Днес е най-многолюдният протест в София

Демонстрацията започна от обяд
Обновена: 29 юли 2020 23:01 | 29 юли 2020 22:15, Петя Славова
556

 

Най-многолюдният протест в столицата. В 21-я ден на антиправителствените протести недоволството започна още в 10 часа сутринта. Напрежението се усещаше от вторник вечерта, предаде Bulgaria ON AIR.

Исканията на протестиращите остават същите - нови избори, Велико Народно събрание и оставка на правителството.

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg



Днес протестът е национален. Той започна още на обяд, когато бяха блокирани ключови кръстовища. Това доведе до транспортен хаос в София, голяма част от градския транспорт в столицата се движеше с променен график.

"Морето" от хора достигна до бул. "Мария Луиза". Бул. "Цар освободител" е блокиран.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
10
 
17
 
! Отговори
свободия преди 3 години
Добре де, някой може ли да ми посочи една държава по света, където на 50 човека разделени на 5 кръстовища, им се позволява да блокират нормалния живот на 2 милиона души.
313
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко това е купено с кредити, да не си помислите нещо лошо? Е, друг въпрос е кой ще ви даде кредит от половин милион евро ако сте на държавна заплата с мъжа си.
312
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От юли 2019 г. Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лв. С разчупена архитектура, изглежда много шукаритетна, както се вижда от Google Maps. Тия дни ще вдигнем и дрон, за да я огледаме по-добре.Освен вилата младото семейство има апартамент от 198 кв. в София за 352 000 лв.
311
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде,кой е тайният ви човек,дето ще дойде да ви оправи след Баце?Що го криете? Щото е Фигурант, на който ще му редят правителството и който го е шубе да се яви на редовни избори и иска през задния вход като пълен страхливец и ***, умираща от злоба та си и неосъществените си амбиции,за които не се свени да погуби здравето на нацията.Ами верно,задръж си го за себе си,не го щем!
310
6
 
12
 
! Отговори
Радеф курво преди 3 години
Евразийска Вурви си с мир!Иначе те чака Сибир Да живее България!
309
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Човек може да се развива във времето", това беше коментарът на Деница Сачева по повод тези нейни оценки за ГЕРБ, поискани от депутатите в парламента по време на дебатите за нейната кандидатура за министър.
308
7
 
12
 
! Отговори
Ебал съм черепчетата преди 3 години
ОтзадеДреме ми за протестите имИмам право на свободно придвижванеХа са ме спрели Ха вадя щангата от багажника и ги почвам
307
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Терзийски.Кипърският предприемач Харис Кунтурис, станал известен с това, че източва банки, забърка в схемите си и шефа на Главна дирекция Национална полиция /ГДНП/ Христо Терзийски.Христо Терзийски е придобил част от изключително апетитен имот в Драгалевци именно от фирма на кипъреца Харис Кунтурис на скандално ниска цена.С нотариален акт от 28.02.2019 година, висшият полицай Христо Терзийски получил 29,89 идеални части от имот с обща площ от 1673 кв. м. в най-апетитната зона на Драгалевци или 503 квадрата за сумата от 45 евро на квадратен метър.
306
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за ведомствените апартаменти на ***, с които е ощетил някой честне военнослужещ в нужда няма ли да ни осветлиш?Нещо за хотела на Нинова да кажеш?
305
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият министър. Лъчезар Борисов е председателят на надзорния съвет на Българската банка за развитие (ББР), който одобри кредит от 75 мл. лв. на дружество, свързано с колекторската фирма "С. Г. груп"
304
8
 
16
 
! Отговори
да се знае преди 3 години
Ако и утре 10 човека блокират кръстовищата на милиони столичани, ще има ексцесии и пребити протестъри!
303
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви питам може или не Борисов, не измествай въпроса, ***. Не казваш кой да дойде и да ви оправи? Чакам
302
7
 
14
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
*** и ***, СПРЕТЕ да ми пречите да се движа в София! Имам бизнес, плащам данъци и имам право, по КОНСТИТУЦИЯ, да се придвижвам СВОБОДНО.Протестът ви не е излъчил нищо смислено за цял месец, само тъпотии и пиене на бира по площадите!
301
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фирмата Артекс е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов, показва справка в Имотния регистър. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.. Цецка Цачева е придобила 198 кв. м. за 670 евро на кв.м., заедно със сестра си. Фирма на Вежди Рашидов е платила малко повече 856 евро на кв.м. за 116 кв.м. в същата сграда и е придобила още един апартамент в нова сграда на ул. Тинтява.
300
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, дали РР се е обадил на Черепа, да го поздрави за ЧРД.
299
2
 
12
 
! Отговори
шУмно-красТавите преди 3 години
С финансовата помощ НС ЧетепаБетонираха 4 ти мандат на ББ / ГЕРБ Полезни идиоттинили ДА?!
298
6
 
7
 
! Отговори
до 370 преди 3 години
Каквото и да е Решението, това не е определящо хората да искат оставката на Тиквите! Опорките - ***, Божков, комунистите си ги постави под възглавницата, да не се разпилеят!
297
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 367Напротив,вие червените *** повтаряте едни и същи плоски глупости като латерни,с което всички веднага ви разпознават.
296
8
 
16
 
! Отговори
селяци преди 3 години
Най-многолюдния протест ... от 10 човека блокирали Орлов мост. Смешни сте ве, божковчета!
295
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде скрий си членовете най-накрая!На кой му пука кой какъв е бил преди,щом сега споделят ценностите на десните в Европа и са припознати от тях и вървим макар и бавно в правилната посока и най-накрая заемаме исторически и културно обусловености си място в европейската цивилизация,което 500 години турци и 45 г. азиатска сатрапия с 20г марионетки искаха,но не успяха да ни отнемат.