Жена от Пазарджик отрече да е участничката в конфликта на Орлов мост

Пепи Генова обеща да съди медии за "фалшива информация"
1 авг 2020 19:50, Петя Славова
52
Жена от Пазарджик отрече да е участничката в конфликта на Орлов мост
Снимка: БГНЕС

Пепи Генова от Пазарджик, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението, че тя е жената, провокирала скандала на Орлов мост, при който беше задържан един от протестиращите в палатковия лагер, заяви, че ще съди сайтовете, тиражирали тази "фалшива информация".

Още по темата

Жената обеща да потърси и съдебна отговорност от политическите лица, които са споделили снимката ѝ в социалните мрежи с гневни коментари към нея.

В социалните мрежи вчера бе подета кампания, че жената, заснета вчера да спори с протестиращи в столицата, не е от село Поибрене, както съобщиха някои медии, а всъщност е Пепи Генова от Пазарджик.

Пред БНР Генова съобщи, че подготвя сигнал и до Специализираната прокуратура:

"Вие знаете ли, че ме заплашват? Те ми стопиха живота само за една вечер. Те просто знаят ли тия хора, че такива фалшиви новини, човек може да умре от притеснение?! Не мога да си обясня, защо точно мен ме набедиха - нямам абсолютно никаква прилика с тая жена", обяснява жителката от Пазарджик.

Скандалът възникна в последния ден на миналия месец на Орлов мост, където протестиращи са опънали палатки и са спрели движението на ключовото кръстовище. Възрастна жена се приближи към тях и размахвайки бастун поиска лагерът да се премахне. Тогава Петър Кърджилов грубо се намеси и бе арестуван от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Те това са истински преди 3 години
МЪЖАГИ - Валерката Симеонов и Пепи Кърджилов. Голяма смелост се изисква да МАЛТРЕТИРАШ БАБИЧКИ по границата и на жълтите павета!.....
41
0
 
3
 
! Отговори
Не знам коя е преди 3 години
жената, от Поибрене ли е или от Долно ***, но защо коментирате нея, коментирайте хулиганската проява на *** РАСА Кърджилов!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Кърлежа премина около 15-20метра за да лисне течноста върху бабата. Тя даваше интервю за няколко репортера далеч от палатки и наглеци. И не бе с лице към него. Значи тя няма право да говори! Демокрация? Ще те блъскат, заливат и обиждат защото не изпълняваш техните желания? "Майките" натискаха кордона от полицай пред тях с буса в който бяха. Но полицията била упражнила насилие върху тях??!! Добре, че има видео. И тези ще ми решават живота? Пройдохи! Видяхте кадрите от Израел?
39
0
 
0
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
До Пижо 7Явно Пенда отдавна не ти е пускала и си правъш нямакви стъкмистики между мастурбирането ...Со здраве!
38
0
 
5
 
! Отговори
Митко дето ще оправи преди 3 години
Нашия президент е много оправен как бързо оправи жена си с две заплати. Ама тя заслужава три нали участва в преговорите за ремонта на двигателите инабута Бг с три пъти по скъпа цена и оправен вместо да съдят него съдят този дето спести пари
37
7
 
17
 
! Отговори
НИКАКВИ ОСТАВКИ преди 3 години
ТИЯ МЕТЕЖНИЦИ СА КАТО ФАШИСТКИТЕ ОТРЯДИ- НЕ ТЪРПЯТ РАЗЛИЧНОТО МНЕНИЕ, ДОБРЕ ВИЖТЕ ЛИЦЕТО НА ПРОТЕСТА- ЗНАЧИ МАФИЯТА ВЪН, А С МЕТОДИТЕ НА МАФИЯТА- ПРЕСЛЕДВАТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТЯХ ....ТОВА Е НЯКАКВА МАСОВА ЧЕРВЕНА ШИЗОФРЕНИЯ...КАКВО НИ ЧАКА АКО ГЕРБ ПОДАДЕ ОСТАВКА, НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА- ЩЕ НИ ЗАКАЧАТ НАДПИС ГЕРБЕРУХИ И ЩЕ НИ БЕСЯТ ПО КРАСТОВИЩАТА ЛИ.....
36
12
 
22
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Лицето на протеста Кърджилов не е за Орлов мост а за Карлуково!А тези искат да ни управляват!
35
9
 
17
 
! Отговори
Скитник преди 3 години
Група неграмотни , платени предатели, искат със беззаконие, да корегират закона!? Няма как да го разберат , това са хора без интелект, те така са родени! За тях спасение няма, те са като къс тоалетна хартия, използвани и захвърлени!
34
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подкрепям нито бабата, нито Кърджилов!Истината е някъде по средата
33
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22,не извъртай нещата, има видео и там се вижда нещо по-друго май. Бастуна бил като чук, казваш. Не беше ли като боздуган, а? ***, каквото търсехте това получихте от бабата. Не само тя ви е бясна. Имаш ли представа колко попържни сте отнесли от софиянци вече? Не ви ли сърбят задниците?
32
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23,Плисването на каквото и да било към един възрастен човек показва, че плискащият е най-малкото невъзпитан и нагъл. Май не се усещате, че не сте център на света и всичко ви е позволено, а? Ще си получите и майните и шамарите от софиянци съвсем скоро, ако продължавате така.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейчо БорисовНаучи се да пишеш без грешки и си подреди невчесаните мисли и чак тогава давай оценки, илитерат.
30
2
 
24
 
! Отговори
1 преди 3 години
До хахахаМи един от вашите идоли водачи вчера каза по новините,че не е била баба ,а жена на възраст четиредесет и няколко години. Вземете да си уеднаквите версиите,че почвате да се излагате. Добре че го има записано. Иначе сега какви лъжи щяхте да говорите не ми се мисли
29
4
 
22
 
! Отговори
Кеф преди 3 години
Тоя Иванчев значи, го обезчести публично, с бастуна си, една баба....
28
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие като спирате метрото това не е провокация а. Това е нещо нормално за вас. Така разсъждават и престъпниците. Те само взимат неща които не трябват на другите. Не правят нищо лошо.
27
27
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
И тая бабичка като всички гербери, щом и припари на гъзеца, НЕ СЪМ АЗ.Офца.
26
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 24И ти кво,*** се при вида на бабата със страшния баcтун. До утре вече не баcтун а пушка ще го изкарате,че е било.
25
6
 
17
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Нейчо БорисовТолкова превъзхождат всички, че като им зададат въпрос, все едно виждам тримата *** умуващи какво да правят с голям камък!
24
13
 
30
 
! Отговори
констататор преди 3 години
Смелите протестъри които безстрашно се борят срещу "хунтата" се уплашиха от една баба с бaстун.Днес цял ден чета какъв страшен провокатор била тази баба с бастуна.
23
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И между другото, това не беше класическо тънко бабешко бастунче-ченгел, а доста голяма тояга с Т-образен край, оформен като чук.