Сериозни опашки на КПП-то на "Тракия", някои нощуваха на входа на София

Ситуацията в момента е спокойна и няма напрежение
Обновена: 21 апр 2020 09:19 | 21 апр 2020 08:54, Красимир Ангелов
311

Опашката от чакащи да влязат в София е по-голяма от предишните дни, но към момента ситуацията е спокойна и няма напрежение. Такова обаче не липсваше през вчерашния ден, когато автомобилите се опитаха да влязат в столицата.

Още по темата
Голяма част от шофьорите пренощуваха на входа на София, а други се върнаха обратно, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Чакащите коли са наредени в колона, която е над 10 км.

Един от пътниците сподели пред екипа на телевизията, че 2 часа му е отнело придвижването и според него липсва каквато и да била организация.

Мерките за влизане в столицата са сериозни, а за невярна информация в декларациите гражданите могат да бъдат наказвани с до 300 лева глоба и до 3 години лишаване от свобода.

Влизането и излизането от столицата е възможно само сутрин от 6:00 до 8:00 и от 18:00 до 20:00 часа. От понеделник ще бъдат разположени допълнително полицейски екипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
1
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!
246
0
 
1
 
! Отговори
AZZZZZZZZZZZZZZ преди 4 години
Е защо си в Софето бе тарикат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
245
0
 
3
 
! Отговори
ми преди 4 години
В България винаги каквото и да се случи е една невероятна драма, цирк и истерия. Винетки, декларации, корона вируси, селяни, граждани, тарикати, корумпирани, недоволни, прецака и и т. н... като в долнопробна латино сапунка е. Ама така е...какво да правиш народопсихология. Айде останете с здраве и го карайте маааалко по.... лежерно, много нерви и енергия хабите, споко света няма да свърши с една пандемия.
244
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В колите нощуват, обратно на село не щат да нощутват.
243
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До (-_-)Смелчага, пускай майка си и баща си доброволци в Пирогов и Александровска и нямаш грижи. А отговорите на въпросите ти ще дойдат свише..Ти не виждаш вируса, ерго него го няма, давай смело - записвай ги!Мъжаги, които могат само да словоблудстват инкогнито пред компа... Дела трябват - даи пример и направи нещо полезно за обществото.
242
4
 
1
 
! Отговори
demokrat преди 4 години
da idwa amerikanskata ili съвеЦката армия и да разстрелват фашистите.Пак.
241
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този селски бег,софиянец,отново разделя хората на софиянци и други граждани,просто са ми смешни софийските селяни-тарикати,които си мислят,че са хванали Господ за шлифера,като сравня София с други европейски градове,та дори и с моя град в България са сто пъти по-хубави и уредени от мръсната София с дупки,криви тротоари и нахалници!
240
2
 
11
 
! Отговори
Точно така преди 4 години
Тарикатите са ви виновни.Ама да питате що сина на лъчо мозъка не е осъден за НЯКОЛКО въоръжени грабежа не смеете.Да питате къде са 150 милиона които булгаргаз върна на държавата ама тя не ви ги връща не смеете.Що не питате за цената на горивата че от месец са паднали цените на петрола или що не пада цената на тока заради пониската цена на газа от който се прави.Не смеете.Ааа или сега ще почнете с редовното Путин е виновен,комунистите с корнелия нинова,тарикатите ,илуминатите извънземните.
239
6
 
7
 
! Отговори
Край преди 4 години
Това е абсолютна злоупотреба с власт. Властта "наказва" хората които искат да се приберат по домовете си. Незаконно и недемократично.Търпите ли това и много друго ще ви се наложи да изтърпите."НИЕ НЕ СМЕ ОВЦЕ" Милен Цветков
238
5
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Докато каскетите ръководят България все така ще е. А те са начело вече 75 години. Каквото посели, това и пожънали!
237
5
 
13
 
! Отговори
седи си дом преди 4 години
колко пъти им се повтори да не пътуват ?спешно било да поркат на село .......не мрънкайте тогава
236
2
 
16
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Значи с колата не може,а да плащат на таксита,които правят по няколко курса може.Хич няма да се разнася зараза.Божее,аз ли не съм добре!Не можахте ли да вземете решение 5 дни ,около празниците никакво излизане от София и големите градове.Пропусквателен режим само за линейки,доставка на храни и лекарства и да го обявите по телевизията.Да разрешите посещения на паркове,като полицията да е съсредоточена там и да съблюдава за дистанция и маски и яки глоби на нередовните.Мисля,че е по разумно.
235
11
 
10
 
! Отговори
Докато има балъци, преди 4 години
ще има и тарикати.Стара поговорка ама вярна докато се махахме от софия селяни сме били прости и кво ли не се изписа ,като се заприбирахме тарикати.Ако ния дето пътувахме сме тарикати ,то вие сте балъците.И не ние сме ви виновни тарикатите и не правителството тоест най големите тарикати,а вие балъците дето квото ви кажат и вие се огъзвате.Айде да видим колко осъдени ще има от 300 000 няма да осъдят и 1000 щото дело да се води,свидетели, призовки, прокурор,ум да ти зайде.Ама вие балъците си трайте
234
7
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До (-_-)Нали ти казах вече - няма как да се запитат, защото не могат да мислят. Слушат колко е страшно и се изпускат в гащите. Все едно досега хората са били безсмъртни.
233
5
 
19
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Добре, последно..Запитайте се колко хора са загинали от грип миналата година, ами няколко години назад? Как маските ви ''пазят", при условие, че и най добрите пропускат частици под 0.3 микрона, а вируса е с далеч по-малки размери..Ако вируса е толкова страшен защо има само 40 смъртни случая при това на хора с куп други заболявания? И така нататък.. И сега как тия мерки се оправдават с параметрите на новата и страшна епидемия?
232
3
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Разкажи ми за моята наглост, че ми стана интересно.. Значи хората, които имат противоположно на твоето мнение са неуки и нагли.. Така ли?Не се изживявам като велик адвокат или лекар. Коментирам с факти, а ти като адвокат би трябвало да разбираш, че фактите не се оспорват..
231
5
 
20
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиАз също плащам данъци и осигуровки и не смятам, че е законно или редно, или морално, ако щеш, да се използват парите ми за налагане на диктатура.
230
8
 
7
 
! Отговори
(-_-) до некоя преди 4 години
Не се напъвай, вижда се дори през коментарите ти, че яко те е ударила критическата възраст. Много е тежко, но такъв е живота. Господ е много несправедлив спрямо жените над определена възраст, въпреки, че живеят по-дълго..Интелекта драга не се мери с диплом :) щом това не си разбрала до сега..
229
3
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиСхванах, за съжаление...Мисля, че "Люлински аристократ" напълно ти подхожда. Такива като теб сте все едно един ви е правил, независимо къде живеете.
228
2
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До някоя_сиТова с данъците и осигуровките в какъв контекст?