Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават

Леко напрежение е имало снощи
85
Палатковият лагер и блокадата на Орлов мост остават
Снимка: БГНЕС
Блокадата и палатковият лагер на Орлов мост остават и днес.
 
Нощта е преминала спокойно, но снощи по време на шествието е имало леки опити за провокация.
 
"Получихме информация, че познати на полицията лица, забелязани и на конференцията на партия ГЕРБ, са забелязани на протеста снощи.
Още по темата
Информирахме полицията, на лицата бяха снети данните, но въпреки това, те продължиха да се навъртат в района", заяви пред БНТ протестиращ.
 
"Нашата обща цел е на първо място, върховенство на правото и желанието да живеем в една демократична държава. Ако хората не са доволни, че сме блокирали кръстовището, нека се замислят защо България 30 години е в преход. Това не е преход - това е капан", категоричен е протестиращият.
 
Палатковият лагер остава, пропускат се само линейки. 
 
Автобусите на градския транспорт продължават да се движат по променените си маршрути. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И буря не може да спре протеста! Доакто бяха избягали от пороя полицаите услужливо държаха кръстовището затворено...
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 29: нищо не ти се разбира. Училище завърши ли?
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми се струва, че ппотестиращите са статисти, безплатни. Който трябваше взе парите и изчезна. Кам го Христо Иванов?
27
7
 
26
 
! Отговори
+++ преди 3 години
Алооо протестиращите не разбрахте ли че опорочихте демокрацията.Човек безработен повече от 5 г.без здравни осигуровки и внесени данъци в бюджета, ще вика оставка и демокрация.Ми този като му гледам килата отдавна е постигнал демокрацията.Какво работят всички тези безделници на протестите, защото платения отпуск е 20дни.Колко данъци са внесли в бюджета?С какво се издържат?Кой финансира пъдпъдъчите яйца,уши,хайвери и стотинки.За палатките и шатрите не говорим.Платени БОЖКОВИ продажници.
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате ли всички на барикадата здравни осигуровки? Да не стане така,, че ем да ми пречите,, ем да трябва и лечението да ви плащам...
25
3
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
До когаКогато Лойко те оправи с 200.
24
3
 
1
 
! Отговори
До мислещ преди 3 години
Добре ли сте?
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20. Не съм съгласна с теб. Има много хора от принуда заминаха в чужбина, за да издържат семействата си в България. Има и такива, които само си препечелиха и се завърнаха. Има много заминали като студенти да учат. Лошо няма. Само тези, които живеят 20 години в чужбина, да не ми протестират. Те са протестирали, като са избягали навън. Сега пак протестират, че е тежко там. И тук не е лесно, да са останали. В Украйна помня Виталий Кличко толкова много протестираше през 2016 че сега е кмет на Киев
22
7
 
1
 
! Отговори
Мурзилка преди 3 години
Чебурашке, препаратът против бълхи не е скъп и не са необходими здравни осигуровки. Във всички ветеринарни аптеки го има.
21
12
 
3
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
Правото на движение не се ограничава от протеста, а от ББ и прокурора. ОСТАВКА.
20
21
 
4
 
! Отговори
Брей преди 3 години
Герберите призовават за силово разгонване на протеста!!! Още не осъзнават, че хората не искат ГЕРБ, Боко и прокурора. Протестът не пречи, пречи застаналия ***-магаре на моста. Когато си отиде всички ще са доволни.
19
3
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... Били са прогонени от Бг поради бедност и липса на перспектива..... Дори и сега има незаети работни места. Средната работна заплата в София е 1700 лева. Кой го е прогонил този мързеливец дето 5 години не си е плащал здравните осигуровки? Здравно осигурителните права си възстановяват ако внесе вноските за една година назад, защо не го е направил?
18
5
 
24
 
! Отговори
КОГА преди 3 години
КОГА полицията ще разгони наркоманите от кръстовищата
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите зад граница са ***, избягали като плъхове навън, за да търсят на хляба мекото! Пълни бездарници, работещи като берачи на ягоди, чистачи, бърсачи на задни части на пенсионери, келнери, сервитьори, общаци. Това е най-нисшата прослойка на нацията - предатели. Депортирай в конски варони тая г.меж!
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** голяма. Човек вече не може да се разходи по центъра. Къде са моите права? Работя по цял ден и не мога да изляза да се разходя, защото има протести. Не искам да протестирам, не искам по-голяма мизерия.
15
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2луп 12Те са денонощно по социалните мрежи да пишат срещу протестиращите. Забогатяха тия дни. Лошото е, че заради тях не може нищо смислено и стойностно да се прочете сред коментарите под статиите.
14
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15"Калпазани без здравни осигуровки" са живели в чужбина през последните години. Били са прогонени от Бг поради бедност и липса на перспектива.
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-много ми е жал за поличайчитата. Млади, здрави, прави, вместо да си щавят харабийската, да се занимават с всевъзможни схеми, те от март месец си губят времето, кьорав лев кеш не могат сгънат. Протриха си банковите карти,които обичайно си стоят като нови. Това си е направо безвремие.
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, калпазанин без здравни осигуровки имало там. Научиха се търтеи и мързеливци да получават помощи наготово. Скоро ще има край на това, защото работещите хора ще станат по-малко от калпазаните.
11
4
 
24
 
! Отговори
x преди 3 години
Някой знае ли защо полицията не арестува хората, блокирали пътя около Орлов Мост, пл.Независимост, СУ, Стара Загора?