100 % те подкрепям!!!!!!!!!!!!
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък разбрах *** лъчо мозъка (gsm-a) се е пробвал да убеждава *** минслата годиназа намаляване на наказанията за дрогираните за промени в закона разпитайте ги и двамата
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да променят закона, върви обяснявай на дрогиран и пиян да не сяда зад волана. Те не го осъзнават и винаги ще има такива трагедии. Хората трябва да се осъзнаят сами и да си възпитат децата да се научат от малки на респекта а не .... ти знаеш ли кой е тати и от малки да се учат с власт и пари да си получават оценки, внимание и каквото от където си поискат. Ние сме виновни за това което сме създали ама вечно търсим вината в другите
71
1
 
10
 
! Отговори
Синът на Лъчо-Мозъка преди 4 години
Уважаеми Господин Иван Гешев, докажете този път,че има Справедливост и Правосъдие в Република България.Видяхме,че с Васил Божков нищо не се случи,но сега е моментът,да докажете, че за убийците, независимо от техният социален статус,важат законите.PS: Интересно ми е дали,ще ми бъде изтрит коментарът.
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами майката...то е ясно че ще плаща парса,само не разбираме тоя нали е пълнолетен кво му се чудят толкова 15 г.в затвора ,а и Борисов каза че закона бързо да се промени за наркомани
69
0
 
1
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Браво Пролетен ЛистопадХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
68
0
 
19
 
! Отговори
Казано е преди 4 години
Зад всяко голямо богатство се крие престъпление!
67
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видях в пик снимките на момичето. Отвратителна отрека. Жалко, че Цветков стана жертва на тия наркоманчета. Родители, учете от малки децата си на отношение, момичетата на стил и елегантност, а не да ходят като к..и и наркомани. Нормално е да излизат, да се срещат с гаджета, да ходят и на дискотеки и купони, но ако имат добро възпитание от семейството такива изцепки няма да се случват, не и в такава степен.
66
11
 
1
 
! Отговори
СНизходителен преди 4 години
Човешко е да се греши гаранцията бая висока сякаш
65
2
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
пуснаха я 100 хиляди лева срещу гаранция от 100 хил лева
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес научихме, че Лъчо Мозъка лично е бил един от вносителите на изменение на закона през декември 2019, с което са Намалени присъдите на водачи на МПС употребили наркотици?! Пророчески сън ли е имал или пари е взел все тая. Чудя се защо банкянския толуп никой не го пита за това безумие. Днес Боко казва, че щели спешно да увеличават присъдите с изменение на закона. А кой ги намали?
63
1
 
8
 
! Отговори
Телефонист преди 4 години
Това е дете гледано слугини и възпитавано по телефона. А пък депУ тата се отказва от него. Дали е плащал до скоро издръжка, как мислите?