Днес е най-многолюдният протест в София

Демонстрацията започна от обяд
Обновена: 29 юли 2020 23:01 | 29 юли 2020 22:15, Петя Славова
556

 

Най-многолюдният протест в столицата. В 21-я ден на антиправителствените протести недоволството започна още в 10 часа сутринта. Напрежението се усещаше от вторник вечерта, предаде Bulgaria ON AIR.

Исканията на протестиращите остават същите - нови избори, Велико Народно събрание и оставка на правителството.

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg



Днес протестът е национален. Той започна още на обяд, когато бяха блокирани ключови кръстовища. Това доведе до транспортен хаос в София, голяма част от градския транспорт в столицата се движеше с променен график.

"Морето" от хора достигна до бул. "Мария Луиза". Бул. "Цар освободител" е блокиран.

Засилено е полицейското присъствие в Триъгълника на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


556
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът срещу Орешарски беше голям само първия ден - около 8 хил на Орлов мост.След това 1 година се събираха при Кристал 7 човека и 1 куче и с един тъпан, ескортирани от 3-*** полицаи минаваха по Раковска до Славейков.И така около година.Знам ги защото живея там.Бяха доста с елни и искрени веселяха хората.Сега е съвсем други - всеки ден излизат между 40 и 60 Хил души.И така вече трета седмица.Днес пък по данни на полицията са били около 120 Хил.
333
12
 
10
 
! Отговори
Васил Костов : преди 3 години
И още по-сериозни неща. Има още живи свидетели. Бойко Борисов лично даваше указания на Венци Стефанов, Маджо, Бай Миле как да издирват сина на Венци Стефанов. Доста хора пострадаха тогава. Мога да ви кажа колко точно пари са дадени за откупа и откъде са взети.
332
10
 
5
 
! Отговори
Васил Костов : преди 3 години
В Турция останах няколко дни, за да проверят качеството на това, което им закарах. Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата както на отиване, така и на връщане (освен документите на граничния пункт). Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили как ще стане работата канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът
331
11
 
6
 
! Отговори
Васил Костов : преди 3 години
Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България.
330
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка! Как сме се наточили БСП, ДПС и Черепа.
329
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маджо поръчваше на Борисов да сплашва хора По повод думите на премиера за депутати, които се занимавали с нарко-трафик
328
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пашата и Маджо са аверите на Борисов, които съблюдават бизнес интересите му и връзките с големи международни фактори. Може да се каже,че СИК овладява остатъците от държавата.
327
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов завладява черноморието чрез Пашата и Маджо.Премиерът Бойко Борисов си има двама авери, чрез които завладява бизнеса по черноморието.Не е тайна, че Пашата се смята за от мълвата за съдружник на Борисов.Аверите от СИК на Борисов Маджо и Пашата влязоха остро на българското черноморие, овладявайки пристанища и терминали.Маджо направи завод и овладя паркинг, апетитен за много други силови играчи на пазара.Борисов върши работа за овладяването на целия бизнес в страната и подсигурява успеха му на следващите парламентарни избори
326
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
напишете нещо за Кана РАЧЕВА
325
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доскоро никому неизвестната колекторска фирма без приходи Свети Георги Груп, която взриви България с кредита от 75 милиона лева, който получи незнайно как държавната Българска банка за развитие (ББР) начело със Стоян Мавродиев, започна да замита следите си. Преди дни спряганата като мутренска фирма си смени името, а обещанията на премиера, че колекторите няма да получат колосалния кредит, се оказа поредната лъжа на Бойко Борисов.
324
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво сега? Радев, Нинова и Майчето?Абе вие луди ли сте?БОРИСОВ ДРЪЖ СЕ!Само те липстваха да ни се качат на главите.
323
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъчезар Борисов: Не съм отговорен за отпускането на кредита от 75 милиона лева от ББР
322
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакам,чакам името на поредния Спасител,що млъкнахте?Ама да не забравите,че в демокрацията,за която ревете, той трябва да се яви на избори и да бъде избран, а не да се промъква изотзадзе,подбутван от менторите си Решетников,Божков и Нинова с подгласници Маяма, Копейкин, Дългия и Христо Бойкикев
321
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъчезар Борисов: Не съм отговорен за отпускането на кредита от 75 милиона лева от ББР.Кредита е отпуснат като шеф на борда. Това е новият, стар мин на икономиката. Лъжите са в сила.
320
2
 
13
 
! Отговори
От джипа преди 3 години
Качих Деса. Тя не ще да слиза....Гони ме дрон ....На дрона има сърп,а вътре чук...Деса иска да избягаме...
319
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново едновремешните опорки-тая вила,тоя апартамент,тая мандра,тоя цех и глупавия народ ахка и охка,когато червените толкова пъти фалираха държавата,изнесоха парите и и окрадоха пенсиите ви и си изучиха децата и внуците до девето коляно с тия пари.
318
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Студения резерв.голямата кражба, която всички ние плащаме.60 млн лева. Без грам да е работила тази централа. 60 млн лева. За Доган, трохите за Борисов. От нашите джобове. И в нашите сметки.
317
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвай си,че на някой в Брюксел му пука,че Баце си сменил преводачката. То ако това имаше значение в международната политика. Такива дребнотемия може и да ви вълнуват,избирайте си псевдоинтелектуалците псевдодесни,дето и те в интимна обстановка сигурно псуват не по малко,пък после се чудете що не ви "оправят" качествено.
316
5
 
17
 
! Отговори
Hellooo преди 3 години
Само едно не ми е ясно тези хора не работят ли?????????????????
315
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 382Щом фирмата не е държавна, тя може да продава на каквато си иска цена бе Ланкоуло !А ако иска може и да дари на всики на когото си иска и каквото си иска бе Ланкоуло !