Какви са промените в движението на столичния транспорт?

Ключови кръстовища и булеварди остават блокирани
Обновена: 31 юли 2020 11:01 | 31 юли 2020 11:00, Ния Христова
7
Какви са промените в движението на столичния транспорт?
Снимка: БГНЕС
Поради затваряне на кръстовището на "Орлов мост" от протестиращи граждани е затруднено движението по бул. "Драган Цанков", "Алея Яворов", бул. "Ситняково", "Шипченски проход", "Ген. Данаил Николаев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщават от Столичната община.
 
Към момента поради протести в центъра са затворени за движение: бул. "Цариградско шосе" от "Алея Яворов" до "Орлов мост", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Ген. Гурко" до ул. "Шипка", бул. "Цар Освободител" от бул. "Кн. Дондуков" до ул. "Г. С. Раковски".
Още по темата
 
Автобусни линии №№ 9, 72, 75, 76, 84, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии №№ 4, 5, 8 и 11 са отклонени, както следва:
 
-  Автобусите от линии №№ 9 и 75 обръщат на Военна академия „Г. С. Раковски“.
 
- Автобусите от линии №№ 84, 184, 280, посока „Орлов мост“, обръщат преди „Орлов мост“ и обратно по маршрута си.
 
- Автобусите от линии №№ 72,76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Др. Цанков“, бул. „Алея Яворов“ и по маршрута двупосочно.
 
- Автобусите от линия № 94 върти на ул. „Ген. Гурко“ и обратно по маршрута.
 
- Автобусите от линия № 213 в посока „Младост“ са отклонени по бул. „Мадрид“, бул. “Ситняково“ и по бул. “Цариградско шосе“ по маршрута си.
 
- Тролейбусите от линии №№ 4, 5, 8 и 11, посока Софийски университет „Св. Климент Охридски“, обръщат преди „Орлов мост“ и се движат по маршрута си.
 
- Тролейбусите от линии № 5 посока „Младост“ са отклонени до „Сточна гара“ и се движат обратно по маршрута си до надлез „Надежда“.
 
От Столичната община препоръчват за транзитния трафик да се използва Северната скоростна тангента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Какво става с новата линия на метрото? М3 ще тръгне ли този месец най сетне и ще се раздели ли М1 на линии М1 и М4, както е в схемите.
5
2
 
6
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
към столична община. Нека приемем, че общината извършва традиционните летни ремонти в столицата. Тъй като протестиращите са завзели само кръстовищата, няма ли да е удачно да направите ремонти където е нужно, докато траят протестите. После няма да се налага да затваряте отново. Така може гражданите да проявят разбиране към толерантността ви . Поне ще се свърши някаква работа.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, как, много """"""измъчени"""""" тия граждани (на село раждани). Цяло МЕТРО имат, подземно, хладно... те селяците дай им да се редят като сардини в консерва по фурните на открито т.е. спирките на скрито.
3
1
 
9
 
! Отговори
На друго място... преди 3 години
Защо измъчват обиковените граждани?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕШЕВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПРЕДИШНИЯ ДИРЕКТОР НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ОТ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЛИ СА МУ 6 ТЕ АПАРТАМЕНТА И 3 МАГАЗИНА ,МУТРАТА ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ВИКА МУТРИ ДА БИЯТ ДЕЦА.ГЕШЕВ ТИ СИ НА ХОД.
1
2
 
9
 
! Отговори
Главният преди 3 години
инициатор на протестите по време на пандемия и нарастващите случаи на заразяване (цяла Европа ще ни отсвири) e бъдещ затворник! Разминаване няма да има, дори и да е след време!