Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежението премина в словесни сблъсъци
Обновена: 28 юли 2020 22:28 | 28 юли 2020 22:25,
564
Шофьор мина през крака на протестиращ в София

Напрежение на протестите в центъра на столицата. Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. "Цар Освободител", има и един ранен, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата


 Шофьори се опитаха да преминат през блокадата, а протестиращи се опитаха да ги спрат. Автомобил е преминал през краката на един от демонстрантите. На мястото пристигна и екип на "Спешна помощ".

 По думите на шофьора движението не е било спряно от полицията. Той обвини протестиращите, че са се нахвърлили върху автомобила му и са започнали да го чупят.

"Това не е мирен протест. Това, което направиха не е нормално. И аз протестирам и знам за какво става на въпрос", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


564
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RНапълно правилно - спомнете си завършения циниk агент Николай, който блокира Лустрацията навремето...и колко хора излъга с "антикомунизма" си!
281
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Довечера в колко е протеста ?За един с прегазен крак и за един студент в Хага питам .
280
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 414Я марш в гълъбарника бе!Ти ли ше учиш младите как да протестират?!А?!!!За к'ъв се мислиш ти?!Ще чакат те пълномощно от теб ли?!Бееегай легай,че миришеш на земя!!!Естествено,че е трябвало да му обърнат джипа на тоя наглец и да го пребият!!!!
279
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 408Не разбирам защо един български лекар или учител трябва да работи цял живот за да спечели една четвърт от наличното в чекмеджето на нощното шкафче на Сикаджията?!?
278
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма аранжирани снимки има прокуратура която спи или по-скоро се прави на заспала. Това ако беше нормална Европейска държава ББ вече щеше да е подал оставка и да е подсъдим
277
7
 
14
 
! Отговори
До 408 преди 3 години
Нагли сте вие бе,профани ! От къде на къде ще ми блокирате пътища и саботирате метрото !Кои сте вие ? Кое ви дава право да си мислите,че сте НАРОДЪТ ? Какъв народ са шепа манипулатори,сеирджии,сърдити тийнейджъри,които не знаят колко е данъчната ставка в България,например.Кой ви каза,че сте упълномощени от обществото да го представлявате? Знаете ли какво е протест ?! Чукнете в нета,невръстеняци задоволени ,но мързеливи и вижте какво значи " НАРОДЪТ " през 1989г и 1997г.Виде ли те бедност !
276
2
 
9
 
! Отговори
R преди 3 години
Грешна насока на протестите ,.моето поколение не успя но Вие младите моля Ви концентрирайте се да премахнете хората на Държавна Сигурност , въведете закон за лустрация , още не сме се освободили от този октопод. който и да сложите ще бъде удушен от тези хора
275
10
 
3
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Трябвало е да ги линчуват на място герберасткото мутре с жипката.За урок на другите.
274
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не го обърнаха на таван и да линчуват шофьора?!
273
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна чаках този момент ! Знаех,че ще дойде ! Сега се моля полицията да спре да охранява тази сбиршина и да превърнем блокираните пътища в боулинг ! Ще ги гътам като кегли !
272
3
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Беден IT 3000 лв кешОттегляш се във *** си пенсионерска стаичка, дъртак вмирисан и скапан :)))
271
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е защо не го обърнаха по таван тоя наглец?!Утре пак ще мине през крак на друг!
270
11
 
10
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Между другото днес на протеста имаше ХИЛЯДИ млади. Не се отказвайте - протеста работи.А за дамите и господата, които не са разбрали ще кажа, че се оттеглям в покоите си, ПОВТАРЯМ! Оттеглям се в покоите си!
269
2
 
4
 
! Отговори
Тъжно е, знам преди 3 години
До Анонимен"Искаш да кажеш, че голям нос, квадратни ***"И сам доста добре се усещаш кой ще управлява. Защо създаваш нерви на хората и ги караш да дават обяснения на тролските питанки?Трай си там и си приеми съдбата.
268
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаш да кажеш, че голям нос, квадратни *** (известен още под името Христо Иванов) ще ни пази по-добре от комунистите и Русия ?СДС люспите сте обречени на гробището на историята, един Слави има по-добър шанс за успех от бившите СДС обелки.Бойко е за смяна, безспорно, но бъдете реалисти - да се сбуташ с полицията за пред камерите и да претендираш за абсолютно мнозинство ... пак летите в космоса, затова комунистите винаги ще ви бият, затова десния избирател който държи мнозинство ви няма дове
267
6
 
7
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Злите езици шушукат, че шАфьорът-убиец е пратен от друг шАфьор-убиец с цел убийство на протестиращи.Защо иначе този, първия шАфьор-убиец ще минава ДИРЕКТНО ПРЕЗ протеста, а не през улица "6-ти Септември" от там по "Славянска", която излиза къде? Ами да! Познахте! Излиза точно на мястото и в посоката, където шАфьорът направил опит за убийство е "искал" да завие, а именно бул. Васил Левски,Дами и Господа!Оттеглям се в покоите си! Лека нощ желая!
266
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е да човек да иска промяна.Сигурно и 70% от немците искат такава.Въпросът е да се прояви реализъм и да се преценят алтернативите и опциите.Кой ще ви донесе промяната като свалите Борисов? Трите лица на протеста? Слави ? Радев ? Нинова ? Кой ?Има една поговорка :' Изпусна питомното сега ще гони дивото" .Тя не е казана случайно !
265
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако България е стигнала до там, че един измамник, като Борисов, да я пази от комунистите и от Русия, то драги ми, да викаме поповете да я опеят и да отива в небитието. Това е моят кратък отговор на тези които години наред грешат, а нямат срам и дават акъл днес, на тези които се опитват да правят нещо.Петър Бояджиев
264
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Справедливост за шофьора !!!!
263
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 396Ще ти се.