В кадър: 27-ми ден на протести, палатките на Орлов мост станаха повече

Ново искане: Отсечката от Ректората до Орлов мост да се преименува на "Протестна"
Обновена: 4 авг 2020 23:06 | 4 авг 2020 20:00, Камелия Цветанова
310

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 27-ми ден протестиращите се събраха в центъра на София. Те настояват за оставка на правителството и на главния прокурор.
Още по темата


Протести се провеждат и в друга градове на страната, както и в чужбина.

Палатките на ключови кръстовища в столицата остават. На  „Орлов мост“ днес бяха разпънати още. Блокирано е и кръстовището при Ректората на Софийския университет, както и това на площад „Независимост“.

Представители на протестиращите и на майките на деца с увреждания излязоха с предложение отсечката от Ректората до „Орлов мост“ да се преименува на „Протестна“, а площадът пред Алма Матер да се казва „Майка България“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
11
 
2
 
! Отговори
Жоро Алберт Коритари преди 3 години
ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БОКО БЕШЕ В БРИГАДИИТЕ НА НИСКО НИВО (УЛИЧЕН БУХАЛКАДЖИЯ) ВЪВ ОТРЯДА НА БИВШИЯ МИЛИЦИОНЕР ОТ 80-ТЕН ГОДИНИ = БАЙ МИЛЕ , ...ЛЮБЕН ГОЦЕВ И ген .ЧЕРГЕЛАНОВ СЪЗДАДОХА СИК 1993 ГОД. .. = ГРУПИРОВКА НА БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ, ГЕНЕРАЛИ ОТ АРМИЯТА , И ГЕНЕРАЛИ ОТ Де-Се .ВИС = БЯХА проститте спортисти и улични *** - борчета, боксиорчета и тн .
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целия филм с протестите е нагласен. Всички играят заедно, но така създават разделение между хората. Ако не сте забелязали покрай този вирус почнаха всякакви разделения...Всички искаме промяна, но ни се предлагат едни и същи, истината е че ние сме промяната
59
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберските *** пак налазват форумите с новините за протестите.Много жалък ход.
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 53. Пари има и от Миньо, Ветко, Маринела, Банев и др.
57
0
 
11
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Чалгаря е ВИП. Той ще е в шатра
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психо десните ви организират клоунада и народа който ще бъде смачкан,убиван и смазан след падането на правителството,участва в клоунадата,каква ирония и Стокхолмски синдром!Глу.паци!
55
2
 
16
 
! Отговори
ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН преди 3 години
Предполагах че софианци са малко по интелигентни от хората в провинцициата. Но да са са такива *** БИЧМЕТА!? Да траят 20-30 *** да им развалят спокойствието ....? Ако беше на село тези лентяи досега да са яли лобутя и да им е минал протестанския ентусиазъм!
54
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и Гешев така са се окаляли до ушите в скандали и корупция, че вече те самите не се опитват да лъжат.Просто не пускат кокала. Пеевски не им дава.
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгара имали си палатка.
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече са банални... Нищо няма да постигнат. ОФча работа
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това имало протести и в чужбина. Голям праз, че 10-20 човека някъде си били излезли. Всеки може да изкара толкова. А и тези "българи" много Моля да не ми решават бъдещето отвън.
50
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев подаде ли оставка, че не съм гледал новините?
49
1
 
17
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Ало Гешев, аре, махай се! Да пуснат Миню и Ветко от панделата, че да пуснат повече нелегален алкохол, щото не ни стига наличния, който е скъп и затова се въргаляме тука, по паважа. Пусни и Банов и други подобни добри хора. Най-много ми липсва, а и на много други, другаря В. Божков, че нямаме картончета за търкане и ни'ква надежда да станем милионери с един-два замаха само. Преди беше гот, търкаш-няма, търкащ пак с голяма надежда!
48
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и ГЕРБ са комунисти.30% увеличение на държавната администрация Раздава наши пари за сектори, които заплашват с протест. Кръгът около ГЕРБ и ДПС живеят ксто царе,останалите преживяват.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41. Не си разбрал. Президента, БСП, са зад протестите. Парите са от Божков.
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри, ако купите една бира на клошарите от Иван Асен ще си вдигнете бройката 2-3 пъти. Идея ви давам, че нещо ми чезнете.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45 Te и Сталин и Хитлер са били в съюз когато нападат Полша. Политиката опира до интареси. А ние нямаме Армия да брани нашите ако се наложи
44
1
 
27
 
! Отговори
Вижте в Вестник 24ч преди 3 години
Прочетете в 24часа, статията какви мутри протестират от ВИС2, съдружници на Божков, целия Софийски ъндърграунд, управител на няколко нощни клубове в София, Марто къдравия, дето го стреляха преди години и още много мутри от Магурата, статията е "След призива мутри вън и останките на ВИС2 на протеста" Тези са "новите лица"и викат мутри вън
43
1
 
18
 
! Отговори
Добре де , преди 3 години
прос.и протестиращи : кои са водачите , идеолозите ви , конкретните мерки ? Само със искам всичко никога няма да стане. Според мен първата стъпка е оставката на румен радев.
42
2
 
19
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
За какво беше цялата тази дандания? Да заменят Патриотите със Славчо-чалгата от Учиндол?