Спечелете билет за Restart Life Fest

Фестът ще се проведе на 3 и 4 юли на стадион "Юнак"
Обновена: 30 юни 2020 14:14 | 30 юни 2020 14:14, Красимир Ангелов
2
Спечелете билет за Restart Life Fest

Всички, жадни за положителни емоции и незабравими моменти, ще могат да се насладят на цветната програма, която готви Restart Life Fest, който ще се проведе на 3 и 4 юли на стадион "Юнак".

Фестивалът ще се проведе за първа година в столицата и е продължение на Mood for Food Street Fest, който две поредни години предостави незабравима атмосфера, неописуемо вкусна храна и любими музикални изпълнения в Пловдив. Тази година фестивалът ще се проведе в София, като освен визията, така и програмата на събитието са още по-разнообразни, за да отговарят на интересите на всички посетители.

УЧАСТВАЙТЕ и СПЕЧЕЛЕТЕ билет за фестивала Restart Life Fest. 

Дайте верен отговор на въпроса ТУК

В първата вечер на фестивала – петък, 3 юли, DJ Funkster ще посрещне първите посетители на събитието с любими музикални изпълнения, а street food каравани ще се погрижат за една по-различна и вкусна градска вечеря със своите сочни бургери и майсторски коктейли. Музикалната сцена ще заемат и So Called Crew с разтърсващ концерт, който не е за изпускане. В програмата на фестивала ще се включи и любимата „Пощенска кутия за приказки“ и премиерното представяне на книгата „Петък точно в пет“ на Китодар Тодоров.

Съботният ден ще продължи в състезателен дух за любителите на джагата, както и за тези на лютото. Джага турнирът ще даде шанс на всички желаещи да премерят сили и да докажат кой е най-добрия играч, докато традиционното надяждане на Chilli Hills отново ще търси най-издръжливия любител на лютото.

Спечелете билет за Restart Life Fest

За доброто настроение в съботната вечер ще се погрижи DJ Skill, а нощта ще завърши с концерт на легендарните P.I.F. и Ostava.

Фестивалът ще се проведе под всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването. Билети за фестивала ще се продават на място като стойността на еднократния билет ще бъде 15лв, а на билет за посещение през двата дни – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен, а организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът.

Очакваме ви там!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откога фестивалите на открито станаха с билети?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Megadeath поканени ли са на партито или са за след две седмици ?