Видео показва катастрофата, при която загина Милен Цветков

Кадрите бяха публикувани във фейсбук страница
Обновена: 21 апр 2020 14:47 | 21 апр 2020 14:22,
600

Появи се видео, което показва ужасяващият удар на столичния булевард "Черни връх", при който загина телевизионният водещ Милен Цветков. То бе публикувано във фейсбук страницата Забелязано в администрацията.

Още по темата
Кадрите показват как той спира на червено на светофара, а пешеходци тръгват да пресичат булеварда. В следващия момент връхлита без никакъв спирачен път джипът, който е управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
499
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маймуни надрусани
498
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комуноидната герберастия затри държавата
497
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хлопа ми дъската ама знам че са га убили и то съвсем нарочно .Милен е следен !Момента е подбран Велик Ден .Също и карнтина .Милен беше от малкото журналисти които не спираха да говорят против управляващите .Бог да фо прости !
496
1
 
9
 
! Отговори
Еднолична Държава преди 4 години
Герб си направиха закона така че ако си наркоман да можеш да убиваш и най много15 години . Обикновенно дават три условно на наркомани те.Перфектен закон за убиици са измислли .То затова и няма НАРОДНО СЪБРАНИЕ а ЩАБ избран еднолично от другаря агент на ДСот БКП и КПСС .
495
1
 
8
 
! Отговори
Терористите са ГЕРБ преди 4 години
Следен е с джиесема и са га умерили умишлено .Убиеца ще го освободят след две години или ще избяга от държавата .В Италия мафията намира малолетни за тая работа .Тук са фирмите дето усвояват от фондовете на ГЕРБ .Та нали с тея пари майка му е купила колата и фирмата си .Ама не спря да говори против ГЕРБ и случайно го убиха наркомани ?
494
1
 
11
 
! Отговори
Мутренско Убийство преди 4 години
Ако някой си мисли че случайно са убили точно него !Нека гледа последното предаване имаго в тубата .Не спряха да говорят против едноличното управелние на някъв дето са мислилза монарх . Обаче нямал такава титла и знания като монарх !Та тиквата е рзнищиха и с фалшивите новини от Дубай .България произвежда спирт те спирт носят от Дубай ?Ама самолета лети с държавна поръчка сиреч от държавните пари .Пенсиите няма да са качат никога в тая пустиня !
493
1
 
9
 
! Отговори
Мутренска Държава преди 4 години
Само ден преди смъртта му говори има го на запис против ГЕРБ и усвоенитепари от земеделие и фирми близки на управляващите !Събрал ги някви стари министри на отбраната и други и лафиха против ГЕРБ иедноличното управляние на държавата .Също така за фалшивата новина на фирмата на Делян Пеевски и милиардера отфирми Градуса как лъжат че са докарали маски от Дубай .Три тона са препаратите дезенфектанти и маски . Седамнайсет тона фурми от Дубай са докарали . А Градуса е занесъл пилета и Олио Бис
492
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Милен Цвеклов не ми е приятен заради неговите възгледи, които не споделям.Но това гербаджийско синче трябва да опере пешкира, защото се е самозабравило. Майката усвоява европари, татето дупедатче в НС-то. Е как да не ми заговори завистта? Признавам си!Остава въпроса как ще реагират българските ***?
491
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека му памет на Милен !! А какво става с Вируса ???
490
0
 
9
 
! Отговори
HMLF преди 4 години
Преди около 2 месеца на извънаселено място, където има оганичение 50 км заради неработещо кафе от едната страна и автоморга от другата, ме снима тинога с 90 км в 2,30 през ноща. Заваля дъжд, с нова за мен кола съм, пусках си задната чистачка, светеха ми отзад... пропуснал съм ограничението. КАТ могат да висят цяла нощ и да пълнят бюджета, явно така се получава излишъка. За правилата съм, но на такова място да се скриеш, а в центъра на града дрифтове, 100 км и прочие. После що така стана....
489
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживотен затвор за наркомана и много яко с*кс в затвора
488
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека пръст на човека.
487
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не беше Милен Цветков и жертвата, която понесе, сега щеше да има много погребения на спасените пешеходци. Ангел си, Милене ! Мир и светлина за душата ти!
486
1
 
0
 
! Отговори
до 514 преди 4 години
и тук духва църковна свещичка :-)
485
0
 
16
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Наркоманската *** в столицата може да се излекува само с трудова повинност - 2 г. на строителения голям обект и с ръчни инструменти да дострои магистралата Хемус.
484
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато такива не започнат да ги провесват по дереците и да ги линчуват по улиците нищо няма да се промени. Отново ще има чудУ за 3 дена , до поредния подобен случай. Колко скоро забравихте за случая Ставийски м?
483
0
 
16
 
! Отговори
цялата строгост преди 4 години
Видеото от камери в района ще покаже и кога е дошла Бърза помощ, защото на този май "кошаревски" свидетел, дето се яви по телевизиите май нещо във версиите му намирисва? Важно е дали е вярна информация, която се появи в сайт, че джипа е нямал гражданска отговорност към момента на катастрофата, а след няколко часа вече е имал, според справка на автора в сайта на агенцията? В почивен ден.....ако е вярно не е добре?
482
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ся за тия,дет викат "Стига с тия конспирации бе офце!,да им кажа:-1.Лъжите и манипулациите в нашата Територия са толкова тежки,повсеместни и груби,че човек инстинктивно започва да се съмнява във всичко.-2....Немате си и бегла представа на какви номера са способни..БЕСНИТЕ...
481
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 502: Съгласен съм, но понятието европейска столица вече не означава много. Сърцето на ЕС - Брюксел е градът с най-много убийства и престъпност в Европа, като това се дължи на огромния процент мигранти. Европа не е това, което е била някога. Благодари на големите демократи за това.
480
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАТВОР ЗА УБИЕЦА!!!!!