Четирима полицаи превишили правомощия си на протеста на 10 юли

Ще ги накажат дисциплинарно, както и шеф от спецсилите
157
Четирима полицаи превишили правомощия си на протеста на 10 юли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирима полицейски служители на отдел „Специализирани полицейски сили“ (ОСПС) са превишили служебните си правомощия и са нарушили основни права на граждани при използване на физическа сила, съобщи СДВР в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

Ще бъдат наложени съответните дисциплинарни наказания. Ще бъде наложено тежко дисциплинарно наказание на един ръководен служител от ОСПС.

Със заповед на директора на СДВР ще бъдат наложени съответните наказания за младши изпълнителски състав от същия отдел.

С цел гарантиране правата на всички заинтересовани страни и обективността на проверката многократно са водени разговори с протестиращите лица, имащи отношение към случая, като същите са отказвали или са заявили, че не желаят да се възползват от правото си на позиция по случаите пред комисията, определена да извърши проверката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
12
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Има много дърти комненца от ГЕРБ, ДПС и БСП, които НЕ ПРОУМЯВАТ как може да има млади хора, които успяват да изкарват МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ от техните крадени, по честен начин, без уреждане и без познати с които са пили кафенце.Това е парадокс за тях и те не могат да спят - въртят се и се тюхкат, че не могат да ги обуздаят, преметнат или яхнат. Чудят се къде са сбъркали и треперят от страх.Така ще е другари... времената се менят, а вие вече не сте фактор. Свиквайте.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези боеве бяха умишлени и наредени отвисоко, може би дори лично от Бойко.
4
17
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"С цел гарантиране правата на всички заинтересовани страни и обективността на проверката многократно са водени разговори с протестиращите лица, имащи отношение към случая, като същите са отказвали или са заявили, че не желаят да се възползват от правото си на позиция по случаите пред комисията, определена да извърши проверката."===Щом самите метежници отказват да дадат показания, значи всичко е пунта мара. Нямало е никакво насилие, ама толупa Боко, за да е чист и гиздав ги наказва
3
6
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 години
Хората разказаха какво им се е случило на живо по телевизията, каква комисия, какви 5 лева
2
22
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Боко, страхливо и тъпo ***! Тези метежници във Франция, Испания, Англия ги лекуват с палки по платените, кyхи kратуни, ти с перце ги галиш, плaзмодий нещастeн. Аре, махай се наистина и сложи някой млад начело на ГЕРБ. Но оставка сега в никакъв случай, да им подариш властта в ръцете на БСП и ДПС
1
2
 
23
 
! Отговори
1 преди 3 години
Интересно, ако аз пребия някой така дали ще получа мъмрене?