Загиналият моторист в София е 27-годишен, няма други пострадали

Проверяват участвал ли е друг мотор в предпоставките за катастрофата
Обновена: 5 юни 2020 09:57 | 5 юни 2020 09:33, Красимир Ангелов
55

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

12

Загиналият моторист при катастрофата в района на болница "Света Анна" тази сутрин е 27-годишен, а при инцидента няма други пострадали, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал малко след 07:30, информира БНТ.

Още по темата
Загиналият се е ударил с мотора си в автобус на градския транспорт по линия 204.

Незабавно към мястото на инцидента са били насочени екипи на Пътна полиция и Бърза помощ, които установили, че младият мъж е починал.

Няма данни за други пострадали при инцидента. На местопроизшествието се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента, допълват от полицията.

По информация на БНР в инцидента е участвал и друг моторист, който е напуснал мястото на инцидента и в момента се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
13
 
2
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 27 - ми просто е. Защото такива като теб на четири гуми, не ее..ват да си гледат огледалата за обратно виждане. По не знам колко пъти дневно ме сечете и ми отнемате предимството. Та като не ме виждате, поне да ме чуете. Тук не слага тези на четири гуми, които се опитват нарочно да ме прецакат. Те са друга боза.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12Не знам за конкретния пример, но аз имах ореблем с един моторджия, дето три пъти ми казваше, да си преместя колта от ... парко мястото за кеото плащам, защото не бил достатъчно широк пътя, да си правели гонка, видиш ли. После я надра, ама де да знае момчето, чи има само 20 камери в района. Заведох разби маскирани нешастници, взеха да заплашват, с като го хванаха, в съда един ревеше до майка си... моля ти се.... няма значение моторист или не - такива не е човек.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КримХира Ина прекалено много и си загиват най-редовно, но па ти пробутваш, че едва ли не всички, като да с определен ген, дето ги опрели часа на Хомо Сапиенс, едва ли не са нещо специално. Аххахахахахахах!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25Ами пречат, бе! Свикни ти, да караш колело, а? И защо толкова народ си правите ноторите зорлям по-досадни и шумни!?!? Поне сменяйте на електрически, вече.
26
9
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Анонимен 25 - не се хаби. Опитваш се да даваш доводи на група смешници дошли тук за "звездния си миг" - тоест, да злорадстват за това, че е загинал човек. Не можеш да достигнеш да такъв "човек", защото по същество той е плъх. Няма как. Те са тук за да са "остроумни". А колкото за уважението? Не го могат. Себе си не уважават, та друг? Светла му памет на загиналия! Живял е както е разбирал! Но тук разбиране не чакай. Няма да получиш.
25
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво като са шумни ?! Шума Не убива ! Мотористите и с 40/50км да карат пак са шумни . Такава е машината ,нормално е . Свикнете !! Защо не проверите статистиките кой причинява повече катастрофи-Колите или Мотористите?Отг.: Колите.Защо не проверите кой причинява повече убийства,и при кой има повече смъртни случаи?Отг.:Отново са Колите .Уважете загубения човешки живот вместо да се правите на съдници и да Убивате. Светла му памет на човека !!
24
1
 
4
 
! Отговори
Stol S преди 3 години
Corona viruse covid 19
23
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Живея в военни жилища на Цариградско шосе ужас от шум като мине моторист танк да премине няма да има такъв шум и пищене на аспуха .Болшинството от мотористите не ги интересува това че са шумни и карат с висока скорост и са опасни за движението.
22
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ейй да ви се не знае ,много знаете да плювате и обиждате мотористите преди да се погледнете вас самите - Много "кадърните" шофьори на 4гуми . Качвате се на колите без книжки ,блъскате и УБИВАТЕ хора по пешеходни алеи и където ви падне, пияни и заляни се качвате на колите и се мислите за Господ само защото сте на 4гуми - и какъв ви е резултата ?? Убивате хора всеки ден заради купените си книжки,гонките които правите всеки божи ден на всякъде където ви падне !! *** скапани !!
21
10
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Само силно комплексирани стават мотористи в България. Резултатът е катастрофа и другите са им виновни.
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, аз съм виждал трима нормални мотористи за последните 30 години.
19
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един престъпник по-малко а за четиридесет години не съм виждал примерен моторист всичките са дрогирани и пияни крадци
18
4
 
17
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Мотористите обикновено са млади и с изключение на мозъка здрави. След повърхностно оказаната медицинска помощ ако починат веднага ги разфасоват на органи за болни от рак и други хора, които ценят живота.За мотористи в катастрофа никой не пита за съгласието на близките, защото след такова меле много трудно може да се докаже какво е смазано при катастрофата, какво е рязал хирурга на операцията и какво е отишло за разфасовка.В България мотористите са ходещи донори на органи, питайте познати лек
17
7
 
23
 
! Отговори
Ами преди 3 години
90% от мотористите са диваци и хулигани, на които просто им доставя удоволствие да нарушават правилата и да стряскат пешеходците и останалите участници в движението.Но медалът си има и обратна страна - медицинските екипи в болниците никога не се престарават, когато събират натрошен на парчета моторист, защото и лекарите пътуват от и до работа и също си патят от изцепките на мотористите. А тъй като последните са млади и здрави, с изключение на мозъка, разбира се, след катастрофа
16
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да си говорим, повечето от мотористите не спазват скорост. А и тези машини трудно могат да се карат с 80 км/ч. Машината увлича и в комбинация с дивата младост... и трагедията е готова. Трябва много воля и разум, да удържаш такава машина, не е невъзможно, но им е трудно на повечето.
15
3
 
27
 
! Отговори
. преди 3 години
И все пак, има и не малко примерни мотористи, които ползват мотора си просто да стигнат от т.А до т.Б и лесно да намерят място за паркиране. Не поставяйте всички тях под общ знаменател.
14
2
 
20
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
От снимка 1 става ясно, че мАториста се е лепнал в автобуса съвсем по законовият ред.
13
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автобуса,автобуса добре ли е?
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ама изкара късмет, че ме видя в огледалото как го настигам да го ударя отзад и избяга"Ти си изкарал късмет че няма да ги лежиш. Честно, представи си че ги беше блъснал? Опция 1 - нямат наранявания. Запомнят ти номера и после неизвестни моторяги ти помилат/палят колата. Опция две - имат наранявания, отиваш на съд. Хитро!
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там моторджиите летят, като на състезателна писта са...