Протестиращи блокираха отново ключови кръстовища в София

Шествието и тази вечер продължи до късно
Обновена: 23 юли 2020 22:49 | 23 юли 2020 22:47, Красимир Ангелов
157

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите срещу правителството и тази вечер блокираха ключови кръстовища в столицата и така предизвикаха блокади на улици и булеварди.

Още по темата
След като се събираха в продължение на няколко часа, към 19 ч. в Триъгълника на властта те замеряха сградата на Министерския съвет със семки и бонбони. Малко след 20 часа сред тях слезе и президентът Румен Радев, който подкрепи исканията им.

Малко по-късно шествието се разкъса, като идеята на организаторите му бе да се блокират 10 ключови транспортни точки в София.

Така една част от протестиращите пое към Орлов мост, друга по бул. "Ал. Дондуков", бул. "Патриарх Евтимий", бул. "Васил Левски", бул. "Витоша", Мостът на влюбените край НДК, бул. "Фритьоф Нансен", пл. "Македония", пространството около Халите, и булевард "България".  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
16
 
7
 
! Отговори
Германия преди 3 години
До Ей шамшал- да ти обясня и на теб, точно заради тези "демократично упраляващи"в момента 2 000 000 българи са зад граница! Нямаш и най- малка представа какво причиниха именно ТЕ на мен и семейството ми,не го пожелавам на НИКОГО,но теб също! НЕ СЪМ ***,НИТО ОВЦА,НЕ СЪМ И ОТ 80-те% лош "материал!"...и се пише шамшал,лека нощ,сънувай,че чекмеджето на бобо е твое!
78
9
 
32
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
По-добре ГЕРБ, отколкото роби на Москва
77
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горе е първа серия:,,Рад(ев)ини вълнения,,Чакаме втора серия:"Корона (вируса) отвръща на удара,,
76
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекенца мързеливи търкалящи се по площадите, не пречете на хората! Не затваряйте кръстовищата, и най-вече пазете полицаите: не ги обиждайте и не ги замеряйте. Защото в един момент ще разчитате на тях да ви опазят от линч, когато ни свърши търпението!
75
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арман Бабикян-царят на черния пиар и фалшиви новини.Човекът партия Хамелеонът на прехода.
74
23
 
13
 
! Отговори
Гербери Беснеят преди 3 години
Герберастите беснеят от злоба ,а Бойко се прави на " прос " , че не разбрал какво искат протестърите от него ? Може би и наистина да си е " толко прос "
73
8
 
25
 
! Отговори
Ей шамшал преди 3 години
До ГерманияАбе ти си спрел от всякъде бе. Мутри имаше от 90 до към 2004-5. И те бяха създадени от партията майка. Айде спри да повтаряш като побъркан неща, които дори на филм не си гледал/а. Има доста хора минали през периода на мутрите и пострадали от тях. Та ти точно може да минеш леко в лява , а не да ми говориш за неща, от които грам понятие си нямаш.
72
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРМАНЕЦ,И ЩО СЕ ПРОДАВАШ ЗА 30 ЛВ БЕ,НАЛИ СИ ЦАР В ГЕРМАНИЯ
71
11
 
28
 
! Отговори
Работещ преди 3 години
Накрая ще изядат шамарите тия крякащи маргинали. На някой много ще му писне след цял ден труд и тогава и полицията няма да ви спаси.
70
9
 
25
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Апел към всички потърпевши от анархията по улиците от София от 20 човека на кръстовище - всеки ден шамари за тормозещите хиляди
69
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германия,ти там с какво се занимаваш-чистиш тоалетни или си ***?айде моля те не давай акъл как да живеят хората
68
9
 
25
 
! Отговори
До Германия преди 3 години
Ами седи си в Германия.И напротив-България беше в разруха преди 10-тина години и въпреки саботажите на шепа индианци върви напред в последните години,само платените и слепите го отричат.
67
7
 
26
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Доволни сме , за разлика от търтеите и неудачниците, дето се влачат по площадите , сеят зараза и разчитат на правителството и държавата да им решават проблемите.
66
6
 
21
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Ходи си в Германия да миеш чинии тогава въшки, марш! Ще ми врещят тука по 50 човека,я марш!
65
23
 
7
 
! Отговори
Германия преди 3 години
До- До G- Имам въпрос,да.Герберска "калинка"ли си,или Не си българин??? Ситуацията с протестите Не е дали дойде БСП на власт или някой друг,а да се ИЗМЕТЕ МУТРЕНСКАТА ВЛАСТ,погубваща България! Стига! За 10 години само разруха и мизерия! Ела и виж в Германия кок живеят в "селцата",можеш само да мечтаеш да живееш в такива! Поздрави от Франкфурт ам Майн!
64
7
 
24
 
! Отговори
РУСАЛКА преди 3 години
СМЕШНИЦИ,КАКВИ 200 ХИЛЯДИ ВЪВ ВАРНА СТЕ БИЛИ БЕ ?ТАЯ ВЕЧЕР БЯХА ТОЧНО 27 ЧОВЕКА-12 ПЕНСИОНЕРИ ОТ БСП И 15 ДРУСАЛКИ-ЗА 30 ЛВ НАДНИК.ЧЕ И НАГЛО ЛЪЖЕТЕ
63
7
 
25
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Нормалните граждани на които пречите скоро ще ви забият шамарите. 30 човека блокират, кой ще ви търпи бе радевисти,я марш в москва
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кои са тия тайнствени организатори?
61
4
 
19
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Баце намали или смени дрогата, че силна ти идва. А и между другото съм доста доволен. Имам си къща, семейство, деца, работа, храна и ходя на почивка всяка година. Ти какво имаш, или нямаш, че си недоволен.
60
4
 
26
 
! Отговори
До G преди 3 години
Бабикян се бори за "една достойна държава"?Хахаха,дали ти сам си вярваш?