Нападната жена на "Орлов мост" не е член на ГЕРБ, не била партиен провокатор

Блокирането на ключовите кръстовища целяло да се стигне до агресия
Обновена: 31 юли 2020 16:02 | 31 юли 2020 15:42, Камелия Цветанова
339
Нападната жена на "Орлов мост" не е член на ГЕРБ, не била партиен провокатор
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Възрастната жена, която беше нападната от пиара на осъдената за подкуп бивша кметица на столичния квартал "Младост" Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, не е член на ГЕРБ. Това съобщи Алексанъдр Ненков от ГЕРБ.

Той отсече, че въпросната дама не е партиен провокатор.

Още по темата
"Уважаваме правото на всеки да протестира, но това не трябва да е за сметка на другите граждани. Не може малцинството да диктува на мнозинството и заради това ГЕРБ осъжда опитите за затваряне на възлови кръстовища в столицата, защото те са за сметка на другите граждани", коментира той.

Според Ненков целта на блокирането на възлови кръстовища в София, след които и ключовия Орлов мост, е да ескалира напрежението и да се стигне до агресия.

"Всички останали граждани имат своите права и свобода", отсече той.

Според него полицията реагира адекватно на случката, в която Петър Кърджилов бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан.

Задържана там е и нападната възрастна.

Ненков настоя, че е нужен диалог с протестиращите, защото не е моментът държавата да остане без управление на фона на задаващата се тежка криза и подготовката а приемането на бюджета за следващата година.

"На нас може би ще ни е най-лесно сега да отидем на избори, но това означава абдикация", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махайте се!
283
2
 
3
 
! Отговори
ШантажирайСмело преди 3 години
Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!
282
1
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР преди 3 години
Провокатор със запъртък....https://segabg/touche/tush-07-31-2020
281
2
 
5
 
! Отговори
Гербера ви увяхна преди 3 години
В момента гледам нейна снимка ухилена и прегърнала Иван Панайотов от ГЕРБ от изборите на кмет за Пазарджик . И въобще не изглежда стара и немощна ,а *** въобще не и трябва както се вижда от снимките и във ФейсбукТая от години твърди по медии и в нейни коментари че е симпатизант и член на ГЕРБ ... как Ненков разбра че не е ?Или щото за по голяма достоверност на случилото се.п.с. А какво стана с ония смс-и с друга активистка на ГЕРБ как се пазари за 30лв. за да отиде на контрапротеста?
280
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 217 ще те управлява младия премире с харема безпартиен от партия на безпартийните
279
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алексанъдр Ненков от ГЕРБ лъже! Самата баба или възрастна жена си го каза!Дошла от Пазарджик да се изкаже, че транспорта в София в следствие на протеста бил нарушен! Каква висока интелигентност - може би някъде в горната част на едноцифрените числа!Провокира няколко пъти с изказването си, че е избрала правителството! Получи чаша с вода! А от своя страна удари с бастуна момчето! Провокация по учебник! Би трябвало да я арестуват, защото тя удря а не обратното!
278
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В продължение на 287А резултатът ще е път, който се разпада за година, щото е пестено и не е вложено по норми примерно 600-700лв.Всеки платен рекет и подкуп, всяко пускане на пари на своите накрая краде от работниците и изработеното от тях. Всяко даване на пари на свои фирми или съсипване на бизнеси с бухалката води до липса на конкурентна среда и ниски доходи за нормалните, т.е. пак ниски заплати.Парите на държавата НЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ ОТ НИЩОТО, те се ПРИБИРАТ ОТ ХОРАТА. Резултатът- МРЗ.
277
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 205Министерството на икономиката призна за 60% от пълната сума комисионни за "консултантски" да ти мине финансирането па мерките за ковид. Същата схема е за почти всяка поръчка и сумите гонят 50%. Да говорим ли за останалите зулуми и подкупи? Нека цената на нещо е 1000лв и в тях има 500 за заплата. Ако мафията прибере 500лв, а стойността е 400лв, то остават 100 за заплата. Можеше и 500 да ти платят, но парите са прибрани вече. А резултатът е примерно път, който ще се разпадне след година
276
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направете партия на безпартийните и младия премиер с хареа ще дойде да стане премиер само той има нужното за да управлява и да промени всичко радикално и да го направи каквото всички искаме
275
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е нападната, а тя нападна момчето да му извади очите с бастуна.
274
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямото геройство е да се спречкаш с баба. Първият брифинг на протестърите беше по този въпрос. Гениално.
273
3
 
3
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Ха ха Герберски ***!! И какво се оказа накрая? Това изобщо не е бабичка, а жена на 32 години, която е имала сексуална връзка лично с Бойко Борисов.. И не е посегнала с баcтун, а с електрошокова палка!! Медиите на Пеевски представиха всичко по един друг начин.Но истината лъсна?!
272
1
 
6
 
! Отговори
Не сте много умни преди 3 години
Не е член, естествена, членка е.
271
2
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Комунист без партиен билет. Не сме го забравили. Че не е член на герб нищо не значи. Що ще в жегата тая женица на Орлов мост? Точно пенсионерите ли са най-засегнати от блокадата?
270
1
 
2
 
! Отговори
Чичо Радю преди 3 години
Доволен съм.
269
0
 
4
 
! Отговори
До 277 преди 3 години
Мозъкът ти ***. Хората са отвратени от вас - това е истината.
268
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е трудно да се каже колко са айпи адресите, от които се *** тази вечер - 9. Айде, плюс-минус 1. Ех, да ви имам герберския нелеп ентусиазъм ...
267
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петър Кърджилов не го интересува кой какъв е.Важното за него е да направи скандал, за да го забележат и да се прояви като много активен функционер в името на нещо. Винаги прилага такава тактика, когато се очертае някаква възможност за бъдещи назначения и целта му е да се навре някъде.Затова си смени политическата разцветка не знам колко пъти.
266
1
 
5
 
! Отговори
Поибрене;Панагюрсо преди 3 години
Тази е председател на ГЕРБ в наше село!!!
265
5
 
8
 
! Отговори
Тото преди 3 години
Напълно пробит протест.