Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест

19-годишната се е разминала с лека контузия
26 юли 2020 09:31, Ния Христова
491
Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест
Снимка: БГНЕС
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на протестите. Вероника Найденова е успяла да се размина само с лека контузия, след като ядосан шофьор, разгневен от блокирането на ключови кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 
 
Контузията не беше толкова сериозна, по-скоро отношението на шофьора. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого", разказа Вероника пред bTV.
 
Тя предполага, че шофьорът е бил мъж на 40 години. "Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят", каза тя. 
 
"Ако той толкова бързаше и имаше спешна работа, можеше да говори с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме линейки", разказа още 19-годишната Вероника. 
 
Тя е сред протестиращите, които редовно присъстват на протестите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. "България" и ул. "Фритьоф Нансен". 
 
"Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правосъдие за дадени личности. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава важност. Проблемите в държавата са прикривани. ПРотсетирам не толкова заради оставка, а святам, че има нужда от съдебна рефрма, от нови закони", сподели Вероника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
5
 
23
 
! Отговори
??? преди 3 години
До Гост "С хвърляне на храна - показават, че не ценят храната и човешкия труд, който е даден за тази храна, и още повече- излагат се. Вероника ли е пример? Не."Защото те не са дали и стотинка, за да ги купят, нито знаят как се изкарват тези стотинки, с пот, труд и много лишения за някои хора, които ги произвеждат. За уважение към труда..без коментар.Явно за тях това е поредното забавление под формата на протест: щом другите викат, и аз ще викам, дори да не знаят изобщо за какво викат.
309
22
 
8
 
! Отговори
Васко Клеца преди 3 години
Бойко заминава към помийната яма на историята, а вие към борсата. Гадно е, знам, но вие това заслужавате
308
15
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тикварите дори не стоплят, че ги гъбаркам с последния коментар и ми наслагали плюсове :)))) и тези тръгнали да се пишат за "нормалните" хора... Леле леле леле...
307
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мечо КухЕ да ама правителството на Орешарски го свалиха десетки хиляди. Цариградско беше пълно с хора. А сега се опитват има няма 5000 протестиращи общо в цялата страна в най-добрия скучай. Което значи,че масово хората НЕ ИСКАТ оставка в този момент.
306
15
 
5
 
! Отговори
Гербав преди 3 години
Мен ме е срам от Вероника, но по ме е срам, че галфонестата тиква е подписал документ, дето и той не знае централата ли затваря, или два блока. Видял парите и му светнали очите. Тиква съм, но ме е срам от Бойко
305
11
 
4
 
! Отговори
Хироу мустафа преди 3 години
Боуко из пасинджър. Тсетсоу из аур бой. Тролз, гет сериоз!
304
16
 
4
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
Е той и Орешарски си имаше мандат и законно избран. Ама тогава можеше, нали тиквички лицемерни :)))))
303
3
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Опитай в Америка да трошиш и грабиш магазини :))))) да буташ паметници - абсурд, не и в Америка хахахаха
302
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехх знаем ги тези истории от които се раждат легенди. Казала на мама и тати, са и насинени коленете, не защото е "купонясвала", а защото била блъсната на протеста..Преди 2000 години и Мария казала на мъжа си, че е забременяла от Светия Дух- Господ-Бог, който слязъл на земята заради нея, а не от римския пехотинец от близката казарма..И виж 2000 години по-късно какъв е резултата.
301
4
 
16
 
! Отговори
Tеодор преди 3 години
Опитай се в Америка да блокираш възлово кръстовище!
300
4
 
11
 
! Отговори
Има .. преди 3 години
...нещо бунтарско...революционно...в заглавието и "статията",...или правим "кастинг" за лице на протеста ?!
299
6
 
19
 
! Отговори
Тази госпожичка преди 3 години
Май,още не е стигнала до Хага,още е по улиците!Научете я поне,на дежурните мантри,с искане на справедливост,бъдеще и т.н!Ама като я бутне,някой надрусан,мама и тате ще опищят света!
298
10
 
18
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Вероника, Вероника, ела да посвириш на моята хармоника?!
297
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероника от *** ли е?Че някои от тях си хвърлят децата пред колите нахората, за да ги изнудват за обезщетения.
296
12
 
8
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Абе гербаджии това е протеста на г-н Божков!! Най-богатия Българин!! Ако поискаме с омари и черен хайвер ще замеряме тиквата!! Оставка!! Оставка!!
295
18
 
6
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
Ееех навремето какви тикви имаше... Не като сегашните - само *** и пулпа, ти го чукнеш, то кънти Никога повече комОнизъъъм
294
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо точно пъдпъдъчи яйца?? Няма ли по-евтини? Или искат да покажат на мутрите, че и протестиращите имат пари?
293
20
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тиквите се броят по минусите - не повече от осем или четирима с по две устройства. Само толкова ли останахте бе, негодници :)))) или вие сте от тези, дето не стават за показване и само висят по форумите :))) пишете, пишете, че вашите пак ще вдигат водата хахахахаха
292
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 330"Пенсионерите няма какво да ядат а протестиращите хвърлят с хиляди скъпи пъдпъдъчени яйца."Да бе, те пенсионерите и майките с децата инвалиди са събрали стотинки да напълнят няколко 20 литрови пластмасови контейнера с пъдпъдъчи яйца, дето 6 броя струват 2.50. Иначе протеста е "спонтанен", спонсори нЕма, вЕрвайте ми!
291
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пенсионерите няма какво да ядат а протестиращите хвърлят с хиляди скъпи пъдпъдъчени яйца.