Столични квартали остават без вода утре, 15 май

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
14 май 2020 10:03, Анисия Иванова
1
Столични квартали остават без вода утре, 15 май
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 15 май, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. Разсадника–Коньовица, ул. „Рибен буквар“ № 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Алеко Туранджа“ и ул. „Хъшове“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рибен буквар“ и ул. „Хъшове“.

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в кв. Център-Средец, ул. „Проф. Никола Михайлов“ № 8, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Проф. Никола Михайлов“ - (от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Проф. Никола Михайлов“ и  ул. „Любен  Каравелов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
 


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нифейте тъй . Ш та ни разревете