Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!

Халед Мохи: Това ли е начинът за протест, да разбивате коли?
281
Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!
Снимка: Facebook

Шофьорът на автомобила, участвал в инцидент с протестиращ снощи, разказва от първо лице за случая.

В емоционален пост в социалната мрежа Халед Мохи пише, че не е видял или усетил да е минал през крака на човек.

Още по темата
"С момчето, предявило претенция, че съм му минал по стъпалото, стиснахме ръце пред всички без претенции от двете страни, но аз продължавах да бъда блокиран от протестиращите", обяснява той за часовете, прекарани на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и бул. „Васил Левски”.

Пътят е бил отворен, както обясниха по-рано и от СДВР, когато автомобилът му е бил спрян и нападнат от група протестиращи, които изскочили на пътното платно.

"Тълпа от хора беше запушила пътя към Орлов мост, исках да избегна контакт с протестиращите, единственият свободен път беше надясно по бул. "Васил Левски", накъдето тръгнах да завивам, но пред автомобила скочиха хора, аз спрях, около мен се събраха група протестиращи, които започнаха да удрят по колата, да ме обиждат и отправят заплахи. При така възникналата ситуация, реших да се изтегля с колата назад, за да се спася. В този момент се чу вик, момче от тълпата предяви претенция, че докато съм извършвал маневрата, съм минал с колата през крака му", разказва водачът, според когото на един от клиповете се вижда, че си е дръпнал крака, когато колата тръгва на заден ход.

По думите му е жив и здрав благодарение на бързата реакция на органите на реда, а пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

"Бях задържан и обграден от протестиращите против моята воля близо 4 ч., без да съм виновен или нарушил закона. През цялото време получавах заплахи за саморазправа и убийство. Аз винаги съм бил и ще бъда на страната на справедливостта, за която се борят уж протестиращите. Но нека да попитам това ли е начинът за протест?! Да разбивате колите на хората?! Нали са мирни протести?! След като искате справедливост, защо се лъже, че съм прегазил човек, а реално не съм, доказано от органите на реда и камерите?! Промяната няма да дойде, докато не разберем, че само всеки със своя личен пример може да я доведе", заявява Халед Мохи.

Той е подал жалба за заплахите и щетите по колата. Мъжът признава и че се притеснява за живота си след прочетеното в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Сгрешена идея на младото поколение що е това демокрация?Всичко се *** и придоби оттенъци на марихуана!
65
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилния подход е протестиращите да вземат камъни и пръти и след като свършат с мутрягите и нощните шкафчета да поизтърбушат медиите, да се извадят адресите на синчетата на калинките дрискащи тук.
64
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да игони протестиращите ! Те тероризират работещите !
63
4
 
12
 
! Отговори
Димов преди 3 години
Тези лупени бяха платени. Чиста провокация на невинно момче. Лошо е, че попаднаха на нормален, работещ човек с много приятели. Сега ще има арести на провокаторите.
62
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестиращи са пълна скръб. Току що по телевизията дадоха как 10 човека са спрели движението на орлов мост и си правят селфита.
61
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Абе протестиращите, нали се борите за демокрация,срещу мафията и т.н"Протестиращите са навън, излез и им го кажи, не давай акъл на стената тук.
60
2
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
ЧРД на лицето Васко Черепа спонсориращ протестите:):):)Неговата "приближена"Лилана довечера ше го поздрави от ареста с парчето"Кацнал бръмбар на трънка":):):):)
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ПИК има видео за случая заснет от видеорегистратор на кола движеща се след джипа. Вижте го и преценете сами.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе протестиращите, нали се борите за демокрация,срещу мафията и т.н..От коментарите тук разбирам само , че сте прости,комплексирани,расисти,ксенофоби,задрастеняци.Да рушите можете, да изградите нещо не.И нали давате все за пример как било в нормалните , демократични страни.Там обаче вандалщината не остава ненаказана.
57
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес видяха че няма да подаде оставка Бойко, все пак тази уж зачислена към Тихина клошарска медия, не е мерило :)) Ако ги видите на живо ще си умрете от смях, изключвам Росен Петров, уважавам го! :))
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите да не пречат на нормалните хора!
55
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То бащата на муджахидина кой знае колко опиумен мак е продал за да му купи джип. То друго там няма.
54
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Аз лично познавам някои ***, чиито безработни чада сега са по протестите."Давай, кажи им имената щом ги "познаваш".
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това насилие срещу преминаващите прилича на ,,вкарването,, на народа ни в ТКЗС от родителите на утрeпкитe на божкОв.Бokлуцитe са родили бokлуk
52
0
 
16
 
! Отговори
Правилния подход преди 3 години
е да се отнасяме към протестиращите като прокажени, или болни от тежка заразна болест. Ако ги избягваме отдалеч и не им се връзваме на приказките ще съществуват в собствения си балон. Целта на протеста е само да отвлича вниманието и да нагнетява напрежение. Затова няма никакво значение какви лозунги издига. По скоро с поведението което демонстрират би трябвало да пише "искаме мутри", "искаме Божков","искаме лотария", "искаме беззаконие и безредие", "искаме компромати и мръсотии за всеки"
51
4
 
10
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Човекът е програмист и с ежемесечните си вноски към държавния бюджет, работещ в сектор, в който заплатите са високи и не се крият данъци и осигуровки, издържа ей такива протестиращи безработни гащници. Аз лично познавам някои ***, чиито безработни чада сега са по протестите. Мамите са собственички на квартални магазинчета за турски 'маркови' дрешки и няколко фалирващи 'сугестопедичени' детски занимални и йога студия
50
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу протестиращите!
49
19
 
4
 
! Отговори
бойко българоубиец преди 3 години
Бойко пусна араби убийци за блъскат и премазват българите, но го хванаха. На съд да отива мръсен убиец
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега движението е сравнително слабо, но, ако го направят октомври ще ядат кьотек.
47
5
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
На клипа се вижда,че джипа дава назад и въобще не минава през краката на този симулант:):):):)Като Манол Глишев къде сам пада пред полицаите,удря си две крушета и започва да реве Майкоооооо убиха меееееее:):):)А вече е 18.00 и плажа на Атлиман Китен е FULL MAX:):):):)На камерите така се вижда:):):):):)