От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!

Полицията изяснява инцидента между жена и протестиращи
Обновена: 31 юли 2020 11:37 | 31 юли 2020 11:08, Веселина Йорданова
557
От СДВР: Напрежението на "Орлов мост" расте заради градския транспорт!
Снимка: БГНЕС

СДВР изяснява конфликта между жена и протестиращи на "Орлов мост". От полицията подчертаха, че ще преценят кой е извършил нарушение или престъпление, защото всеки носи отговорност за поведението си.

Тони Тодоров, зам.-началник на отдел "Охранителна полиция", обясни пред журналисти, че жената е отишла да изрази мнението си пред тях. От изнесеното на брифинга стана ясно, че тя е била засегната от липсата на градски транспорт.

Още по темата

Един от протестиращите изхвърля срещу нея съдържанието на чашата, която държи, а тя му посяга с бастун, каза Тодоров.

Ще повишим нивото на тона, с който коментираме. Жената се е явила да изрази своето мнение и всички видяхме реакцията на протестиращите, подчерта той.

В момента и двете спорещи страни се намират в Първо районно управление. Няма да толерираме нито една от двете страни, ще преценим, който е извършил нарушение или престъпление, каза той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тодоров посочи още, че случващото се е недопустимо.

Снощи за пореден ден на кръстовището на "Арсеналски" и "Черни връх" имаше жена в нетрезво състояние, която провокираше полицейските сружители там, като ги караше да проверяват шофьорите за алкохол, даде пример той.

Повишаваме тона на изнасяне на информация и на коментари, каза Тодоров.

Той заяви, че не може да се говори за физическо насилие при задържането на мъжа, и арестът е по начина, по който се извършва. Задържаният е Петър Кърджилов, който се изявяваше като PR на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева.

От СДВР подчертаха, че има инвалиди и възрастни, които са много засегнати от промяната в движението на градския транспорт заради блокадите. В тази връзка има множество сигнали и оплаквания, подадени в Столичната община.

Имало е опит за диалог с протестиращите, за да се пусне движението по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", но засега без резултат, разговори ще има и днес. По-продуктивен бил този с блокиралите бул. "Дондуков".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


557
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
2
 
4
 
! Отговори
да бе да преди 4 години
До Боже! Ти да не си предрешената бабичка от сутринта? Защото със сигурност за нищо не си гласувал, особено за изброеното! Иначе нямаше драматично да пишеш подобни бълвочи!
309
10
 
14
 
! Отговори
срам за робското мис преди 4 години
Полицаите като блокираха Орлов мост двни наред за да пушат и да искат по-високи заплати, бабички провокаторки и целия прованс, който мрънка че му е трудно да се прибира по спалните в покрайнините и се мисли за богоизбран с мизерните си заплати на чужди слуги, как се справяше? Що не надуваха клаксони, не призоваваха към газене като пишещите тук Т.лупи? Ако искате да живеете в Свинеландия, поне не пречете на нормалните европейци да се борят като събратята си по света!
308
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила. После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиро
307
6
 
19
 
! Отговори
софиянци преди 4 години
я се вземете в ръце и изметете *** от кръстовищата,ако РР беше на власт,до сега щяха да дойдат ТАНКОВЕТЕ,мръсни кремалски ***
306
1
 
17
 
! Отговори
Боже! преди 4 години
А сме събирали подписки за Зелените да влезнат в парламента! Подписки за Да България, да бъдат регистрирани за участие в избори! Боже! За какви хора! Продажни предатели! Иде ми да си отрежа ръцете, че сме гласували за тях!
305
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТия от Ямбол много *** парчета били!
304
1
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Бийте го този. Срам. Баба ще напада.
303
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вашето протестче е влюбено в концепцията за случайността. Шанс, късмет, вероятност. Така сте се вкопчили в нея, че робувате на хазарта и копаете граденото в служба на тази идея. Предавате я на неродените си деца и ги обременявате с тежка наследственост. Вярата в случайността ви направи алчни, самонадеяни и арогантни.Навлизате в непознатото отново от алчността си ! Но знайте-заобиколният познат път е по-пряк от директния ,но непознат !
302
4
 
29
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 4 години
ДА СИ ОБЕРАТ *** ОТ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА!
301
5
 
31
 
! Отговори
жалки сте преди 4 години
Тея смешковци не разбраха ли че дразнят всички работещи и нормални хора в столицата. Заради 15 човека страдат 2 милиона. Ае вдигайте си чукалата и ходете да си пиете бира по пейките в парковете, безделници.
300
0
 
8
 
! Отговори
Хало ямболията преди 4 години
То в София има само два моста.баш като в Ямбол
299
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм от Ямбол и твърдо подкрепям протеста и блокадата на Орлов мост!! Дори смятам, че протестиращите трябва да блокират и втория мост в София..Лъвов мост.Тогава София ще е тотално блокирана и Софиянци ще клекнат пред исканията на протеста!!
298
0
 
22
 
! Отговори
Речено сторено преди 4 години
Натисни клаксоноплюи протестиращ!
297
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека да протестираме срещу протестърите, но не да ги храним с митинги, защото това искат, а с клаксони, когато сме около тях. Срам за метежниците, които искат да управляват.
296
0
 
8
 
! Отговори
До 336 преди 4 години
Споко бе,виж,че е ирония и подигравка !Хаха
295
2
 
14
 
! Отговори
Ако кьоравия преди 4 години
То 200 000 души не са останали в цяла София през този отпускарски период и тая жега,а и в петък всички кореняк шопиянци отиват по родните си села.
294
0
 
20
 
! Отговори
До 335 преди 4 години
Да,направете нещо.Не съм от София и се дразня,че съм безсилен ,а не мога да ги търпя тея кр?тени....Скъсаха ми нервите !
293
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако се направят фейсбук групи и се разчуе, че клаксоните означават срам за протестърите, няма да си мислят, че ги аплодират
292
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе то ще си проличи,ако Домусчиев не е наредил да се лъже ,ще ги изчисти тия,които са се продали и яко лъжат и изкривяват информацията,особено във сутрешния блок
291
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако всички засегнати от метежниците използват клаксони срещу тях, ще се види колко ги толерират и подкрепят.