Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
33
 
! Отговори
Търпението има край преди 3 години
До 106Нито е дрогиран нито е пиян нито е прегазил човек през крака. "Прегазения" заслужава Оскар за феноменално добрата симулация.На хората им писва от вашите протести. На края ще изядете шамарите. Мнозинството не подкрепя тези измислени протести. 1000 човека правителство не свалят.
61
15
 
17
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
КОЛЕГИ,ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ,АКО ТИЯ *** НАПАДНАТ НЯКОЙ ШОФЬОР ДА СЛИЗАМЕ ВСИЧКИ ОТ КОЛИТЕ И ДА ГИ СМАЧКВАМЕ,ПИСНА МИ ОТ ТИЯ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ--ау. много си страшен бе ....
60
15
 
8
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Този е платен провокатор - платил му е Шиши или Баце. ПЛАТЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ! ОЧЕВАДНО!
59
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 101 Дали ще е вожд ти нз власт или не зимата ще дойде при всички случаи!-:) То какво зими сме преживели вече почти 60 г едва ли знаеш! Спри да плашиш децата! Едно избори Никак няма да ни съборят.Н финз нз откраднатото от групировката ГЕРБ за 10 г! Оставка на д-р Борисов и избори!
58
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако минавате през центъра, слагайте си по една щанга в колата за самозащита, че тия простаци съвсем мръднаха.
57
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството трябва да падне.Грешката му беше че преди месеци постави България в извънредно пложение и това доведе до масови фалити. В момента народа е недоволен. Ако не бяха въвели това положение преди месеци народа още щеше да спи ама нашите направи грешка и трябва да си понесат отговорността
56
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален човек ще тръгне да гази хора по улиците това е някакво недоразумение.
55
6
 
21
 
! Отговори
До 86 преди 3 години
Нормално е на хората в София да им писне. Днес шофьор утре и нормалните хора ще дарът отпор на бесните ковид разпространители.
54
1
 
20
 
! Отговори
x преди 3 години
Чудесна новина.
53
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЛЕГИ,ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ,АКО ТИЯ *** НАПАДНАТ НЯКОЙ ШОФЬОР ДА СЛИЗАМЕ ВСИЧКИ ОТ КОЛИТЕ И ДА ГИ СМАЧКВАМЕ,ПИСНА МИ ОТ ТИЯ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ
52
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Летвата на протеста рязко тръгна надолу. Има едни "измекярчета" дето нарочно ще гледат да се метант под автомобил , да осъди човека и да му дадат после пари. Няма да споменавам с колко пияни и други видимо неадекватни е пълен тоя простест. Аполитичен съм, не подкрепям никого, но започнаха да се държат като негротата в щатите. Искали промяна....То какъвто народа - такива и управляващите, пък ако щат сто пъти да ги сменят.
51
1
 
17
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Нека позная: сгазили са кунките на студент в Париж?
50
2
 
19
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Мисля, че е време да вземем нещата в свои ръце ! Фигуранта и полицията са за е.ане , та я да вземем по една дебела тояга , да се развъртим по площадите и кръстовищата и после да броим колко сме "положили". Ще ги наредим един до друг пред Президентството - да им се радва Фигуранта.
49
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще дойде зимата, *** или. Вместо да се таркаляте по площадите, пияни и дрогирани, вземете намерете работа да спестите някой лев като нормалните хора че мамич ката ви ще се изпедепца в предстоящата криза!
48
7
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НЕНАВИЖДАМ БУДА НО ЗАСТАВАМ НА СТРАНАТА НА ШОФЬОРАПРОТЕСТА ДА Е НАСОЧЕН КЪМ ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА БЛОКИРАТ ТАМ КАКВОТО СИ ИСКАТ!!!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ходи да го пише трудова злополука наку на трудов договор при божков.
46
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен протеста може да прерасне в революция.Младите в България се вдъхновиха от афроамериканците които протестираха за ФлойдДемек станаха цветнокожи в развитието си.
45
1
 
2
 
! Отговори
777-777-7777 преди 3 години
До АнонименНе Обръщайте внимание. Оставете друг да се разсправя с нея.
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 82Това че са блокирали някаква улица не е проблем.В Сащ част от протестиращите обираха магазини по време на техите протести. Такова нещо в България няма.
43
5
 
20
 
! Отговори
Вярно е за Радев! преди 3 години
До АнонименЗлобарят Радев не може да търпи никой, освен руските другари.