Ден 28: Протестиращи отново са около Президентството и МС, протестът - спокоен

Остава блокадата на пътя Стара Загора - Хасково
Обновена: 5 авг 2020 22:27 | 5 авг 2020 20:35, Красимир Ангелов
397

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 28-и ден в София и някои от другите големи областни градове се провеждат протести с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Малко след 19 часа протестиращите в София се събраха традиционно около Президентството и Министерски съвет.  Остава блокирано движението по бул. "Цар Освободител".

Още по темата
Обстановката е спокойна, но в района има засилено полицейско присъствие.

Движението по бул. "Дондуков" е свободно, но останалата част от кръстовището е блокирана, съобщава БНР.

Както е известно, буря в столицата в следобедните часове раздуха палатки на протестиращите в София. Лагерите обаче бързо бяха възстановени, съобщава Bulgaria ON AIR.

Същевременно за шести ден остават палатките и блокадата на пътя Стара Загора-Хасково.

Протестиращите твърдят, че не спират преминаването на автомобили, но полицията продължава да отклонява движението с мотива, че на пътното платно има хора.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И "протест" вече стана *** дума заради тия лиглювци.
263
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестъри са едни агресивни и платени пионки. Те разбират само от агресия.Долу Президента, който разединява нацията, заради лични интереси.
262
0
 
6
 
! Отговори
О, Шипка ! преди 3 години
Радев без умний сочи към Дубай и вика "Търчете, от тамо са парите" !
261
0
 
5
 
! Отговори
Пример преди 3 години
излиза"убитата от системата" гледаща детето си по площадите,говори какизнемогват и срещат стена.Излиза Сачева и казва,че отпуснатите пари занея са в в пъти повече от обявените от "убитата".Вероятно би могла даподкрепи това с документи,а и други неравнопоставени хора с урежданияподкрепиха Сачева.Ето защо само се вика,но се избягва среща и разговор.ТВ защо не организират среща Сачева-"убитата"(извинявам се за думата,не и зная името) и да се види кой крив-кой прав?Явно и те бягат от истината
260
1
 
4
 
! Отговори
Защо протестърите преди 3 години
не са съгласни на преговори?Защото при преговорите срещу тях ще се изправятхора с информация и данни.Тогава ще стане ясно какви са проблемите,кой евиновен,какво би могло да се направи.Това не им е изгодно,защоте ще лъснеистината за причините,същността и финансовото обезпечаване на протестите,кого обслужват,кой има полза от тях,каква е истинската цел.Затова те търсяттелевизионно време с интелектуално недоразвити кифли-репортерки,които са некомпетентни и само репродуцират голите им твърдения.
259
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са оригинални, а ненормални.
258
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и природата е против тях. Добре ги е отвял вятъра вчера.
257
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смощи гедах тези циркаджий Отровно трио с този прословут ковчег много грозна сцена но ще им кажа че ковчег носиш но вие сами ще паднете в него мухлювци такива да продадат държавата ни на олигарси общата Мая лъжкинята Нинова олигарха президент Радев
256
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заблудените овце пак тръгват
255
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заблудени те овце поеха отново към Раша, начело с лиотчика.ГЕРБ, никако оттегляне на премиера.Червените мутри искат цялата власт.
254
2
 
12
 
! Отговори
ред преди 3 години
Вярно е, че държавата не си е свършила работата. При един бой насред протест, полицията разпръсква протеста. Прави се за безопасността на участниците. Арестува лидера на протеста за антиобществени прояви като бой по време на мероприятието. Гражданите, които са се били, арестувани и забрана за участие в протести до краоя на живота им. Хванат ли го че нарушава - затвор.
253
1
 
5
 
! Отговори
крият се преди 3 години
Нямам впечатление протестът да е бил мирен в столицата. Имало е нападение над журналисти. И като поташ - кой е виновен за провокаторите? Никой. Нито организаторите на протеста, нито охранителната фирма, която е охранявала мероприятието. Журналята реват, че са бити и не посочват - името на организатора на протеста, кой му е издал разрешение и името на шефа на охранителната фирма, охранявмала протуеста.
252
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да се разтурят катуните,а мишките които опитаха да направят този незаконен преврат-в затвора
251
1
 
18
 
! Отговори
аха преди 3 години
Блокадата на пътища не е ли криминално деяние? Защо властите и полицията го допускат? Аз ако си харесам Бъкингамския дворец и го окупирам, това е демокрация, а?
250
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-смешен от този протест никога не е имало.Само погледнете отбор юнаците,които се изявяват като лидери-все едно е парад на откачалниците в България.Освен тримата ***,които Божков уважава отзад,Фелфебел Грипенов,***,Мая-лесната,Слави -пъпеша,Иванчева,бияча на бабички,палавите майки,наркомани,алкохолици,криминално проявении всякакви други гнусни ***
249
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗА КАКВИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ГОВОРИТЕ БЕ? ПОГЛЕДНЕТЕ КАДРИТЕ-ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА Т.НАР. ПРОТЕСТИРАЩИ СА НАД 60 ГОДИШНИ.ТОВА СА КАДРИТЕ НА БСП.ПРОТЕСТИРАТ НАЙ-ДОЛНИТЕ *** НА ОБЩЕСТВОТО И КУПЕНИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ.АЙДЕ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ПО ФОРУМИТЕ
248
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драги катунари , тези дето плащат сега за "протестите" ще искат после да си върнат вложените пари в стократен размер !!! от джоба на "любимия" народ.Тея са свикнали само да Вземат ,а не да дават
247
3
 
24
 
! Отговори
А преди 3 години
Мрачен протест с мрачни послания и липса на интелектуален капацитет
246
4
 
26
 
! Отговори
неприятно преди 3 години
Много грозен протест. Сценаристите да не са възкръснали надзиратели от Гулаг?
245
1
 
6
 
! Отговори
По темата преди 3 години
До ДО БОЙКОПитай си РР. И това , че си млад не значи че всичко разбираш.