Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
10
 
12
 
! Отговори
До 435 преди 3 години
Не сме последни в Европа ! Стига манипулации ! И като визирате МРЗ отчитайте данъчна ставка ( Исландия е с 41% ) и покупателна способност !Последни бяхме до 1989 в света ,белият свят !Ние и Албания !Сега сме далеч от последно място в Европа! Преди България да влезе в ЕС последни там бяха Латвия,Литва,Полша! Да сте чули за протести,че са последни ?!
301
5
 
16
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Когато Мароко няма топки мишките скачат и протестират за какво и те не знаят. Крайно време е Баце да вземе пример от Макрон какво се прави с такива които нарушават закона. Нали искат да сме като в Европа!
300
6
 
5
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Ликуй ,народе! Скоро ще почнете да варите домашарката и проблемите ще изчезнат,а? Докато мислите за глътката и стомаха ще живеете като животни...
299
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скачат срещу Москва,ама не го знаят.Искат смяна на работниците-Борисов,Пеевски,Доган,Гешев и т.н.Мислят си,че са избрали Борисов,а дефакто им е сложен там за да го изберат.Както сложиха Пеевски преди за шеф на ДАНС ама не стана номера.Ще им намерят нов Борисов,нов Пеевски,нов Доган.Докато се спазва подписаното след войната,не НАТО,не ЕС а Сталин каквото е подписал,това се случва във всички бивши социалистически страни!Така стоят нещата!!!!!Погледнете Унгария,Полша,Чехия,Сърбия,абе всички соц.
298
9
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ-Краварки преди 3 години
Дано да му нема нищо, ама защо клечи по пътя, а? Аз повече се трогнах за кравите дето умееха, мани ги тия протести, грам млеко не пускат.
297
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
430, ако на последния в Европа му обясняваш, че е в супер състояние, значи имаш вътрешен проблем. Нещо мотора ти грее.
296
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВСИЧКО КОИТО ПРАВЯТ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ- ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ УМИШЛЕНО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ, МОГАТ ДА БЪДАТ БИТИ, ВЛАЧЕНИ НАРАНЕНИ И ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ СЪГЛАСЯВАТ С ТОВА- ПРОЧЕТИ И ТОГАВА ЧУПИ, ТРОШИ- ЗАКОНИТЕ НЕ ВИ ЗАЩИТАВАТ.
295
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 429 чудя сеКупуват зависимите и то първо ги сплашват с информация,която биха разпространили за човека,после с пари,имоти,длъжности в администрацията,кой каквото слабо място има.За всеки намират начин.Никога няма да сложат чист и неопетнен начело за да им вървят схемите.Нали не си от наивните,че ти като гласуваш избираш някого?Който ти сложат него ще избереш и дори ще ти се струва,че си гласувал правилно!Има си хора над Борисов,Доган и Пеевски и ще намерят нов наивник щом подскачат плебеите!
294
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб са платили на ромския си електорат да газят протестиращите, белким се уплашат и да спрат протестите.
293
12
 
10
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Кой не скача е червен ! Да,да... Знам ,че СЕГА ви звучи елементарно.Но ТОГАВА бяхте полудяло! Полудяло по един преподавател по политикономия със съпруга партиен секретар.И сега още не се чувствате съучастници в погубването на България,нали ? А вината е 99%ваша !И сега, когато тези деца на улицата искат да сменят не Жан Виденов,а СИСТЕМАТА,поне сега ,ако не помагате,не им пречете ! Вие доказахте ,че нямате интелекта да промените нещо,за да живеете по-добре .Разрешете на децата и внуците си .
292
16
 
19
 
! Отговори
До 426 преди 3 години
На кои мутри бе ? Кои са мутрите ? Тея,при които България се радва на най-хубавите си години ли? Виж какво,Гърците протестираха,защото кривата им на развитие тръгна надолу.При нас тази крива върви постоянно нагоре.Да,съгласен съм,че темпа трябва да е по-бърз,трябва акцент в социалната политика,има още да се изкоренява корупция.Но да излезеш и да блееш ОСТАВКА при положение,че БВП,покупателна способност,безработица,визия и самочувствие са ти най-високи през прехода е НЕСЕРИОЗНО !
291
5
 
7
 
! Отговори
чудя се преди 3 години
До Анонимен 424По-скоро се страхувам, че който от протеста се появи като лице много бързо ще бъде вкаран в схемите. Само го чакат да се подаде отгоре и ще го купят. Не се управлява лесно народ и държава.
290
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То протеста е срещу системата.Не ни трябва Борисов да бъде сменен от друг Борисов.А същото е за Гешев,дори длъжността главен прокурор за какво изобщо съществува в правото?!Да не е социализъм,че да има главен прокурор?!Съдебната ни система е социалистическа и нищо не е мръднало там.Трябва закон който е бил член на БКП или ДС а и на ДКМС-ниво ръководен състав, да не заема в политиката изобщо на никакво ниво.В политиката трябват нови образовани хора с желание да се трудят за родината,не да крадат!
289
5
 
15
 
! Отговори
Дзъ преди 3 години
Надявам се протестиращите да се затътрят и до урните в деня на изборите.... а сега и да мятат щайги с бира, оставка няма да има.
288
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди все се говореше как гърците наприемер все протестирали и все получавали каквото искат защото били народ с достойнство и се борили, а българите само коментирали по форумите защото са мишки. Е, сега излязоха едни достойни българи да кажат "стига!" на мутрите и какво правят останалите - убеждават ги, че няма смисъл да се протестира, не знаели какво искат и т.н.
287
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябвало да се обърне джипа,трябвало да се пребие шофьора.Ето,отново наблюдаваме първосигналната реакция и импулс на критика,недоволство,упрек,противоположност-дори към съмишлениците си.Отново подсъзнателно се заявява: някои друг да ми свърши работата.Това е,има си модел на маса от обществото,която е вечно недоволна от всичко и всеки.Тази маса е с преувеличена оценка за себе си и без всякакво умение за самокритика.Тя иска нещо,но не може да обясни какво! Тя е просто асиметрична с реалността !
286
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 421 чудя сеТези млади хора не четат вестници,не гледат новини.Гледат но между другото и им се наслагват негативните новини в интернет.Не познават политици като ги видят,освен тези срещу които протестират Борисов,Пеевски и Гешев-толкова.Нямат партия и няма да допуснат партия да ги оглави.Те искат оставки-толкова.Все още се зачеват нещата,а ти искаш да видиш отгледан човек,който не е роден още.
285
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Газете ,шофьри !!!Гътайте слугите на Божков и олигархията !Цяла България благодари на шофьора за хубавата сутрин !!!
284
9
 
17
 
! Отговори
До 418 преди 3 години
Кви младежи бе....ХахахаПоловината от тях изобшо не знаят за какво са там ! Ти не гледаш ли телевизия бе? Искали смяна на системата с по-добра...Хахахаха ..И аз искам смяна на съня си от тази нощ.....с по-добър...Доста конкретни и фактологични искания имат...Хахагаха....
283
6
 
10
 
! Отговори
чудя се преди 3 години
Защо така никой не иска да излезе напред и да даде лице на протеста? Дали защото мафията не се унищожава с протести? Или защото нямат капацитета да оглавят партия, правителство, държава? Защо никой от съществуващите партийни структури не се замесва в този протест? Може би се вписват по някакъв начин в съществуващото положение.