Къде в София няма да има вода на 5 август, сряда?

Причина за спирането й са строително-ремонтни дейности
4 авг 2020 11:14, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 5 август, сряда?
Снимка: "Софийска вода"

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа на ул. „Любомир Пипков“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 02:00  до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Невена Коканова“, ул. „Боянска“, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“, ул. „Лешникова гора“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“ ъгъла с ул. „Любомир Пипков“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 01:00  до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Акация“, ул. „Съединение“, ул. „Цветна градина“, ул. „Чемшир“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Ралица“, ул. „Простор“, ул. „Незабравка“, ул. „Здравец“, ул. „Китка“, ул. „Кайгана“, ул. „Съединение“,  ул. „Лилия“, ул. „Чаушица“, ул. „Каси дол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Янко Панайотов“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа в с. Герман, вилна зона „Лозето“, се налага спиране на водоподаването от 00:30  до 06:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Лозето“, както и ул. „Самоковско шосе“ № 203, № 203Б, № 205, № 207, № 209, № 211, № 212, № 213, Комплекс „Корал“ и баня Панчарево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: вилна зона „Лозето“ на ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Боне Хаджибонев“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул.“Монтевидео“ жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Монтевидео“ от ул. „Петя Дубарова“ до ул. „Братя Бартел“ - само търговските обекти, бл.505 вх.Д и магазин „Фантастико“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Монтевидео“ ъгъла с ул. „Петя Дубарева“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на ул.“Васил Стефанов“ кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Комплекс „Елизиум“, по ул. „Васил Стефанов“ от ул. „Спас Соколов“ до ул. „Луи Айер“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:Комплекс „Елизиум“.

На 05 август 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на ул.“Света Петка Търновска“ жк. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Света Петка Търновска“, ул. „Добри Чинтулов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Свети Климент“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до църквата „Св. Дух“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари