Жена от Пазарджик отрече да е участничката в конфликта на Орлов мост

Пепи Генова обеща да съди медии за "фалшива информация"
1 авг 2020 19:50, Петя Славова
52
Жена от Пазарджик отрече да е участничката в конфликта на Орлов мост
Снимка: БГНЕС

Пепи Генова от Пазарджик, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението, че тя е жената, провокирала скандала на Орлов мост, при който беше задържан един от протестиращите в палатковия лагер, заяви, че ще съди сайтовете, тиражирали тази "фалшива информация".

Още по темата

Жената обеща да потърси и съдебна отговорност от политическите лица, които са споделили снимката ѝ в социалните мрежи с гневни коментари към нея.

В социалните мрежи вчера бе подета кампания, че жената, заснета вчера да спори с протестиращи в столицата, не е от село Поибрене, както съобщиха някои медии, а всъщност е Пепи Генова от Пазарджик.

Пред БНР Генова съобщи, че подготвя сигнал и до Специализираната прокуратура:

"Вие знаете ли, че ме заплашват? Те ми стопиха живота само за една вечер. Те просто знаят ли тия хора, че такива фалшиви новини, човек може да умре от притеснение?! Не мога да си обясня, защо точно мен ме набедиха - нямам абсолютно никаква прилика с тая жена", обяснява жителката от Пазарджик.

Скандалът възникна в последния ден на миналия месец на Орлов мост, където протестиращи са опънали палатки и са спрели движението на ключовото кръстовище. Възрастна жена се приближи към тях и размахвайки бастун поиска лагерът да се премахне. Тогава Петър Кърджилов грубо се намеси и бе арестуван от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плисването на чаша с вода не представлява никаква опасност за намокрения, нямаше нужда бабата да тръгва в атака с бастуна.
21
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е имало нито груба намеса, още по-малко нападение. Напротив, госпожата (която въобще не е баба). Нападна с тояга г-н Кърджилов.
20
27
 
12
 
! Отговори
Нейчо Борисов преди 3 години
Бабаба провокатор с бастуна Пепи Генова ли е или друга баба. Полицията е арестува и да изясни нещата. Така създава излишно напрежение. Това беше лоша скроена провокация от властта. Голямата част от протестиращите превъзхождат умствено и интелектуално властващите на всяко ниво. Не едекватните пресконференции на полицията само създават недоверие към властта.
19
3
 
10
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Днес, знам, че сте леко бавни, но все пак от случката има видео. А'е измисляйте си неща само за зодиите, там поне не си личи.
18
6
 
28
 
! Отговори
До Анонимен 17 преди 3 години
Кърджилов е едно от недоносчетата на БАН - връзкарче с научна степен, за което бе конституирана длъжност PR в малко институтче. В такива институтчета някой от служителите поема функциите на PR редом с останалите си задачи. Но за Кърджилов беше създадена такава длъжност, за да взима пари за нищо-не-правене.За "благодарност" той неколкократно злепостави този институт и това стигна до медиите.После стана PR на Иванчева и се изложи и там.Правил е и други скандали само за да му обърнат внимание.
17
0
 
8
 
! Отговори
Жената сега преди 3 години
Добре ще поосъди :). Ще има стотици хиляди обезщетение:).
16
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психопатът Кърджилов е Пи Ар на Иванчева ! Също така, не по-малко гнусен, лъжлив, крадлив и истеричен лузър...
15
5
 
15
 
! Отговори
някой преди 3 години
До ЗороНедей де, този го готвят за министър в служебното правителство! Готвят ги, готвят ги, докато ги сготвят хубаво!
14
12
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Коя е тя?Просто и ясно.Да не е някоя чистачка от МС
13
14
 
18
 
! Отговори
Образована преди 3 години
МИСЛЯ И ВИЖДАМ ХОРА,които протестират иискат промени от управляващите,но те затъват.Не работят,не наблюдават децата си,които същоцял ден са по-улиците/ ТАКЪВ е модела на родителите-без работа и без учене/.От такивахора,които в къщи не се прибират да се преоблекат,изкъпят,жените да стотвят и да поговорят с децата си за ежедневието,за проблемите им-тези деца после налитат и надрога,за да се успокояват,защото не е имало койда ги успокои,когато е трябвало.ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА ХОРА !
12
13
 
32
 
! Отговори
Ха ха преди 3 години
До баба мараЩом баби с бастуни ги смятате за провокатори....много сте зле! Явно добре ви зареждат с тревица, а може и нещо по силничко да ви носят. Гледам имате еднакви и хубави палатки, биричка, храна, е така може да изкарате до изборите.
11
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабата добре се справи,платете и отгоре заслужи си кинтите.
10
4
 
25
 
! Отговори
някой преди 3 години
До ПижоС тази масовост станахте за т-ашак на останалите българи! Но вярно, че днес се разходихте до Бузлуджа и пътьом се опитахте да блокирате магистралата!
9
2
 
6
 
! Отговори
Клюкикян ще плаща преди 3 години
Сега на него му плащат, но колко може да изяде човек в своя живот;)
8
7
 
33
 
! Отговори
Некъв Пижо преди 3 години
Тоя па му се привиждат 4 млн. българи! Заради теб стана скандал с жене ми бе. Викам и върни да видя Орлов, били 4 млн. Връща тя - гледам между 12 и 18 души, така няколко пъти и оная накрая ми вика - пак си пиян, к'ви 4 млн., не виждаш ли, че са една маршрутка хора.
7
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 3 години
До ДайтеИмБлизалкаЛюбимата ми реклама завършва с думите: Използвайте презерватив!
6
23
 
11
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
До ДайтеИмБлизалкаРазлика е като между "едно дете " и 3,7 милиона българи! 59% от гласоподавателите подкрепят протестите и искат оставка!58% не вярват, че арогантната, цинична и оядена мафия ще я подаде.62% искат съд!Ето това е разликата между "детето в супермаркета" и почти 4 млн. българи!
5
32
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
бабата с бастуна беше класически провокатор не трябваше да и се връзват
4
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ са впрегнали всичките си платени ***. Също както ги впрегнаха във Враца за техния вожд. Да се смееш ли, са плачеш ли. Ама щом правят такива глупости значи протестите работят.
3
17
 
38
 
! Отговори
ДайтеИмБлизалка преди 3 години
Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, искам всички да ядете сладолед,иначе няма да стана!"Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях,с удоволствие!На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от него човек няма да стане,особено ако изнудването му пак мине!